Quantcast
politix OPINION

Βάζεις την Athens Voice στη φυλακή;

Eίπαμε φιλοναζι lifestyle ρε παιδιά αλλά όχι και τέτοια στην πλατεία


Αυτά τα χρόνια έχουν μπερδευτεί όλα στη χώρα μας. Οι κοινοί συκοφάντες έχουν φορέσει τη μάσκα του αγωνιστή. Η ατιμωρησία, όμως, δεν είναι στοιχείο της δημοκρατίας. Αντίθετα, ευνοεί μόνο τους ισχυρούς. Μη μας αναγκάσετε να κάνουμε πράγματα που δεν θέλουμε.

Αυτά τουλάχιστον είναι τα λόγια με τα οποία ξεκινάει το άρθρο της Athens Voice που προσπαθεί να αποκαταστήσει την υπόληψή της στα μάτια του αναγνωστικού (της) κοινού μετά από την αήθη, χυδαία και ανυπόληπτη και μηνύσιμη και απεταξάμην επίθεση του γνωστού κομίστα Σπύρου Δερβενιώτη που πάει κάπως έτσι (screen από το ίδιο το άρθρο):

110019-244991

Όλα αυτά με αφορμή το πρόσφατο διαδικτυακό άρθρο του εν λόγω μέσου σχετικά με το πόσο ανανεωμένη είναι στα κιλά της η Ουρανία Μιχαλολιάκου.

Δε γινεται να συμμεριστείς τέτοια σχόλια που είναι φυσικά συκοφαντικές δυσφημίσεις και αξίζουν καταδίκες και τα καθάρματα που λένε τέτοια να σαπίσουν στη φυλακή και να δίνουν αποζημιώσεις μέχρι ο Νίκος Νικολόπουλος να βάλει ουράνια τόξα στο φεμινιστικό του tumblr. OK.

Την ίδια στιγμή η ανεξάρτητη και ελεύθερη δημοσιογραφία των free press μπορεί να συνεχίσει να να απασχολείται (μεταξύ άλλων) με τον τρόπο της με τα στελέχη και μέλη στην υπο δίκη εγκληματική οργάνωση:

Athens Voice neonazi kseplima

Η 26χρονη μοναχοκόρη του Νίκου Μιχαλολιάκου και της Ελένης Ζαρούλια, δεν πέρασε απαρατήρητη από δημοσιογράφους και φωτογράφους όταν εμφανίστηκε στην ορκωμοσία της Βουλής το Σάββατο.

Μεγαλύτερη εντύπωση προκάλεσε ασφαλώς η εμφανώς αδυνατισμένη σιλουέτα της.

Η ίδια ακριβώς εφημερίδα που έγραφε φαρδιά πλατιά στον 10λογο του δημοκράτη που είναι φασίστας και δε το ξέρει πως είσαι φασίστας (και δεν το ξέρεις) όταν:

1. Κάνοντας αστειάκια και ειρωνικά σχόλια όχι για όσα λέει, αλλά για την εμφάνιση της κόρης του Μιχαλολιάκου αποδεικνύεις ότι έχεις τα ίδια μυαλά με αυτήν

Όταν η πολυπρισματική ελεύθερη δημοσιογραφία υπαγόρευε να παίζει τι ακριβώς δηλώνει ο κάθε τελειωμένος φασίστας όπως ο Γιώργος Πετρόχειλος, γιατί μας νοιάζει:

Από τα χείλη του ηθοποιού Γιώργου Πετρόχειλου είχε ακουστεί σε ταινία των 80’s ότι «Η αλήθεια βρίσκεται στους Sex Pistols» Σχεδόν τριάντα χρόνια μετά, τελικά η αλήθεια του Γιώργου Πετρόχειλου δεν βρίσκεται στους Sex Pistols αλλά στη Χρυσή Αυγή

Όπως μας ένοιαξε κάθε ρατσιστικό ξενοφοβικό παραλήρημα της Σώτης Τριανταφύλλου.

Αλήθεια, αν τελικά το όποιο δικαστήριο μετά το πέρας της δίκης της Χρυσής Αυγής καταλήξει σε κάποια ουρανοκατέβατη απόφαση που την καταδικάζει σαν εγκληματική οργάνωση και πώς πρέπει τα στελέχη της να σαπίσουν στην φυλακή…

Τι θα συμβεί με αυτούς που με κάθε ευκαιρία την ξέπλυναν, την υπερασπίστηκαν ή έδειχναν αλλού; Βάζεις μωρέ την την ελεύθερη δημοσιογραφία στη φυλακή; Βάζεις την Athens Voice στην φυλακή; Mε τι καρδιά;

Best of internet