Quantcast
POLITIX

Ο Αλέξης Τσίπρας αποκάλυψε στη Νίσυρο ότι ο Πάνος Καμμένος του είχε φανεί μπούλης στην πρώτη τους συνάντηση (VIDEO)

Μετά μάλλον έμαθε να τον αγαπάει με τα ελαττώματά του


President Creed · 13 Δεκεμβρίου 2016

Στο ακριτικό νησί της Νισύρου βρέθηκε ο Πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας προκειμένου να ανακοινώσει τα μέτρα της κυβέρνησης για τη νησιωτική πολιτική, αλλά και απ’ ό,τι φάνηκε για να αποκαλύψει ότι την πρώτη φορά που είδε από κοντά τον Πάνο Καμμένο, δεν του άρεσε.

Κατά τις εξαγγελίες του Τσίπρα, στο κοινό βρίσκονταν αρκετά μέλη της κυβέρνησης όπως φυσικά και ο πολυαγαπημένος κυβερνητικός συνοδοιπόρος του Αλέξη, ο Πάνος Καμμένος.

Το συγκινητικό και motivating bromance που τροφοδοτεί την κυβερνώσα αριστερά, είναι λίγο πολύ γνωστό σε όλους μας, αφού δύσκολα μπορούμε να ξεχάσουμε συγκινητικά ενσταντανέ όπως αυτό:

Αφόυ η σχέση του Αλέξη Τσίπρα και του Πάνου Καμμένου έχει οπλιστεί με την πατίνα του χρόνου, πλέον τίποτα δε μπορεί να διαλύσει την αγάπη τους. Οπότε ο πρωθυπουργός αποφάσισε να αποκαλύψει για πρώτη φορά στο κοινό μια παλιά τους ιστορία. Όπως εξομολογήθηκε ο Αλέξης Τσίπρας από το βήμα της Νισύρου, όταν είχε πάει με το αντίσκηνό και το σλίπινγκ μπαγκ του στο ακριτικό νησί, είχε συναντήσει τον Πάνο Καμμένο και τότε όμως του είχε φανεί μπούλης:

 

Ο Πάνος Καμμένος στο άκουσμα της ιστορίας, έλιωσε λίγο ακόμα την καρδούλα του από αγάπη και ζεστασιά, σκεπτόμενος πόσο έχει εξελιχθεί η σχέση τους, και πως σαν μια καλοκουρδισμένη μηχανή πλέον μαρσάρουν εις σάρκαν μια προς την ανάπτυξη του τόπου μας.

 

Ευτυχώς, αγαπητοί φίλοι, που ο Αλέξης Τσίπρας είδε με άλλο μάτι τον Πάνο Καμμένο και τους Ανεξάρτητους Έλληνες και μπορούμε και βιώνουμε όλοι την ευτυχία αυτού κυβερνητικού ζεύγους.

Best of internet