Quantcast
POLITIX

Διαβάσαμε τη σημερινή φυλλάδα του Kontra News και βεβαιωθήκαμε ότι όλα θα πάνε πρίμα με τον Ντόναλντ Τραμπ (PHOTO)

Δουλειά, ειρήνη, αγάπη, ευτυχία και τζάμπα ναρκωτικά για όλους


LUBEN CREW · 10 Νοεμβρίου 2016

Mπορεί ο μισός πλανήτης, εντός και εκτός Ηνωμένων Πολιτείων, να είναι πολύ αγχωμένος για το ποια θα είναι η πορεία του Donald Trump ως Πρόεδρος των US of A, αλλά τσιλάρετε. Ξεχάστε τα κίβδηλα media που ξεδιάντροπα σπέρνουν τον τρόμο για τον Άνθρωπο με τα Πορτοκαλί Μαλλιά, ήρθε ο άρχοντας της ενημέρωσης.

Για να μην αναρωτιέστε δηλαδή ποιος είναι, σας θυμίζουμε πως ο άρχοντας της ενημέρωσης στην Ελλάδα, γνωστός αλλιώς και ως “η κατσαρίδα της Μεταπολίτευσης”, είναι προφανώς ο Γιώργος Κουρής. Και ήρθε να σας πει την αλήθεια για το τι εστί Ντόναλντ:

kontranewsi

Ειρήνη και δουλειά καταρχάς όπως όλο ξέρουμε, έφερε μόνο ο Αντρέας. Πέραν αυτού, για να μη μας λέτε κακιασμένους, αγοράσαμε και τη Βίβλο του Κουρή για να δούμε τι λέει. Θα πούμε απλά ως teaser ότι στη λίστα “Οι 7 κινήσεις του Τραμπ που τα αλλάζουν όλα στην Αμερική” μιλάει για εμπορικό πόλεμο με την Κίνα λόγω δασμών στα κινέζικα προϊόντα στην πρώτη πρόταση, αλλά μην τα θέλετε κι όλα δικά σας.:

15034056_334868706877166_1273929924_o

img_20161110_172935

Παρατηρούμε όλοι το καθοριστικό για την Ειρήνη και τη Δουλειά που θα φέρει στον κόσμο ο Τραμπ νούμερο 7 της λίστας, έτσι;

ΕΞΩ ΟΙ ΠΑΡΑΝΟΜΟΙ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ

Γαμώ τις προοπτικές έτσι;

 

 

Best of internet