Quantcast
POLITIX

Ακροδεξιός πάτερ κάνει δέηση για το Μιχαλολιάκο και ρίχνει ανάθεμα στους εχθρούς της Χρυσής Αυγής (VIDEO)

Όλα αυτά στο τρισάγιο για τους Χρυσαυγίτες που δολοφονήθηκαν στο Νέο Ηράκλειο


felix · 3 Νοεμβρίου 2016

edsfdf

Γενικά όλοι ξέρουμε πως ο ελληνικός κλήρος (με κάποιες επιφανείς εξαιρέσεις) δεν είναι και το πιο προοδευτικό κομμάτι της κοινωνίας. Ακόμη και υψηλόβαθμοι ιερείς όπως ο Σεραφείμ Πειραιώς και ο Αμβρόσιος Καλαβρύτων να ανταγωνίζονται τους τζιχαντιστές ιμάμηδες συναδέλφους τους στην αγάπη που μοιράζουν τα κηρύγματά τους.

ImageHandler

Ο ακροδεξιός τραγόπαπας της εβδομάδας είναι αυτή τη φορά ο αγνώστου ταυτότητας ιερέας που πήγε για να κάνει τρισάγιο για τους δολοφονημένους Χρυσαυγίτες Γιώργο Φουντούλη και Μανώλη Καπελώνη. Ο παππούλης κάνει ένα ωραιότατο κήρυγμα μίσους με τα highlights να είναι η δέηση υπέρ Μιχαλολιάκου, το ανάθεμα προς τους πολιτικούς αντιπάλους της Χρυσής Αυγής, ενώ φυσικά καταλήγει πως ο “αγώνας” τους είναι θεάρεστος:

 

«Δεόμεθα υπέρ της φιλτάτης ημών πατρίδος και πάντων των αγωνιζομένων δια την διατήρηση των θρησκευτικών και πατριωτικών παραδόσεων του λαού της. Έτι δεόμεθα υπέρ του αρχηγού της Χρυσής Αυγής και των συνεργατών αυτού. Όπως Κύριος ο Θεός συνεργήσαι και κατευοδώσει τον θεάρεστον αγώναν τους που δίνουν υπέρ της πίστεως και της πατρίδας».

Kατόπιν παίρνει τα ρίσκα του και δηλώνοντας ότι τα παρακάτω είναι δική του ευθύνη (δεν τα βρήκε με το Θεό άραγε;) λέει τα εξής:

«Ανάθεμα σε όσους εντός και εκτός της πατρίδας μας, πολιτικούς, δημοσιογράφους και άλλους, καλλιεργούν μίσος ενάντια σε όσους υπερασπίζονται τα ιερά και όσια της φυλής μας»

Οι δηλώσεις με το στόμα του ίδιου του πάτερ:

Best of internet