Quantcast
POLITIX

Πρώτος στις δημοσκοπήσεις εμφανίζεται ο Ντόναλντ Τραμπ 7 ημέρες πριν από τις αμερικάνικες εκλογές

Αβέβαιο το αποτέλεσμα, αναμένουμε να μας δώσει στανταράκι ο Τσιλιγγίρης


Τσαγκ · 2 Νοεμβρίου 2016

Ανατροπή δείχνουν οι τελευταίες δημοσκοπήσεις ως προς τις προεδρικές εκλογές των ΗΠΑ.

28trumpbelgium-web2-facebookJumbo

Σύμφωνα με δημοσκόπηση που έκανε η Langer Research Associates για λογαριασμό του ABC, ο Ντόναλντ Τραμπ που ήταν σταθερά δεύτερος στα προγνωστικά των εκλογών πίσω από την Χίλαρι Κλίντον, φαίνεται ότι 7 μέρες πριν τις εκλογές, περνάει πρώτος στην τελική ευθεία.

Αναλυτικότερα, υπέρ του Ντόναλντ Τραμπ διατείνεται ότι θα ψηφίσει  το 46% των Αμερικάνων ψηφοφόρων και υπέρ της Κλίντον το 45% . Με πολύ μικρότερα ποσοστά ακολουθούν ο Γκάρι Τζόνσον με 3% και η Τζιλ Στέιν με 2%.

abc1

Το παιχνίδι “γύρισε” για τον Τραμπ, σύμφωνα με το δίκτυο ABC, αμέσως μετά την γνωστοποίηση ότι το FBI σκοπεύει να επανεξετάσει τα e-mails της Χίλαρι.

5160

Ωστόσο το επιτελείο της Χίλαρι Κλίντον αρνείται την εγκυρότητα των τελευταίων γκάλοπ τα οποία δείχνουν προβάδισμα του Ρεπουμπλικανού υποψήφιου. Όπως διαβάζουμε στο Guardian.com, το επιτελείο της Κλίντον χαρακτηρίζει τα γκάλοπ “κακή έρευνα” αναφέροντας: “Εμείς δεν έχουμε καθόλου τέτοια εικόνα. Φαίνεται ότι υπάρχει κάτι σε αυτό το μοντέλο (έρευνας) που είναι περίεργο. Η διαφορά έχει μικρύνει, όπως το περιμέναμε, αλλά δε βλέπουμε τίποτα που θα υποδείκνυε ότι [το νέο γκάλοπ] είναι σωστό.”

Best of internet