Quantcast
POLITIX

Χρυσαυγίτης με τατουάζ το Άουσβιτς πρωτοπαλίκαρο των «αγανακτισμένων πολιτών» στη Λέσβο (PHOTOS)

Ο ακροδεξιός όχλος των «αγανακτισμένων πολιτών» επιτέθηκε και σε γυναίκες ενώ έστειλε στο νοσοκομείο και μια εθελόντρια


Bobol Gordello · 5 Οκτωβρίου 2016

Είναι μια παράδοση που κρατάει πολύ καιρό στην Ελλάδα όχλοι γεμάτοι ακροδεξιούς να βαφτίζονται αγανακτισμένοι πολίτες. Αυτή τη φορά ήταν η σειρά της Λέσβου, όπου μέσα σε πλήθος “αγανακτισμένων πολιτών” που κινητοποιούνται ενάντια σε πρόσφυγες, μετανάστες αλλά και αλληλέγγυους (χτύπησαν και γυναίκες όπως μεταδίδει το τοπικό μέσο Εμπρός) εντοπίστηκε γνωστός χρυσαυγίτης του νησιού. Ο συγκεκριμένος χρυσαυγίτης, ονόματι Βασίλης Κεχαγιάς, για να μην τον παρεξηγεί κανένας για τις προθέσεις του, έχει βαρέσει τατουάζ το Άουσβιτς.

xrysaugitis-tatouaz-aousvits-aganaktismenoi-lesvos-body-image-1475583893

Η παρακάτω φωτογραφία είναι από το δημόσιο facebook προφίλ του Κεχαγιά, όπου φαίνεται από μακριά το τατουάζ στον ώμο.

xrysaugitis-tatouaz-aousvits-aganaktismenoi-lesvos-body-image-1475584330

Aπό κοντά, έτσι είναι το τατουάζ του, επίσης από φωτογραφία που έχει ανεβάσει στο δημόσιο facebook προφίλ του:

xrysaugitis-tatouaz-aousvits-aganaktismenoi-lesvos-body-image-1475582661

Το τατουάζ απεικονίζει το ναζιστικό στρατόπεδο εξόντωσης Άουσβιτς στο οποίο πάνω από ένα εκατομμύριο άνθρωποι, εβραίοι, σοβιετικοί πολίτες, πολωνοί και άλλοι εξοντώθηκαν από τους Ναζί.

auschwits-birkenau

Το Άουσβιτς

H μεθοδολογία των χρυσαυγιτών συνήθως, όπως και στον Άγιο Παντελεήμονα στο παρελθόν, είναι να εμφανίζονται με τη φανέλα του “αγανακτισμένου πολίτη” σε περιοχές που υπάρχει δυσαρέσκεια ανάμεσα στους κατοίκου για ξενοφοβικούς συνήθως λόγους, κρύβοντας έτσι την ταυτότητα του χρυσαυγίτη. Παρόλαυτα, εύκολα μπορεί να γίνει η ταύτιση των προσώπων, όπως έγινε ήδη από φωτογραφίες που έχει δημοσιεύσει το ίδιο το τοπικό τμήμα της Χρυσής Αυγής. Παρακάτω πχ, φαίνεται ο Κεχαγιάς δεξιά από το γνωστό στέλεχος της Χρυσής Αυγής Αρτέμη Ματθαιόπουλο, o oποίος είναι κατηγορούμενος και στη δίκη της ναζιστικής οργάνωσης:

xrysaugitis-tatouaz-aousvits-aganaktismenoi-lesvos-body-image-1475595485

Ενώ σε άλλη φωτογραφία, εμφανίζεται με τη γνωστή ενδυμασία των ταγμάτων εφόδου, των ίδιων σχηματισμών τραμπούκων που διέπραξαν αμέτρητους ξυλοδαρμούς και ήταν και στο Κερατσίνι τη βραδιά που δολοφονήθηκε ο Παύλος Φύσσας (συγκεκριμένα το τάγμα εφόδου της Νίκαιας):

xrysaugitis-tatouaz-aousvits-aganaktismenoi-lesvos-body-image-1475594588

Ο όχλος των “αγανακτισμένος πολιτών” με τους φασίστες εντός του σε κινητοποίηση στο κέντρο κράτησης στη Μόρια στις 19 Σεπτεμβρίου επιτέθηκε σε 4 γυναίκες, ενώ χτύπησαν και έστειλαν στο νοσοκομείο και μια εθελόντρια. Ο Κεχαγιάς είναι δε τόσο ανοιχτός για τις προθέσεις του που τις δηλώνει και δημόσια στο facebook:

xrysaugitis-tatouaz-aousvits-aganaktismenoi-lesvos-body-image-1475582552

Ας κάνει ένας εισαγγελέας τον κόπο, έχει σίγουρα πολλά να ασχοληθεί.

(πηγή)

 

Best of internet