Quantcast
POLITIX

Ελπίζουμε να μην το εννοεί αλλά η Άννα Βαγενά δήλωσε ότι δε θα είναι ξανά υποψήφια βουλευτής

Φτωχό το κοινοβούλιο


THE NEWSROOM · 22 Σεπτεμβρίου 2016

Η πολυαγαπημένη μας βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Άννα Βαγενά, ανακοίνωσε ότι δε θα είναι ξανά υποψήφια βουλευτής στις επόμενες εκλογές και άρα μετά από αυτή την κυβέρνηση θα δώσει τέλος στην πολιτική της καριέρα.

βαγε

Η Άννα Βαγενά, η οποία θυμίζουμε ότι έφυγε από το ΠΑΣΟΚ επειδή ψήφιζαν μνημόνια και πήγε στο ΣΥΡΙΖΑ για να ψηφίσει καινούρια μνημόνια, αλλά μάλλον κατάλαβε ότι δεν υπάρχει νόημα να κάνει άλλη κομματική μεταγραφή, μιας και μετά από 400 χρόνια Τουρκιά το’χουμε για 99 χρόνια μνημόνιο. Όπως διαβάζουμε στο thessaliaews:

Δεν θα είναι ξανά υποψήφια στις προσεχείς βουλευτικές εκλογές η βουλευτής Λάρισας του ΣΥΡΙΖΑ Άννα Βαγενά.

Το ανακοίνωσε η ίδια στους παριστάμενους συναδέλφους της και εκπροσώπους φορέων κατά την χθεσινή σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε στο γραφείο του υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης Βαγγέλη Αποστόλου για τις αποζημιώσεις των αγροτών του Τυρνάβου. Μάλιστα η βουλευτής επέκρινε έντονα την στάση συναδέλφων της γιατί δεν δίνουν μέρος του μισθού τους σε συνταξιούχους στους οποίους περικόπηκε το ΕΚΑΣ.

Θα μας λείψουν οι φωτογραφίες της από το κοινοβούλιο μετά το πέρας της θητείας της. Πάντως δεν έχουμε καταλήξει αν την προτιμούμε ηθοποιό ή βουλευτή.

on6iyb

bagena12_306003119

eksw-vouli

jhhg

kanapes

Best of internet