Quantcast
POLITIX

Άναξ Κοψιδάς: Η νέα αντιμνημονιακή λύση είναι κάτι μεταξύ Σώρρα και Γκλύξμπουργκ (PHOTO)

Η ιδανική επιλογή για όσους λατρεύουν την απόλυτη μοναρχία και τη Λευκάδα


President Creed · 16 Σεπτεμβρίου 2016

Στην πολιτική σκηνή αυτού του βασανισμένου τόπου έρχεται σαν κομήτης ένας αριστοκρατικός εθνοσωτήρας που έχει κλάση, αγαπητοί φίλοι. Ο Άναξ Κοψιδάς, ένα υβρίδιο Αρτέμη Σώρρα και Κωνσταντίνου Γκλύξμπουργκ, αποτελεί το τελευταίο αποκούμπι για να δούμε προκοπή και να σκίσουμε τα μνημόνια.

Ποιός είναι όμως ο Άναξ Κοψιδάς;

anax1

Κάπου ανάμεσα σε πορτιέρη της Μεγάλης Βρετάνιας και Εισαγωγές-Εξαγωγές, καλημέρα-Καλημέρης,  ο άναξ οβ ελλάδα ευαγγελίζει το ΑΙΩΝΙΟ ΒΑΣΙΛΕΙΟ ΤΟΥ ΚΟΨΙΔΑ, δηλαδή του εαυτού του. Mε αυτό τον τρόπο η Ελλάδα θα βάλει ένα τέλος στο δημόσιο χρέος και τέλος στα μνημόνια.

Ο φέρελπις βασιλιάς έχει ένα πολύ καλά μελετημένο σχέδιο σωτηρίας, βασιζόμενο φυσικά στην αστείρευτη εμπιστοσύνη και λατρεία του λαού προς το πρόσωπό του:

 

karsanos

Στο πρώτο χτύπημα, παίρνουμε τη Βουλή. “Ο ελληνικός λαός ειρηνικά θα στηρίξει τον Άνακτα Κοψιδά να αναλάβει τον πλήρη έλεγχο στη βουλή και να καταργήσει το δημόσιο χρέος και τα μνημόνια.” 

Δεύτερο χτύπημα, ο Κοψιδάς “Με τη συναίνεση του ελληνικού λαού και χωρίς βία θα αναλάβει τον πλήρη έλεγχο της Τράπεζας της Ελλάδος”.

Στο τρίτο χτύπημα, ο Κοψιδάς κάνει αυτό που δεν πρόλαβε ποτέ να κάνει ο Λαφαζάνης. Με τη συναίνεση, πάντα του ελληνικού λαού και “χωρίς βία”, ο Κοψιδάς αποκτά πλήρη έλεγχο του Νομισματοκοπείου.

 

monarchy

Για να μη σας τα πολυλογούμε, ο Κοψιδάς με την αγάπη και συναίνεση του λαού ιδρύει ΑΠΟΛΥΤΗ ΜΟΝΑΡΧΙΑ. Αλλά επειδή δεν μάχεται για την καρέκλα, μόλις σταθεροποιηθεί η κατάσταση θα μεταβάλλει το πολίτευμα σε Βασιλευόμενη Δημοκρατία, οπότε όλα κουλ.

Μόλις Διαγραφεί το χρέος, κοπεί κοψιδοδόλαρο και έχουμε παντοδύναμο βασιλιά εκλεγμένο απ’ το Θεό για να τρίξει τα δόντια στους Ευρωπαίους Γραφειοκράτες, τότε μπορούμε να περάσουμε σε Βασιλευόμενη ΠΑΣΟΚοκρατία, γιατί ο Κοψιδάς έχει ήδη εξαγγείλλει ΈΡΓΑ – PROJECTS.

projectss

Σωστά υποψιαστήκατε ότι ο μελλοντικός Άναξ οβ Ελλάντα είναι από τη Λευκάδα. Τρια έργα έχει προγραμματίσει για το Βασίλειό του ο Κοψιδάς:

Την Dubaiοποίηση του κάστρου της Λευκάδας

Capture

 

Την κατασκευή ενός καινούριου-Αρχαίου Ναού στη θέση ενός Φάρου στη Λευκάδα

Capture2

 

Την κατασκευή ενός πανευρωπαϊκού δικτύου hyperloop, δηλαδή σωλήνες με κάψουλες που θα μεταφέρουν επιβάτες.

Capture3

 

Φυσικά όλα αυτά σερβίρονται με βασικό μισθό 1500 ευρώ/μήνα για δημόσιους και ιδιωτικούς υπαλλήλους και ΤΡΙΑ ολόκληρα ΧΙΛΙΑΡΙΚΑ το μήνα για αστυνομικούς και στρατιώτες. Το μνημόνιο θα ακυρωθεί. Το Ελληνικό χρέος δεν θα ισχύει.

WP_20160727_13_42_59_Rich

 

Μέχρι τώρα 18 άτομα φαίνονται διατεθειμένα να βοηθήσουν τον Κοψιδα ζΆναξ της Ελλάδας να εγκαθιδρύσει απόλυτη μοναρχία και κατ’ επέκταση ευημερία στον τόπο μας.

18ατομα

 

 

ΚΟΨΙΔΑ ΣΩΣΕ ΜΑΣ

αναξ

make

Best of internet