Quantcast
POLITIX

O ΓΑΠ εμφανίστηκε στην Πάτρα οργισμένος, ξυρισμένος και διψασμένος για δικαίωση (PHOTO)

Συνειδητοποιούμε όλοι ότι ο ΓΑΠ πλέον δεν έχει μουστάκι;


President Creed · 26 Μαΐου 2016

Απ’ ότι φαίνεται, το κόμμα του Γιωργάκη Ανδρέα Παπανδρέου υπάρχει ακόμα και μάλιστα στην Πάτρα (όπου είναι το προπύργιο του παπανδρεϊσμού) έχει και τοπικές οργανώσεις. Ο Πατρινιός πυρήνας των ΓΑΠικών διοργάνωσε εκδήλωση με επίτιμο καλεσμένο τον επικεφαλής της παράταξης ο οποίος εμφανίστηκε στο βήμα έτσι:

13240104_10209777356257115_4740861641875411339_n

Συνειδητοποιούμε όλοι ότι κάτι λείπει ε;

papandreougap

Και δεν αναφερόμαστε σε λαοθάλασσα Πατρινών, ούτε σε πράσινους ήλιους, αλλά στο μουστάκι του ΓΑΠ το οποίο προφανώς ο μεγάλος πολιτικός το ξύρισε όλο απογοήτευση και οργή από τον τρόπο με τον οποίο τον αντιμετωπίζει πλέον ο ελληνικός λαός.

Όπως διαβάζουμε στο Ποντίκι, ο Γιώργος ο Παπαντρέο δήλωσε εχθές στη μεγάλη συγκέντρωση του Πατρινού πυρήνα των Παπαντρεϊκώνε:

Είμαστε περήφανοι για το έργο μας και την προσφορά μας στην πατρίδα. Δεν την ισοπεδώνουμε για να γίνουμε δεκανίκι της δεξιάς. Ούτε ζητάμε συγγνώμη, επειδή κάναμε το χρέος μας σε αυτόν τον τόπο.

Ενώ συνέχισε λέγοντας:

Δεν αισθάνομαι δικαιωμένος, αλλά σήμερα έχω κάθε δικαίωμα να αισθάνομαι οργή

Μάλιστα στο τέλος πρόσθεσε ό,τι θα κάνει ότι μπορεί ώστε όλοι οι πολίτες να βρουν από ένα δελτίο ΚΙΔΗΣΟ για το επόμενο ραντεβού στις κάλτσες.

Εκεί μας έφτασαν οι αλήτες

ΓΑΠΜΕΜΕ

Best of internet