Quantcast
POLITIX

ΔΑΠocalypse: Ξεθάψαμε το πιο ιστορικό προεκλογικό βίντεο της ΔΑΠ και σας το προσφέρουμε (VIDEO)

1987-2007: 20 χρόνια Μυκόνος και Αράχωβα, ροζ πόλο, μοκασίνια κι ανοιχτές σχολές


felix · 17 Μαΐου 2016

Από τα πιο τρυφερά μικράτα μας αγαπητοί φίλοι και φίλες, τότε που ήμασταν φοιτητές σε διάφορες σχολές της Ελλάδας και παρατηρούσαμε με αθώα απορία τη δραστηριότητα των επίδοξων CEO από τα Λιόσα, είχαμε προνοήσει να ντοκουμεντάρουμε την γαλάζια εποποιία. Σας τα έχουμε ξαναπεί αναλυτικά έτσι κι αλλιώς, όπως ίσως θυμάστε. Και το πιο σημαντικό από αυτά τα ντοκουμέντα, το οποίο αφήναμε να ωριμάζει σαν παλιά ψημένη ρακή ξεχασμένη από χίππη στη Γαύδο, ήταν αυτό εδώ το βίντεο.

13233328_10154186418249855_433263367_n

Προφανώς τα μπλε μαρέν παιδιά  αισθάνονται μια φοβερή περηφάνεια για τα 20 χρόνια που έπιναν σφηνάκια σε κλαμπς – ναούς του σύγχρονου ελληνικού πολιτισμού και κάναν τους εθελοντές πλασιέ σημειώσεων, οπότε αποφάσισαν να γιορτάσουν την επέτειο 20 ετών γεμάτων στο μπουζουκογιαπισμού και τριημέρου στην Αράχωβα με ένα τουλάχιστον λυρικό βίντεο. Το οποίο από τότε, ήταν πιο awkward κι από τις περιπέτειες του Τσίπρα στην αγγλική γλώσσα:

H δεύτερη σκηνή με τους σταυροφόρους των ανοιχτών σχολών και του Ακρωτήριου να παρελαύνουν στη σχολή έχει κάτι από ταινία του Carpenter. Καταλαβαίνετε πως πήραμε το θάρρος να του αλλάξουμε τον αδόξαστο να αποδώσουμε αυτά τα φανταστικά ντοκουμέντα με την μορφή που αληθινά το αξίζουν:

Aυτός ο συνδυασμός ομαδικού χορευτικού Βόρειας Κορέας με προγράμματα Εράσμους που μόλις είδατε δεν έπαψε ποτέ να μας συναρπάζει.

Δώστε βάση στο τι έχει γίνει εδώ πέρα. Καταρχάς ο (σίγουρα άκυρος) τύπος που προσέλαβαν οι γαλάζιοι φίλοι μας για να τους φτιάξει το βίντεο, σε μια στιγμή τρολιάς/απελπισίας αποφάσισε έχοντας λογικά πατήσει 2-3 τσιγάρα να κάνει μία από τις πιο μεγαλειώδεις αλλαγές στην ιστορία του βίντεο. O θεός βγάζοντας τα IDM γούστα του, έχωσε αυτό εδώ σε βιντεάκι για δαπίτες:

Για να το αλλάξει στα καπάκια με έναν τότες μεγάλο χιτ. Την.πίπα.της.ειρήνης.του.Μιχάλη.του.Εμιρλή μαλάκες μου. Είναι οριακά tribute σε όλο αυτό το καρακιτσαριό ότι το κομμάτι είναι ανεβασμένο στο κανάλι με το υπέροχο όνομα TheNikosmusic:

Το βίντεο αυτό καθαυτό βέβαια με τις μικρές Θάτσερ να προσπαθούν να κάψουν την κάμερα με το βλέμμα έχει τη σπιρτάδα τηλεοπτικής διαφήμισης γιαουρτιού από τη Εύβοια.

Τέλος, πάμε στο αγαπημένο μας κομμάτι. Δε θα σας κάνουμε σπόιλερς, αλλά το σημείο αυτό που η ΔΑΠ-ΝΔΦΚ υπολόγιζε να βγάλει προς τα έξω πως περνάει καλά και αυτό βγαίνει και στον κόσμο, βασικά έχει μια προοπτική να είναι μια συγκλονιστική χιτσκοκική (γκρανγκινιολική) σεκάνς, πιο συγκεκριμένα θυμίζει τα Πουλιά του μεγάλου Βρετανού σκηνοθέτη, η οποία μπορεί να αναγκάσει παιδάκια να φάνε το φαΐ τους ή να στείλει γιαγιάδες σε τόπο χλοερό μια ώρα αρχύτερα. Φίλοι και φίλες, σας παρουσιάζουμε. The Walking ΔΑΠ:

Παρότι δυστυχώς δε γιορτάζουμε τα 30χρονα των κλαρινοexecutive ώστε να γίνει πραγματική φιέστα, δείτε ολόκληρο το θρυλικό αυτό βίντεο και ελάτε να συζητήσουμε όλοι μαζί την αγαπημένη cringe στιγμή της λατρεμένης αυτής παράταξης.

Των πρώην παιδιών βασικά, που αυτή τη στιγμή 9 χρόνια μετά, αν το θυμούνται μάλλον ντρέπονται για όλο αυτό το ρωμαϊκό θρίαμβο στον οποίο πρωταγωνίστησαν, τρώγοντας ηλιόσπορους στην ουρά του ΟΑΕΔ όπως οι περισσότεροι απόφοιτοι πανεπιστημίου σήμερα. Δε βαριέσαι. Shit happens.

Best of internet