Quantcast
POLITIX

Dream team των απόκληρων της λαϊκοακροδεξιάς ετοιμάζουν Καρατζαφέρης και Μπαλτάκος

Τα κουρέλια τραγουδάνε ακόμα


THE NEWSROOM · 21 Μαρτίου 2016

Βούιξε το ίντερνετ εσχάτως πως ετοιμάζεται all-star κόμμα της λαϊκοδεξιάς από απόκληρους που ξέμειναν χωρίς πολιτική στέγη και, τελικά, ισχύει. Με Καρατζαφέρη και Μπαλτάκο μπροστάρηδες το νέο κόμμα με όνομα ΕΘΝ.Ο.Σ. (Εθνικός Ορθόδοξος Συνασπισμός) έρχεται να ταράξει τα λιμνάζοντα νερά της ελληνικής δεξιάς, με στόχο, όπως ανέφερε ο πρώην αρχηγός του ΛΑΟΣ να γίνει ο “ΣΥΡΙΖΑ της δεξιάς”.

Και αυτό γιατί το νέο κόμμα θα χτιστεί βάσει του οργανωτικού μοντέλου του ΣΥΡΙΖΑ της περιόδου των συνιστωσών και θα υπαχθούν σε αυτόν υφιστάμενα κόμματα, κινήσεις, οργανώσεις και στελέχη που θα προέρχονται αποκλειστικά από τον χώρο της Δεξιάς και της ακροδεξιάς.

baltakos

Βασική συνιστώσα θα είναι το ΛΑΟΣ του Καρατζαφέρη, ενώ στην “κίνηση” θα συμμετέχουν διάφοροι απόστρατοι παραδοσιακών δεξιών και ακροδεξιών μορφωμάτων, καθώς και true απόστρατοι του “Συνδέσμου Εθνικής Ενότητας” που αποτελείται κατά κύριο λόγο από απόστρατους αξιωματικούς και συμμετείχε στις ευρωεκλογές του 2014. Ενδεικτικά κάποια από τα υποψήφια μεταγραφικά μπουμ στο νεοσύστατο μόρφωμα:

 

Ο διαγεγραμμένος κτηνοβάτης

10259786_1131120023567346_3979268409968416652_n

 

Ο Ζορό

pswmiadis8964

 

Ο Βασίλης ο Καπερνάρος

Ðïñôñáßôï ôïõ õðïøçößïõ äçìÜñ÷ïõ Áèçíáßùí Âáóßëç ÊáðåñíÜñïõ. Ï Âáó. ÊáðåñíÜñïò åßíáé åðéêåöáëÞò ôïõ óõíäõáóìïý "ÁèÞíá ôï óðßôé ìáò" êáé õðïóôçñßæôáé áðü ôïõò ÁíåîÜñôçôïõò ¸ëëçíåò. (EUROKINISSI/ÃÉÙÑÃÏÓ ÊÏÍÔÁÑÉÍÇÓ)

 

Η Σταυρούλα η Ξουλίδου

XOULIDOU

 

Ο “Ω γέροντα η ευχή”

nikolopoloylos

 

Και η κομμένη γράνα

Αν και για τον τελευταίο τα σημάδια δείχνουν πως γάμος δε θα παίξει.

Όπως και να χει, με Βύρωνα ή χωρίς, τα κομάντα ετοιμάζουν τις μηχανές για Αγιά Σοφιά.

kranidiotis1

Περιμένουμε αποδόσεις από Ιωάννη Τσιλιγγίρη για ανακοίνωση κόμματος στις 21 Απριλίου.

Best of internet