Quantcast
POLITIX

Αμερικανοί πολίτες θα σημάδευαν Μουσουλμάνους με αυτοκόλλητα αντί 40 δολαρίων (VIDEO)

Αυτό θύμισε λίγο Γ’ Ράιχ


Bobol Gordello · 19 Μαρτίου 2016

Η προεκλογική τρέλα στις ΗΠΑ καλά κρατεί με τη Hillary και τον Trump να φαντάζουν τα ισχυρότερα φαβορί για τον τίτλο του/της Πλανητάρχη. Κι αν την Clinton την ξέραμε από τις πολλαπλές φιλάνθρωπες επεμβάσεις των ΗΠΑ σε Μέση Ανατολή, Αφγανιστάν και Βαλκάνια, το φαινόμενο “Donald Trump” το μάθαμε καλύτερα τον τελευταίο καιρό:

nbc-fires-donald-trump-after-he-calls-mexicans-rapists-and-drug-runners

Όχι μόνο μέσα από τα σατυρικά βιντεάκια “China-China-China” και τις ποικίλες τρολιές για το μαλλί του υποψηφίου των Ρεπουμπλικανών, αλλά κυρίως μέσα από τις πολιτικές του θέσεις, για πυροβολισμούς σε μετανάστες στα σύνορα, για το στόχο του “Make America Great Again”, για την ανάγκη ελέγχου των μουσουλμανικών πληθυσμών που ζουν στις ΗΠΑ με όρους Γ’ Ράιχ (σταμπάρισμα με αυτοκόλλητα ενδεικτικά της προέλευσης Μουσουλμάνων, προσφύγων κλπ.) για την αποφυγή τρομοκρατικών χτυπημάτων.

muslim-star-of-david

Από αυτήν την πρόταση του Donald Trump πιάστηκε ο Dustin Wynn, κάτοικος του San Diego για να εκτελέσει το εξής πείραμα: παρουσιάστηκε σαν υποστηρικτής της καμπάνιας του Trump στην περιοχή, έχοντας αυτοσχέδια αυτοκόλλητα με μουσουλμανικά σύμβολα, τα οποία και προωθούσε σε τυχαίους περαστικούς για να τα κολλάνε σε Μουσουλμάνους που γνωρίζουν, αντί αμοιβής 40 δολάρια το κεφάλι. Δείτε το σχετικό βίντεο:

Το αποτέλεσμα ήταν κάτι παραπάνω από απογοητευτικό. Κανείς εκ των γηγενών δε γύρισε να πει στον Wynn πως η φάση με τα αυτοκόλλητα μυρίζει Χίτλερ, αλλά ίσα ίσα κάποιοι ψήθηκαν, ιδίως στο άκουσμα της αμοιβής για το “δώσιμο του Μουσουλμάνου”. Για 40 ντόλαρζ:

hgj

 

muslim-youtube-2_0

Wait, I get $40? Yeah, that’s pretty easy.

Όταν ο Wynn προσπάθησε να πείσει Μουσουλμάνους να φορέσουν τα αυτοκόλλητα η κατάσταση άλλαξε:

Καταγραφή

Μουσουλμάνος εξηγεί στον Wynn γιατί η ομαδοποίηση όλων των μουσουλμάνων είναι σχέδιο των media

Καταγραφή

Ένας άλλος Μουσουλμάνος αρνείται το αυτοκόλλητο, κάνοντας παραπομπή στην ιστορία των Εβραίων στη Ναζιστική Γερμανία

Κάποιος, μάλιστα, εκνευρίστηκε πολύ στο άκουσμα των λεγομένων του Wynn και απείλησε τον καμεραμάν, με αποτέλεσμα το βίντεο να κοπεί.

Συμπέρασμα βίντεο: η φάση δεν τσουλάει καλά.

Καταγραφή

Και κάποιες εικόνες από την εφαρμογή της πρωτοπόρας ιδέας του Τραμπ, πίσω στον 20ο αιώνα και τη χιτλερική Γερμανία:

beaded bridal sashes

yellow-badge-jews

1-cwu77lLcDqH5mzdJEeyKFA

06cae382db9e90d55588a8e935fe1d73

Τη συνέχεια με τα κρεματόρια την ξέρετε.

Best of internet