Quantcast
POLITIX

Η αμήχανη στιγμή που ο ΣΚΑΙ είναι η πιο κινηματική συχνότητα των ημερών #not (PHOTO)

Ο ΣΚΑΙ δεν πείθει ακόμα κι να δούμε τον Πορτοσάλτε με fullface να οδηγεί τρακτέρ καταπάνω στα ΜΑΤ


felix · 12 Φεβρουαρίου 2016

Εντάξει, είναι ο ΣΚΑΙ. Έχει κόντρα με το ΣΥΡΙΖΑ που για δικούς του λόγους (διατείνεται πως) θέλει να στείλει το Μπογδάνο και το crew στον ΟΑΕΔ και ο ΣΥΡΙΖΑ έχει κόντρα με τους αγρότες, άρα ο ΣΚΑΙ αποφασίζει να στηρίξει αγρότες. Και το κάνει με τον ίδιο σιχαμένο τρόπο που τον Ιούνιο-Ιούλιο πάλευε να μας κάνει να πιστέψουμε πως αν ψηφίσουμε Όχι στο δημοψήφισμα λυσσασμένα κομμουνιστικά εξωγήινα ζόμπι λαθρομετανάστες θα μπουκάρουν στη χώρα και θα μας πάρουν τα ευρώ:

Από τη μία καλύπτεται πλουσιοπάροχα η διαδήλωση των αγροτών από το Indymedia του Αλαφούζου και από την άλλη λέγονται απίστευτα τέρατα στο σκρόλερ για το ότι η ΕΕ μας εξωθεί από τη συνθήκη του Σένγκεν, κάτι το οποίο απλά δεν ισχύει. Σας θυμίζουν κάτι όλα αυτά;

Ταυτόχρονα, είναι τόσο τρόμπες που είπανε μέχρι και το ότι η διαδήλωση των αγροτών στο Σύνταγμα (που είναι υπολογίσιμη) είναι η μεγαλύτερη των τελευταίων 5 ετών, κάτι αρκετά λογικό καθώς τις τεράστιες αντιμνημονιακές διαδηλώσεις των τελευταίων 5 χρόνων τις εξαφάνιζαν με απόλυτη συνέπεια.

Εμείς αυτά κι αυτά και όλα τα τερατώδη ψέματα πάντως, δεν τα ξεχνάμε.

ΛΟΥΚΕΤΟ ΣΤΟ ΣΚΑΙ ΝΑ ΤΡΕΛΑΘΟΥΜΕ

Best of internet