Quantcast
POLITIX

ΘΑΥΜΑ: Γνωρίστε τον 24χρονο αστυνομικό που μπορεί να πεθαίνει και να ανασταίνεται κάθε χρόνο (PHOTO)

Πεθαίνει κανένας, ανασταίνεται κανένας


felix · 21 Δεκεμβρίου 2015

Πάλι τα ίδια και χτες, για άλλη μία φορά, έπαιζαν και εκλογές ΝΔ, να γλείψουμε και κανέναν ακροδεξιό ψηφοφόρο μήπως και μας ψηφίσει:

mpatsos_lampioni1

Nαι ναι, αθόρυβα.

mpatsos_lampioni2

Για ποιον γίνεται λόγος εδώ; Γι’αυτόν, όπως πληροφορούμαστε από εδώ:

Το περιστατικό της επίθεσης, είναι πραγματικό γεγονός. Σε μουσική συναυλία, η οποία είχε διοργανωθεί (06/07 2007- 23:10) στις εγκαταστάσεις του baseball στο Ελληνικό, δύο Αστυνομικοί σε διατεταγμένη υπηρεσία μέτρων ασφαλείας για αποτροπή έκνομων ενεργειών, δέχθηκαν απρόκλητα δολοφονική επίθεση από πλήθος ατόμων του αντιεξουσιαστικού χώρου.

Ο  24 ετών Π.Τ., εγκλωβίστηκε από την ομάδα των αντιεξουσιαστών, κατά τη συμπλοκή τον έριξαν από τη σκάλα και ο νεαρός Αστυνομικός έπαθε βαρύτατες κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις, με την κατάστασή του όπως ανέφερε το ιατρικό ανακοινωθέν, να «εγκυμονεί κίνδυνο ζωής». Μετά από μακρά νοσηλεία, το μεγαλύτερο μέρος των εξωτερικών τραυμάτων του νεαρού Αστυνομικού, αποκαταστάθηκαν. Ωστόσο ο χρόνος για τον 24άχρονο, «πάγωσε» σε εκείνη την ημέρα.Σήμερα, ούτε θυμάται ότι υπήρξε Αστυνομικός, κι έκτοτε, βρίσκεται σε κατάσταση μόνιμης διαθεσιμότητας από την ΕΛΑΣ

Μόνο που επειδή για να εκθρέψεις υποψήφιους χρυσαυγίτες και άλλους αντίστοιχους χρειάζεσαι τέτοια φούμαρα, η είδηση επανέρχεται τακτικά και μάλιστα παραποιημένη. Βασικά στις ειδήσεις “πεθαίνουν” τον εν ζωή αστυνομικό κάθε χρόνο (και μετά τον ανασταίνουν για να επαναληφθεί η διαδικασία) προκειμένου να συγκινηθούν ακροδεξιά βούρλα και να πάρει ο Aδωνις κάνα retweet.

Κι όταν λέμε συνέχεια, το εννοούμε:

fdfc1-baseball

Kι αυτά σύμφωνα με το policenet.gr δεν είναι καν όλα τα αποτελέσματα. Σαν να μην έφτανε αυτό μάλιστα, η ηλικία που είχε ο αστυνομικός όταν δέχτηκε την επίθεση γίνεται και ηλικία (αθόρυβου) θανάτου, το οποίο καθώς η επίθεση έγινε το 2007 σημαίνει πως ο Άδωνις Γεωργιάδης μάλλον πιστεύει πως ο αστυνομικός κατατάχθηκε στην ΕΛ.ΑΣ. σε ηλικία 24-8=16 χρονών.

mpatsos_lampioni2

ΘΑΥΜΑ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ

Best of internet