Quantcast
POLITIX

Όταν ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης φωτογραφιζόταν σε ένα VW PASSAT για περιοδικό αυτοκινήτων (PHOTO)

#V for VWagelis


President Creed · 4 Δεκεμβρίου 2015

MEIMARAKIS

Το 1998 θα μείνει στην ιστορία ως η ξέγνοιαστη χρονιά που έγινε το σκάνδαλο με τον λεκέ της Μόνικα Λεβίνσκι, η ομηρία-τηλεδιαπραγμάτευση Σωρίν Ματέι και Ευαγγελάτου, η χρονιά που βήκε το Grand Tourismo, το άλμπουμ του Βαρδή αμα δεις τα παιδιά, και η χρονιά που ο Βαγγέλας φωτογραφήθηκε σε περιοδικό αμαξιώνε αγκαλιά με ένα στέσονβάγκον με αναδιπλούμενα καθίσματα ικανό να χωρέσει την αστική ευγένεια ενός ρομαντικού ραντεβού.

Το λες και σαμποτάζ να βάζουν το Βαγγέλα να δοκιμάζει Station Wagon 1600 (μόνο) κυβικών. Αλλά δεν κάνει το αμάξι τον άντρα, ο άντρας κάνει το αμάξι. Και ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης σε αυτό το αφιέρωμα του Motornews απ’ τα παλιά, ποζάρει δίπλα σε, κάθεται στην θέση του οδηγού, αγγίζει τα καλώδια του κινητήρα, οδηγεί ένα VW PASSAT όλο μαμίσιο, χωρίς τροποποιήσεις και νοθείες.Όλα αυτά μόλις ένα χρόνο από τότε που απαντούσε στο δίλημμα “βυζί ή μπούτι”.

 

MEIMARAKIS2

MEIMARAKIS3

 

Είχε δώσει και συνέντευξη στο περιοδικό μια ηλιόλουστη ημέρα, μια ημέρα ιδανική για να αγοράσει κανείς ένα VW PASSAT 1.6 VARIANT:

«Το Passat Variant είναι ένα ιδανικό αυτοκίνητο για όλους τους επαγγελματίες αλλά και για τις πολύτεκνες οικογένειες. Αναμφισβήτητα είναι ένα από τα καλύτερα Station Wagon που κυκλοφορούν αυτή τη στιγμή στην αγορά».

ναούμ.

 

 

 

 

 

 

MEIMARINFO

Τις φωτογραφίες δημοσίευσε το zougla.gr

Best of internet