Quantcast
POLITIX

Δικηγόρος της Χρυσής Αυγής χαστούκισε και τραμπούκισε δύο θεατές της δίκης

Η καταγγελία του περιστατικού που έγινε στο διάλλειμα της δίκης της Χρυσής Αυγής


THE NEWSROOM · 4 Δεκεμβρίου 2015

Σήμερα στην δίκη της Χρυσής Αυγής, μετά από προγραμματισμένη διακοπή,τον λόγο πήρε ο δικηγόρος Πολιτικής Αγωγής Θανάσης Καμπαγιάννης,  για να καταγγείλει τον ξυλοδαρμό και τον τραμπουκισμό δύο θεατών της δίκης από τον συνήγορο υπεράσπισης Στάθη Καρυδωμάτη.

 

Σύμφωνα με τα όσα κατήγγειλε ο Θ. Καμπαγιάννης, ο συνήγορος υπεράσπισης Στάθης Καρυδωμάτης στη διάρκεια του διαλλείματος, απώθησε πιάνωντάς απ’ το πηγούνι και χαστούκισε έναν 28άχρονο Γερμανό δημοσιογράφο καθώς και μια ελληνίδα πολίτη η οποία είχε έρθει να παρακολουθήσει την δίκη.

Διαβάζουμε στο koutipandoras.gr:

Σύμφωνα με τον 28χρονο δημοσιογράφο, Alp Kayserilioglou, ο ίδιος καθώς και η νεαρή κοπέλα στο διάλειμμα της διαδικασίας, προσπαθώντας να περάσουν από το χώρο που κάθονται οι συνήγοροι υπεράσπισης για να βγουν έξω, δέχθηκαν λεκτική επίθεση από τον κ. Καρυδομάτη, ο οποίος σύμφωνα με τους δύο καταγγέλλοντες απώθησε πιάνοντας από το πηγούνι τον 28χρονο και χαστούκισε την κοπέλα.

Η πρόεδρος ισχυρίστηκε ότι το γεγονός δεν μπορεί να καταγραφεί στα πρακτικά επειδή συνέβη κατά τη διάρκεια της διακοπής.

To περιστατικό αναφέρθηκε στην αστυνομία η οποία συνέστησε να υποβληθεί μήνυση εναντίον του Στάθη Καρυδομάτη. Ο Σ. Καρυδομάτης δήλωσε στο koutipandoras.gr ότι δεν έγινε ποτέ το περιστατικό που κατήγγειλε η Πολιτική Αγωγή.

«Δεν συνέβη ποτέ το περιστατικό. Δεν είναι αληθές. Τίποτα απολύτως δεν συνέβη», είπε χαρακτηριστικά ο δικηγόρος.

 

Best of internet