Quantcast
POLITIX

Απατεώνας Ασιάτης ηγέτης εκτέλεσε εν ψυχρώ τον Υπουργό Άμυνάς του

Δραματικές, Φωσκολικές θα έλεγε κανείς, στιγμές σήμερα στη δίκη Τσοχατζόπουλου


THE NEWSROOM · 13 Μαΐου 2015

Από το πρωί τα ΜΜΕ έχουν λυσσάξει να κατηγορούν τον Φωτεινό Ηγέτη της καρδιάς μας Κιμ Γιονγκ-Ουν επειδή λέει τάχα εκτέλεσε τον Υπουργό Εθνικής Άμυνας της κυβέρνησής του.

Φυσικά επειδή οι ειδήσεις της Βόρειας Κορέας βγαίνουν από τη Νότια, είναι 9 στις 10 φορές μούφες και 10 στις 10 γαρνιρισμένες με μπόλικο αλατοπίπερο, οπότε το στόρι θέλει τον Κιμ να τα πήρε επειδή ο υπουργός κοιμήθηκε σε ομιλία του και να τον γάζωσε με αντιαεροπορικό πολυβόλο.

 

B5KWYXzCcAAI3G2.jpg:large

 

 

 

Την ίδια στιγμή, στην άλλη άκρη του πλανήτη, κάτι πολύ πιο επιβεβαιωμένο κι εξίσου αδίστακτο συνέβαινε σε μια αίθουσα δικαστηρίου.

 

kostas-simitis

 

Ο Κώστας “Chinese Man” Σημίτης παρουσιάστηκε σήμερα στο Πενταμελές Εφετείο Κακουργημάτων για να υπενθυμίσει στον κατηγορούμενο Άκη Τσοχατζόπουλο ποιος είναι κατηγορούμενος και ποιος όχι.

Αφού (σύμφωνα με το ρεπορτάζ) ορκίστηκε με πολιτικό όρκο στην τιμή και τη συνείδησή του, ο πρώην Πρωθυπουργός δεν άφησε κανένα περιθώριο αμφιβολίας για την ενοχή του πρώην αντιπάλου του για τη ηγεσία της ΠΑΣΟΚάρας και πρώην διορισμένου από τον ίδιο Υπουργού:

 

“Δεν υπάρχει δωροδοκία. Δεν δέχομαι ότι υπήρξε δωροδοκία. Είναι ψεύτικη η κατηγορία, στημένη, κατασκευασμένη” φώναζε εκτός εαυτού ο Άκης Τσοχατζόπουλος όρθιος δίπλα στον πρώην πρωθυπουργό Κ. Σημίτη ο οποίος τον παρατηρούσε ατάραχος να παραληρεί.

Το παραλήρημα του κατηγορούμενου πρώην υπουργού διέκοψε το σχόλιο του Κ. Σημίτη ο οποίος απευθυνόμενος στον Άκη Τσοχατζόπουλο του είπε: ” Όπως αποδείχτηκε από την πρωτόδικη απόφαση στο υπουργείο Άμυνας γίνονταν τα μύρια όσα. Αυτά έπρεπε να τα αναφέρεις…” Και αποχώρησε από το δικαστήριο ακούγοντας τον Άκη Τσοχατζόπουλο να επαναλαμβάνει “αυτά είναι ψέματα, τίποτα δεν αποδείχτηκε, δεν υπάρχει δωροδοκία” (πηγή)

 

26252939-6713-4892-862b-965e7878276e

 

Σε ερώτηση του Προέδρου για το εάν μπορεί να χωρέσει δωροδοκία με βάση όλα όσα είπε για το ΚΥΣΕΑ απάντησε: «Κάλλιστα. Χωρεί δωροδοκία. Αφού έγινε, κάλλιστα είναι δυνατή».

Παράλληλα σε ερώτηση του προέδρου πως θα μπορούσε να γίνει αυτό ο κ. Σημίτης απάντησε: «Δεν ξέρω πώς μπορεί να γίνει αφού δεν έχω καμία σχέση με όλα αυτά. Συνέπεσαν οι υπερακτιες εταιρείες που έστειλαν οι κύριοι τα λεφτά να είναι οι υπεράκτιες εταιρείες που έχει συγκεκριμένος κατηγορούμενος. Ο τρόπος είναι ένας για να μην προκαλείται η προσοχή. Τα χρήματα στέλνονται μέσω υπεράκτιας εταιρείας». (πηγή)

 

AKIS_SIMITIS_4OSINEDRIO_EKLOGI.limghandler

 

Ρε δεν ξέρει ο άνθρωπος λέμε, τι τον παιδεύετε;

 

46-6-thumb-large

 

Τη λύπη για το γεγονός ότι “οι αθλιότητες έγιναν επί πρωθυπουργίας μου”, εξέφρασε στη συνέχεια της κατάθεσής ο κ. Σημίτης.

“Είναι εξαιρετικά λυπηρό ότι οι αθλιότητες έγιναν επί πρωθυπουργίας μου όταν ο στόχος ήταν να αναβαθμίσουμε και να εκσυγχρονίσουμε τη χώρα”, είπε ο κ. Σημίτης, ο οποίος συνεχίζει την κατάθεσή του στο Πενταμελές Εφετείο Κακουργημάτων.

Εμφανώς ενοχλημένος, σε ερώτηση της υπεράσπισης του Άκη Τσοχατζόπουλου για το εάν είχε προσφέρει έργο ο κατηγορούμενος πρώην Υπουργός απάντησε: ” Θέλετε να πω τη γνώμη μου; Θα την πω. Δεν έχει καμία σημασία τι έργο έκανε, αν έκανε αυτό που καταλογίζουν κακώς το έκανε…” (πηγή)

 

Ήταν δραματική και βαριά σαν ιστορία η σημερινή μέρα στο Εφετείο: μπορεί η υπόθεση Τσοχατζόπουλου να έχει περάσει ήδη από αποδράσεις Βίκυς, αποκαλύψεις για μπόμπες που έβαζε ο Άκης με μαφιόζους κλπ, αλλά το ότι βρέθηκε σε βήμα δικαστηρίου να καταθέτει ο Σημίτης και να πατάει τα δάχτυλα με τα οποία κρατιέται από την άκρη του γκρεμού ο Τσοχατζόπουλος, είναι μια ακόμα σκατένια κορύφωση της τεράστιας Πασοκικής σάγκα.

 

Ας θυμηθούμε με δύο βίντεο πόσο (εξίσου) δραματικά είχε ξεκινήσει όλο αυτό που κατέληξε σήμερα σε μια αίθουσα δικαστηρίου:

 

 

 

Best of internet