Quantcast
POLITIX

Κώστας Καραμανλής ο Γ’ εναντίον Ανδρέα Παπανδρέου του Β’ στις εκλογές που έρχονται

Νέοι άνδρες στη Βουλή!


THE NEWSROOM · 7 Ιανουαρίου 2015

Εδώ και σχεδόν 200 χρόνια που υπάρχει Ελληνικό κράτος, οι ποταποί πολίτες του έχουν επανειλημμένα αποδειχτεί αυτοκτονικοί κοπρίτες και ρεμάλια φαταούλες. Η μόνη υπεύθυνη δύναμη που κράτησε και κρατά όρθια τη χώρα, είναι κάποιες λίγες οικογένειες που παράγουν επαγγελματίες πολιτικούς, των οποίων τα παιδιά γίνονται πολιτικοί, των οποίων τα παιδιά γίνονται πολιτικοί και πάει λέγοντας.

Ένας απο τους γόνους τέτοιας οικογένειας, είναι και ο Κώστας Καραμανλής, γιος του Αχιλλέα (αδελφού του ιδρυτή της ΝΔ) και συνονόματος εξάδελφος του πρώην πρωθυπουργού, ο οποίος κατεβαίνει στις εκλογές υποψήφιος βουλευτής με τη ΝΔ στις Σέρρες, τους Αγίους Τόπους του καραμανλισμού δηλαδή.

 

 

n-DEFAULT-large570

 

 

Media-Default-images-karkl

Με τον πατέρα του Αχιλλέα

 

 

Ο Κώστας Καραμανλής ο Γ’, “απεχθάνεται το λαϊφστάιλ, διαβάζει πάρα πολύ, ταξιδεύει αρκετά στο εξωτερικό λόγω εργασίας και της έδρας στο Tufts, είναι σεμνός και λιγομίλητος”, όπως διαπίστωνε το Βήμα το μακρινό 2011, ενω η τότε απάντηση στις ερωτήσεις σχετικά με την πολιτική ήταν: “Μπορεί να πει «όχι»; Ο ίδιος μονίμως τα τελευταία χρόνια κατακρίνει τους γόνους των πολιτικών οικογενειών που εισέρχονται στην πολιτική χωρίς να έχουν επαγγελματική πορεία. Σε μακρές συζητήσεις που έχει κάνει με φίλους του έχει υποστηρίξει ότι δεν είναι μονόδρομος η πολιτική”.

Αυτά τότε. Γιατί σήμερα που ο ΓΑΠ σκέφτεται να κατεβάσει τον γιο του, Ανδρέα Παπανδρέου, υποψήφιο με το νέο κόμμα του, δεν είναι δυνατόν ένας Κώστας Καραμανλής να απέχει απο την εκλογική μάχη.

Best of internet