Quantcast
POLITIX

Ανήμερα της 25ης Μαρτίου ανακοινώνει φυσικά η Ραχήλ Μακρή το νέο της κόμμα

Ο Ευαγγελισμός της Ραχήλ Μακρή


felix · 24 Μαρτίου 2017

Ετοιμαστείτε να υποδεχτείτε άλλο ένα κόμμα το οποίο θα προέρχεται από τον χώρο που βρισκόταν ο παλιός ΣΥΡΙΖΑ (ο ορθόδοξος). Μετά τη ΛΑ.Ε. με chief τον Παναγιώτη Λαφαζάνη και την Πλεύση Ελευθερίας της Ζωής Κωνσταντοπούλου, ήρθε η ώρα της Μπουμπουλίνας της Κοζάνης Ραχήλ Μακρή να ανακοινώσει το δικό της κόμμα.

Κι επειδή η εθνικογραφικότητα που διακρίνει τη Ραχήλ πιάνει κόκκινο, μπορείτε να μαντέψετε και την ημερομηνία που θα ανακοινωθεί ο νέος πολιτικός φορέας, τον οποίον είχε προαναγγείλει. Ακριβώς, η Ραχήλ από το Ηράκλειο Κρήτης που θα βρίσκεται από σήμερα το απόγευμα (για να συναντηθεί με μέλη από συλλογικότητες ενάντια ενάντια στους πλειστηριασμούς) θα ανακοινώσει το κόμμα της ανήμερα του Ευαγγελισμού και της Ελληνικής Επανάστασης.

Το πρόγραμμα περιλαμβάνει συμμετοχή στη φάση στο Μητροπολιτικό Ναό του Αγίου Μηνά και επίσκεψη στο σπήλαιο του Μελιδονίου, στο Ρέθυμνο (όπου έλληνες πέθαναν για να μην παραδοθούν κατά την επανάσταση του ’21). Εκεί θα ανακηρύξει και το κόμμα, με το γουστόζικο όνομα «Μέτωπο Νίκης».

Εμείς θυμηθήκαμε αυτό. Απλά αυτό.

 

Best of internet