Quantcast
POLITIX

“Τσάμπα μάγκας” ο Κυριάκος Μητσοτάκης λέει ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης

Ο Βαγγέλης πήρε το όπλο του


Τσαγκ · 3 Μαρτίου 2017

Ο πρώην πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Βαγγέλης Μεϊμαράκης άσκησε σφοδρή κριτική για την δήλωση του νυν προέδρου του κόμματος Κυριάκου Μητσοτάκη ότι δεν πρόκειται να ψηφίσει τα νέα μέτρα που θα φέρει για ψηφοφορία ο ΣΥΡΙΖΑ για να κλείσει η αξιολόγηση.

Σύμφωνα με το ΑΠΕ/ ΜΠΕ, όταν ρωτήθηκε σε κουβεντούλα που είχε με κοινοβουλευτικούς συντάκτες για το «όχι» της ΝΔ που προανήγγειλε χθες ο Κυριάκος Μητσοτάκης, ο κ. Μεϊμαράκης είπε πως πρόκειται για στάση εκ του ασφαλούς με δεδομένο ότι η συμπολίτευση διαθέτει την κοινοβουλευτική πλειοψηφία.

Είπε μαλιστα ότι όταν εκείνος ήταν το κουμάντο στην αντιπολίτευση τον Σεπτέμβριο του 2015 που ο ΣΥΡΙΖΑ δεν είχε την πλειοψηφία και υπήρχε ο κίνδυνος για Grexit σε περίπτωση που δεν συναινούσε η ΝΔ για τα νέα μέτρα, πήρε την απόφαση να βάλει πλάτη και είπε χαρακτηριστικά:

 Τώρα είναι τζάμπα μαγκιά να λες όχι, εμείς τότε είπαμε το ναι και δικαιωθήκαμε

Επίσης ο Μεϊμαρακης κατέκρινε τον Μητσοτάκη που δεν θέλει καμιά συνομιλία με τον ΣΥΡΙΖΑ καθότι αυτός πιστεύει στην εθνική συνεννόηση.

Τέλος ο πρώην πρόεδρος της ΝΔ κατηγόρησε και τον Αλέξη Τσίπρα που δεν δέχτηκε την πρόταση του για συγκρότηση εθνικής ομάδας διαπραγμάτευσης.

 

Best of internet