Quantcast
POLITIX

Γάμο με την ΠΑΣΟΚΑΡΑ, αλλά υπό προϋποθέσεις σκέφτονται σοβαρά στον ΣΥΡΙΖΑ

ΣΥΡΙΖΑ + ΠΑΣΟΚ = B.F.F.E


Τσαγκ · 24 Φεβρουαρίου 2017

Μετά το Νίκο Φίλη που μίλησε ανοιχτά κατά της συγκυβέρνησης με τους ΑΝΕΛ και υπέρ μια συνεργασίας με το ΠΑΣΟΚ, άλλα δυο πρωτοκλασάτα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ αναφέρθηκαν σε συνεργασία υπό προϋποθέσεις με την “αρμάδα” της Φώφης.

Ο Πάνος Σκουρλέτης, υπουργός Εσωτερικών μιλώντας στις “Αληθινές Ειδήσεις” είπε ότι το ΠΑΣΟΚ δεν ακολουθεί την ευρωπαϊκή σοσιαλδημοκρατία στον δρόμο που έχει χαράξει για την χειραφέτηση της από τον νεοφιλελευθερισμό, τον οποίο και υπηρετούσε τις τελευταίες δεκαετίες και συνεχίζει λέγοντας χαρακτηριστικά ότι “αν το ΠΑΣΟΚ απαλλαγεί από τα βαρίδια του, εδώ είμαστε εμείς”.

Στο ίδιο μήκος κύματος ήταν και οι  δηλώσεις του Γιώργου Κατρούγκαλου στην “Εφημερίδα των Συντακτών”

Οι Ευρωπαίοι σοσιαλδημοκράτες αναγνωρίζουν στον ΣΥΡΙΖΑ μια αξιόπιστη συμμαχική δύναμη στην προσπάθεια για μια κοινωνική και δημοκρατική Ευρώπη. Αν απομονωθούν εκείνες οι δυνάμεις του ΠΑΣΟΚ που εξακολουθούν να αλληθωρίζουν προς τη Νέα Δημοκρατία του κυρίου Μητσοτάκη, γιατί να μην υπάρχει και στην Ελλάδα μια αντίστοιχη συμμαχία;

Λέγοντας και αυτός ουσιαστικά ότι το ενδεχόμενο συμπόρευσης των δυο κομμάτων εξαρτάται καθαρά από τη Δημοκρατική Συμπαράταξη.

(πηγή)

 

 

Best of internet