Πέσαμε από τα σύννεφα με το βίντεο που δείχνει τους χρυσαυγίτες βουλευτές να υμνούν τη Ναζιστική Γερμανία (VIDEO)

Πέσαμε από τα σύννεφα με το βίντεο που δείχνει τους χρυσαυγίτες βουλευτές ν...

Πέσαμε από τα σύννεφα με το βίντεο που δείχνει τους χρυσαυγίτες βουλευτές να υμνούν τη Ναζιστική Γερμανία (VIDEO)

Sausage party μόνο για ΑΙΛΙΝΑΙΣ

 13.02.2017  ·  Από:   THE NEWSROOM

anneett

Σοκ δεν προκάλεσε σε κανέναν το βίντεο που ανέβασε σήμερα η Εφημερίδα των Συντακτών, στo οποίo βουλευτές της X.A μαζί με τα τότε λιγοστά τους μέλη διασκεδάζουν σε μικρό φεστιβαλάκι ναζιστικού μίσους που είχε διοργανώσει το κόμμα τους στις 30/1/2005 .

Το όλο σκηνικό συνθέτουν, σβάστικες, ναζιστικοί χαιρετισμοί, στίχοι όπως ” Η Αφρική για τους πιθήκους η Ευρώπη για τους λευκούς” και “βομβαρδίστε το Ισραήλ”, εθνικός ύμνος της Ελλάδος άλλα και φυσικά ύμνοι στην Γερμανία ” Η Γερμανία πάνω από όλα στον κόσμο” όπως λέει η Annet, γνωστή Γερμανίδα nazi.

Στο βίντεο εμφανίζονται ο ίδιος ο Νίκος Μιχαλολιάκος, αλλά και σύσσωμος ο ηγετικός πυρήνας της οργάνωσης: Ηλίας Κασιδιάρης, Ηλίας Παναγιώταρος, Γιώργος Γερμενής, Αρτέμης Ματθαιόπουλος, Γιώργος Μισιάκας (Μάστορας), Απόστολος Γκλέτσος (απλώς συγγενής του δημάρχου Στυλίδας) κ.ά.

Κάνεις δεν έπεσε φυσικά από τα σύννεφα με τις εικόνες αυτού του sausage party για ναζιστικά βοθρολύματα, άλλα καλό είναι να αναδεικνύονται για να μην υπάρχει ούτε μισός ψηφοφόρος των nazi που να πει “δεν ήξερα”.

THE NEWSROOM