Quantcast
POLITIX

Σκηνοθετημένο ήταν σύμφωνα με τον Παύλο Πολάκη το βίντεο που δημοσίευσε η ΠΟΕΔΗΝ με τις κατσαρίδες στο νοσοκομείο

Σύμφωνα με την ΠΟΕΔΗΝ η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ συνεχίζει αυτό που ξεκίνησαν ΠΑΣΟΚ-ΝΔ


Τσαγκ · 26 Ιανουαρίου 2017

338163-703368

Χτες, η Πανελληνία Ομοσπονδία Εργαζομένων στα Δημόσια Νοσοκομεία εκτός από την πορεία που έκανε στο μέγαρο Μαξίμου για να διαμαρτυρηθεί για την υποβάθμιση της δημόσιας υγείας, που άρχισε με τις μνημονιακές κυβερνήσεις ΠΑΣΟΚ-ΝΔ και συνεχίζεται χωρίς σταματημό και από την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, δημοσίευσε ένα βίντεο με τις συνθήκες που επικρατούν σε ένα δημόσιο νοσοκομείο.

Στο βίντεο αυτό βλέπουμε τις τριτοκοσμικες συνθήκες που επικρατούν στο νοσοκομείο, με κατσαρίδες να κάνουν περατζάδα πάνω από το κρεβάτι κάποιου ασθενή.

Η ανακοίνωση της ΠΟΕΔΗΝ αναφέρει:

«Το Δημόσιο Σύστημα Υγείας στη χώρα μας κατέρρευσε. Παρά τις φιλότιμες προσπάθειες του άρτια εκπαιδευμένου και εξειδικευμένου εναπομείναντος προσωπικού, πεθαίνουν Ασθενείς που θα μπορούσαν να ζουν, εξαιτίας της διάλυσης των Νοσοκομείων», αναφέρει η ΠΟΕΔΗΝ στην ανακοίνωσή της και συνεχίζει: «Η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ πανηγυρίζει στις στάχτες του ΕΣΥ. Νοιώθουν υπερήφανοι ο κος Τσίπρας και οι Υπουργοί Υγείας (ειδικά ο κος Πολάκης) με αυτή την κατάσταση. Οι πολίτες περιγράφουν την άθλια κατάσταση της Υγείας και η κυβέρνηση τους θεωρεί όλους προβοκάτορες».

«Η απόλυτη κατάρρευση των Δημόσιων Νοσοκομείων. Έπιασαν το νήμα της διάλυσης από εκεί που το άφησαν οι
προηγούμενες Μνημονιακές κυβερνήσεις. Το αποτελείωσαν»

7200376B428370525F585B4BC33524BA

Σύμφωνα πάντως με την σημερινή απάντηση του αναπληρωτή Υπουργού Υγείας Παυλου Πολακη στην ΠΟΕΔΗΝ, όλα πάνε καλά και το βιντεάκι με την κατσαρίδα ήταν σκηνοθετημένο.

Αναλυτικά ο κ. Πολάκης αναφέρει:

“Όσο το υπουργείο Υγείας θα συνεχίζει και θα εντείνει ακόμα περισσότερο την προσπάθειά του, ο κος Γιαννάκος θα έχει το χρόνο να σκηνοθετεί κινηματογραφικές ταινίες με πρωταγωνιστές μια κατσαρίδα, μια απούσα μαξιλαροθήκη και ότι άλλο ″γράφει″ στην κάμερα της καθημερινής του προπαγάνδας”

Μέχρι και κατσαρίδες βρίσκουν χειμωνιάτικα οι προπαγανδίστες για να πουν ότι η κατάσταση στην υγειά δεν έχει βελτιωθεί τα τελευταία 2 χρονια με την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ- ANEL, τι να πεις;

 

 

Best of internet