Quantcast
POLITIX

Πολάκης και Άδωνις μας δίνουν τα επικά γαμωσταυρίδια που είχαν λείψει από τις συνεδριάσεις της Βουλής (VIDEO)

Oι κατάλληλοι άνθρωποι την κατάλληλη στιγμή


LUBEN CREW · 15 Δεκεμβρίου 2016

Kαιρό είχε να γίνει ένα Μπιλμπάο στη Βουλή όπως αυτά που είχαμε αγαπήσει και η κατάσταση είχε γίνει πια αφόρητη. Το καθήκον λοιπόν έπεσε βαρύ στα χέρια των καλύτερων που διαθέτει η κυβέρνηση και η αξιωματική αντιπολίτευση.

Η όλη συζήτηση έγινε γύρω από το πως είχαν γίνει οι προσλήψεις στο ΚΕΕΛΠΝΟ. Νομίζουμε πως έχετε ήδη μαντέψει ποιοι είναι αυτοί οι αληθινοί πολεμιστές:

fotojet-collage

Tι ακούστηκε λοιπόν; Νομίζουμε ότι οι εκφράσεις  «κότα λειράτη» και «σκυλί του Σόιμπλε» είναι αρκετά ψηστικές για teaser:

Η αποδελτίωση αυτών των γαλλικών (όχι όλων) είναι η εξής:

“Εγώ κοιμάμαι πολύ ήσυχος τα βράδια, γιατί εμένα δεν με βαστά κανένας. Εσένα σε βαστούν και στο ΚΕΕΛΠΝΟ, και τα ραβασάκια που έστελνες και εσύ και η γυναίκα σου για το ποιον να διορίσουν σε βαστούν”

είπε ο μουστακαλής υφυπουργός, για να σκάσει ο τυφώνας Άδωνις:

“Καταρχάς θα φέρεις εδώ τα ραβασάκια τα δικά μου και της γυναίκας μου. Εγώ θα κάνω μήνυση για να αρθεί η ασυλία σας και να τα φέρετε στο δικαστήριο.  Δεν θα κρύβεσαι ρε γαϊδούρι πίσω από την ασυλία όμως το κατάλαβες; Το κατάλαβες ψεύτη; Θρασύδειλε απατεώνα. Νομίζει ότι μπορεί να ασχημονεί και να κρύβεται στο μουστάκι, από εμένα όμως δεν κρύβεσαι Πολάκη”

picmonkey-collage-n87

Μένει να δούμε αν θα προκύψει κάτι πιο διασκεδαστικό από αυτά τα καραγκιοζιλίκια ή είναι όλα show.

 

Best of internet