Quantcast
ORIGINALS

Το καλύτερο άρθρο που γράφτηκε το Δεκέμβρη του 2008 έγραφε ταυτόχρονα για μόδα και μολότοφ

Tι να τον κάνεις τον πετροπόλεμο άμα δεν έχεις στυλ


felix · 6 Δεκεμβρίου 2016

december

Όπως κάθε γεγονός μεγάλης ιστορικής σημασίας, έτσι και η εν ψυχρώ δολοφονία του 15χρονου Αλέξη Γρηγορόπουλου από τον αστυνομικό Επαμεινώνδα Κορκονέα και οι διαδηλώσεις και διαμαρτυρίες σε ολόκληρο το πανελλήνιο που ακολούθησαν απασχόλησαν κυριολεκτικά ολόκληρη την κοινωνία. Από το καφενείο μέχρι το πανεπιστήμιο, τα γεγονότα αυτά αναλύθηκαν από κάθε δυνατή οπτική και με κάθε δυνατή άποψη.

Καταλαβαίνουμε πως πιστεύετε πως το “από κάθε δυνατή οπτική” είναι κάπως βαρύ. Κι όμως αγαπητές φίλες και φίλοι, δεν υπερβάλλουμε, και για όσους δε γνώριζαν ή έχουν ξεχάσει τη συγκεκριμένη ανάλυση, ερχόμαστε να φέρουμε στο τραπέζι της συζήτησης το συγκεκριμένο έπος:

%ce%ba%ce%b1%cf%84%ce%b1%ce%b3%cf%81%ce%b1%cf%86%ce%ae

Είναι δυνατόν να μην υπήρχε κάτι τέτοιο; 10 μερούλες μετά το ίδιο το “μεμονωμένο” περιστατικό, το womenonly.gr πήρε την απόφαση να διδάξει τη γυναίκα διαδηλώτρια για το πως θα πετάει κομψή το πετρίδι της:

Όπως σε κάθε δραστηριότητα, οι ενδυματολογικές επιλογές σου πρέπει να βασίζονται στις ειδικές απαιτήσεις της περίστασης. Αν σκέφτεσαι να συμμετάσχεις σε διαδήλωση, η ελευθερία κίνησης, η προστασία από τις καιρικές συνθήκες και τα χημικά, όπως και η πρόβλεψη για ενδεχόμενη σύλληψη είναι οι παράμετροι που θα κατευθύνουν όλο το στάιλινγκ.

Ωστόσο, το αυξημένο ενδεχόμενο να φωτογραφηθείς σε ανύποπτη στιγμή, εν δράσει και το πρόσωπο σου να κάνει τον γύρο του κόσμου μέσω των ειδησεογραφικών πρακτορείων είναι ένας ακόμη λόγος για να μπεις στον κόπο να συνδυάσεις την κομψότητα και την πρακτικότητα.

Αυτή είναι μάλλον η αγαπημένη μας στιγμή του κειμένου:

Μαλλιά: οποιοδήποτε μαζεμένο στυλ είναι κατάλληλο, αρκεί να εξασφαλίζει ότι δεν περισσεύει τίποτα που μπορεί να χρησιμοποιηθεί για λαβή. Αυτό σημαίνει ότι, δυστυχώς, πρέπει να ξεχάσεις για λίγο τις κοτσίδες και τα ξέμπλεκα μαλλιά στους ώμους, όπως και κάθε ενδιάμεσο στυλ, τύπου Έιμι Γουάινχαουζ.

Φανταστήκαμε για μια στιγμή την Έιμι Γουάινχάουζ στη Στουρνάρη.

 

 

 

Best of internet