Quantcast
ORIGINALS

Αμερικανός φωτογράφος παίρνει τα ρίσκα του και φωτογραφίζει το Γαλαξία μέσα από ηφαίστειο (PHOTO)

Αψήφησε την καυτή λάβα του Big Island της Χαβάης και το αποτέλεσμα τον δικαίωσε


Bobol Gordello · 16 Οκτωβρίου 2016

Το κυνήγι μιας θεαματικής λήψης μπορεί να οδηγήσει έναν επαγγελματία φωτογράφο στα άκρα. Έτσι και έγινε με τον Αμερικανό Mike Mezeul, ο οποίος, ενώ βρισκόταν στο Big Island της Χαβάης, συνειδητοποίησε στη θέα ενός μετεωρίτη που διέσχιζε τους αιθέρες πως είχε την ευκαιρία μέσα σε πολύ λίγο χρόνο να απαθανατίσει το στιγμιότυπο, την ίδια στιγμή που στο πλάνο θα συμπεριλαμβανόταν ο Γαλαξίας και το Φεγγάρι. Κι όλα αυτά μέσα από ένα ηφαίστειο.

lava-milky-way-meteor-moon-mike-mezeul-II-hawaii-1

Περπάτησε, λοιπόν, 13 χιλιόμετρα, κατέβηκε στο ηφαίστειο και χώθηκε ανάμεσα στη λάβα μόνο και μόνο για λίγα δευτερόλεπτα που θα του εξασφάλιζαν το τέλειο πλάνο.

lava-milky-way-meteor-moon-mike-mezeul-II-hawaii-2

Όπως μπορείτε να κρίνετε, η λήψη άξιζε και τον κόπο και το ρίσκο. Δε θα ναι, πάντως, κάτι που θα σας ενθαρρύναμε να δοκιμάσετε, αν τυχόν βρίσκεται κάνα ενεργό ηφαίστειο στη γειτονιά σας. Ιδιαίτερα αν είναι να πάρετε λιγότερα favs από τα likes σε ένα τυπικό στάτους του Κορτώ.

Lava from the Kilauea Volcano crawls towards the Pacific Ocean as the moon, Milky Way and a meteor dazzle above in the night sky.

Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης Mike Mezeul II (@mikemezphoto) στις

Best of internet