Quantcast
ORIGINALS

10 πράγματα που μάθαμε διαβάζοντας ΟΛΟ το Pillowfights.gr μέσα σε μια νύχτα

Όλη η σοφία που μπορείς να αποκτήσεις ξοδεύοντας ώρες από τη ζωή σου στη σκοτεινή (ερωτική) πλευρά του ελληνικού ίντερνετ


President Creed · 4 Οκτωβρίου 2016

Σας αρέσουν οι γενικεύσεις; Λατρεύετε τα στερεότυπα σχετικά με τα φύλα και τις ανθρώπινες σχέσεις; Διαβάζατε πολύ free όταν ήσασταν πιτσιρικάς; Είστε ένας άνθρωπος που όλη σας η ζωή μπορεί να χωρέσει σε ένα μπλογκ ποστ στο ιντερνετ;

bccl-snake_1468502628_725x725

Τότε θα λατρέψετε τον μαξιλαροπόλεμο που έχει ξεσπάσει στο ελληνικό ίντερνετς, θα ταυτιστείτε με τα πληγωμένα facebook profile που με ένα share θέλουν να περάσουν ένα πλάγιο μήνυμα στην/στον πρώην τους. Στο σκοτεινό διαδικτυακό υπερπέραν όπου επωάζεται το αυγό που θα γεννήσει τις μέλλουσες “μανούλες του Facebook” υπάρχει το PILLOWFIGHTS. Όπως αυτοχαρακτηρίζονται:

Οι Pillowfighters, η πιο ακομπλεξάριστη αρθρογραφική ομάδα, γράφει στο pillowfights.gr για όλα όσα συζητάνε οι παρέες το ξημέρωμα.
Πάνω από 9.000 αποκλειστικά πρωτογενή άρθρα, στο portal που καθιέρωσε στην Ελλάδα την ερωτική αρθρογραφία.
 

Ακόμα πιο διαφωτιστικά, διαβάζουμε στο πρώτο editorial του site:

(…) Eίχαμε πλέον μπει στον αγαπημένο μας κύκλο. Αυτόν της υπερανάλυσης. Σαγηνευτικά μαζοχιστική ασχολία κάθε γυναίκας που δε σέβεται το ένστικτο, την ευφυΐα και τον χρόνο της. Δηλαδή σχεδόν όλων μας.

To site λοιπόν που απευθύνεται σε “κάθε γυναίκα που δε σέβεται το ένστικτο, την ευφυΐα και το χρόνο της” και στη συνέχεια συνεχίζει με γενίκευση “δηλαδή όλες”. Αγαπητοί φίλοι, το ταξίδι στις γενικεύσεις πρωτοετών και δευτεροετών που πληγώθηκαν από μια ερωτική απογοήτευση και πλέον κατέχουν την απόλυτη αλήθεια σχετικά με την ζωή, το σύμπαν, τα πάντα ΚΑΙ τα γκομενικά, ξεκινάει εδώ.

Ορίστε 10 εντελώς συγκλονιστικά πράγματα που μάθαμε διαβάζοντας ΟΛΟ το pillowfight σε ένα και μόνο τρελό τριπ:


Αν μπεις στο ταξί και ο ταξιτζής ακούει το αγαπημένο σου τραγούδι, ετοιμάσου για το πιο μαγικό ταξίδι της ζωής σου

καψουρα_πιλλοου

Εξαιρετικά εύστοχο άρθρο στο οποίο τονίζεται ο υψηλός κίνδυνος καψούρας σε περίπτωση που δύο άνθρωποι τύχει να ακούσουν την ίδια μουσική. Προσοχή! Δε χρειάζεται να σας αρέσει το ίδιο είδος μουσικής, αλλά αρκεί να τύχει να ακούσετε την ίδια μουσική, όπως πχ στο σταθμό του μετρό, ή σε κάποιο καφέ, ή σε κάποιο κλάπ. Ίδια αποτελέσματα με το άεριο σαρίν αλλά με λιγότερους ιάπωνες παρανοϊκούς αρχηγούς αιρέσεων και περισσότερα ερωτευμένα πιτσουνάκια.

 


Οι παρέες με κιθάρες περνάνε καλύτερα από τις παρέες που έχουν κατασκηνώσει δίπλα τους

κιθαρες

Εύστοχο άρθρο που αναδεικνύει το γεγονός ότι οι παρέες που έχουν κιθάρα και παίζουν πλιατσικομαχαιρίτσες περνάνε σίγουρα καλύτερα από τις παρέες που κάθονται τριγύρω και αναγκάζονται να ακούνε τους πλιατσικομαχαιρίτσες. Ίδια αποτελέσματα με το άεριο σαρίν αλλά με λιγότερα σαδιστικά ένστικτα.

 


Έχουμε ήδη κανονίσει να ντυθούμε Κύπριοι για τις απόκριες

κουμπαρους

Άρθρο που έρχεται να καλύψει το κενό σε ένα πολύ εξειδικευμένο κοινό, δηλαδή όλους όσοι έχουν κλείσει από τώρα τους κολλητούς τους για να τους ντύσουν Κύπριους στις ερχόμενες απόκριες.

 


Υπάρχει τρόπος να δεις τα μνημόνια με θετική σκέψη

afentiko

Έρωτας στα χρόνια της εργασιακής επισφάλειας είναι εξαιρετικά έντονος, σύμφωνα με τις μαξιλαρομαχίες.

Για τους επόμενους μήνες με έπαιρνε στο γραφείο του, στο δικό μου, στις τουαλέτες, στο ασανσέρ, ακόμα και στο πάργκινγκ της εταιρείας. Χωρίς λόγια, υποσχέσεις, αισθήματα, δεσίματα. Ακόμα κι όταν άρχισαν να ακούγονται διάφορα στο γραφείο για τη μεταξύ μας σχέση, δε σταμάτησα να τον προκαλώ. Μπορείς εσύ να κουμαντάρεις την κάβλα;

Μέχρι και τη στιγμή που παραιτήθηκα, 6 μήνες μετά, δεν έμαθα αν είχε κάποια σχέση, αν ήταν παντρεμένος, αν ήθελε κάτι παραπάνω. Δε ζήτησα καν το τηλέφωνό του. Δε μ’ ενδιέφερε. Ήθελε ό,τι κι εγώ και κάποιες φορές, αυτό είναι το μόνο που χρειάζεται να ξέρεις.

 
Αυτά.


Τα έπιπλα του σπιτιού σου πίνουν και συνωμοτούν εναντίον σου

κρεβάτι_μεθυσμένο - Copy

Σου έχει τύχει κι εσένα να γυρίσεις στο σπίτι και να βρεις την καρέκλα να τρεκλίζει; Το κρεβάτι να παραπατάει; Το σκρίνιο να τρίζει ακατάληπτα; Έχεις πέσει στην συνηθισμένη, πλέον, περίπτωση αλκοολικού επίπλου. Ένα μεθυσμένο κρεβάτι είναι ένα κακό κρεβάτι. Μίλησε σε κάποιον για το πρόβλημά του. Νίκησε το φόβο.

 


Το σεξ χωρίς συγκατάθεση δεν είναι βιασμός

δεθελω

Εξαιρετικό motivational άρθρο απευθυνόμενο σε επίδοξους βιαστές που όμως μέχρι τώρα κώλωναν να συνεχίσουν την παρενόχληση όταν το άλλο άτομο έλεγε “δεν θέλω”, “μη με αγγίζεις” και άλλα τέτοια χαζά τα οποία αποκλείεται να ισχύουν γιατί οι επίδοξοι βιαστές είναι πάρα πολύ σέξι.

 


Ο άντρας που φοράει πουκάμισο είναι αλλιώς απ’ τον άντρα που φοράει μπλουζάκι

αντρας

Έναν τέτοιο άντρα αξίζει να τον παρατηρήσεις, να περάσεις μια στιγμή το βλέμμα σου από πάνω του. Κάντο σαν εμπειρία, δοκίμασέ το. Θα εκπλαγείς απ’ την αυτοπεποίθηση που αποπνέει κι απ’ τον ερωτισμό που ακτινοβολεί. Όλοι είδαμε που έπεσε το βλέμμα σου, όταν ξεκούμπωσε μερικά απ’ τα κουμπιά την ώρα που έξω είχε σαράντα βαθμούς. Κι αν το αρνηθείς, ψεύδεσαι ασύστολα.

varoufakis-poukamiso-homepage-image

 


Oι γυναίκες που έχουν καιρό να κάνουν σεξ παθαίνουν ψευτοφεμινισμό

apoxh

Έχεις αποκτήσει ένα ψευτοφεμινισμό για το πόσο χάλια είναι οι άντρες, για το πού χαθήκανε, για το πόσο «γυναικούλες» είναι αυτές που περνούν πολλές ώρες με το αγόρι τους και έχεις ανάγει σε θρησκεία τη δουλειά σου, γιατί εσύ ξαφνικά και από το πουθενά είσαι γυναίκα καριέρας. Βρίσκεις ελαττώματα σε όλους τους άντρες. Ακόμα και ο Brad Pitt είναι για σένα «κάπως». Κάπως γέρασε, κάπως χάλασε το στυλ του… Απορρίπτεις μια νύχτα εξόδου και διασκέδασης με τα κορίτσια για να κάτσεις μέσα στο σπίτι, στον καναπέ, με κινέζικο ή παγωτό (ή και με τα δύο για να λέμε και την πικρή αλήθεια), προκειμένου να δεις δυο-τρεις σεζόν του «Supernatural».

 


Οι άντρες είναι καλύτεροι οπότε αν είσαι γυναίκα τουλάχιστον ας μυρίζεις ωραία και να ‘σαι απαλή

πιλλοου1

Όταν ένας άντρας θέλει, το δείχνει. Όταν μια γυναίκα θέλει, δε το δείχνει. Οπότε ακόμα και αν μια γυναίκα λέει ότι δε θέλει, στην πραγματικότητα θέλει, οπότε όρμα. Επίσης οι γυναίκες, θέλουν δε θέλουν (θέλουν δηλαδή) θα πρέπει να μυρίζουν ωραία και να είναι απαλές.

 


Μην προσπαθείς καν να καταλάβεις τις γυναίκες

γυναικες

Την επόμενη φορά που θα αναρωτηθείς τι εννοεί με τη που μόλις είπε και σε προσέβαλε ή για ποιο λόγο είχε νεύρα το προηγούμενο βράδυ, απλώς μην πεις τίποτα. Τα λόγια είναι περιττά μερικές φορές και καταστρέφουν την ουσία των πραγμάτων. Πάρ’ την μία αγκαλιά και πες της ότι όλα θα πάνε καλά.

 

 

 

+ Βοnus τρία άρθρα που είναι τουλάχιστον άβολο να βλέπεις σε ένα site “ερωτικής αρθρογραφίας

μωρουδίλα πιλλοουνταντ

πιλλου2

 

Best of internet