Quantcast
ORIGINALS

10 άχρηστες επιστημονικές έρευνες που θα σε κάνουν να απορήσεις για την ανθρώπινη φυση

Όταν οι επιστήμονες δεν την παλεύουν άλλο στα εργαστήρια


Τσαγκ · 27 Σεπτεμβρίου 2016

Η πρόοδος στις επιστήμες και κατά συνέπεια στην ανθρώπινη εξέλιξη, είναι ως επί το πλείστον προϊόν των διάφορων επιστημονικων ερευνών. Γενικά, η έρευνα βασίζεται σε δυο κατηγορίες, στη βασική έρευνα, που σκοπό έχει την προώθηση της ανθρώπινης γνώσης και όχι άμεσα πρακτικά οφέλη, αν και αποτελεί μερικές φορές την έμπνευση για την δεύτερη κατηγορία έρευνας, την εφαρμοσμένη, που έχει σαν σκοπό την επίλυση πρακτικών προβλημάτων του σύγχρονου κόσμου.

Εμείς στο Luben, πιστεύουμε ακράδαντα ότι υπάρχει και μια τρίτη κατηγορία έρευνας, οι ” ΤΙ ΣΚΑΤΑ ΣΚΕΦΤΟΝΤΟΥΣΑΝ” έρευνες και έχουμε και τις αποδείξεις.


 Όταν μίλησε ο Ότζι

Ο Ότζι είναι η αρχαιότερη μούμια του κόσμου, είναι 5300 ετών και ανακαλύφθηκε το 1991 σε έναν παγετώνα στις Άλπεις. Κάποιοι επιστήμονες αποφάσισαν ότι θα έχει πολύ ενδιαφέρον να σκανάρουν με αξονικό τομογράφο τις φωνητικές χορδές του Ότζι και να αναπαράγουν την φωνή του.

Πατήστε play και απολαύστε την αιθέρια φωνούλα του ανθρώπου των σπηλαίων.

Εγκάθετοι ακροατές μίλησαν για “το ρέψιμο της μούμιας” δεν στηρίζουμε.


Ο ΡομποΓιωρίκας

Τα ρομπότ σύμφωνα με πολλούς επιστήμονες αποτελούν το μέλλον της ανθρωπότητας, σύμφωνα με τους fans του Terminator, ίσως αποτελούν την καταστροφή της. Στην ακαδημία ρομποτικής του πανεπιστημίου Μακεδονίας, οι ερευνητές δεν νοιάζονται για το αν το ρομπότ τους ο Γιωρίκας, θα είναι ένα καλό ρομπότ που θα βοηθήσει τους ανθρώπους ή ένα διαβολικό ρομπότ που θα σπείρει τον όλεθρο στην ανθρωπότητα. Αυτό που μετράει, είναι να μιλάει σωστά ποντιακά και να χορεύει με χάρη ποντιακούς παραδοσιακούς χορούς. ΠΑΟΚ ΑΦΟΥ.

Ρώτησε για Γιωρίκα ο Σαββίδης.


Ιδεολογικός οργασμός

Όλοι θέλαμε να μάθουμε για το πόσο καλό σεξ πιστεύουν ότι κάνουν οι δεξιοί και οι αριστεροί στην Ευρώπη #NOT. Το Yougov αποφάσισε να ερευνήσει αυτό το ζήτημα, ρωτώντας 19.000 Ευρωπαίους, αν είναι δεξιοί – αριστεροί – κεντρώοι και μετά να δηλώσουν στους ερευνητές πόσο κάλο σεξ πιστεύουν ότι κάνουν. Οι δεξιοί είπαν ότι κάνουν καλύτερο, οι αριστεροί είπαν ότι η έρευνα είναι μια μπούρδα και κανείς μας δεν έγινε σοφότερος.

sub-buzz-23568-1472817008-1

Προσοχή: Σύμφωνα με την υπεύθυνη για την έρευνα, το να αλλάξεις κόμμα τώρα που διάβασες την έρευνα, δεν θα αλλάξει την σεξουαλική σου ζωή.


Sex Drugs and Τρωκτικό

Εμείς δεν κρίνουμε, αλλά υπάρχουν ερευνητές που ασχολούνται με το τρωκτικό σεξ. Έρευνα Αμερικάνων επιστημόνων, δείχνει ότι οι αρουραίοι που έχουν έντονη σεξουαλική ζωή, όταν τους κόψεις το σεξ γίνονται τζάνκια και αρχίζουν τις αμφεταμίνες για να ξεχάσουν την αγαμία.

BellyUpRoll

Οι παρθένοι αρουραίοι, γίνονται δυσκολότερα θύματα του τρίπτυχου της ακολασίας των Sex and Drugs and Rock end roll, σύμφωνα με την ίδια έρευνα.


H βλακεία

Σύμφωνα με έρευνα του ψυχολόγου Balazs Aczel, από το ινστιτούτο Ψυχολογίας του Πανεπιστημίου της Βουδαπέστης, υπάρχουν τρεις κατηγορίες βλακείας:

  • Η πρώτη κατηγορία είναι η άγνοια των συνεπειών και υπερβολική αυτοπεποίθηση και αφορά ανθρώπους που υποβαθμίζουν το ρίσκο των ενεργειών που κάνουν χωρίς να διαθέτουν τα απαραίτητα προσόντα. Αυτή η κατηγορία συγκέντρωσε τη μεγαλύτερη βαθμολογία.
  • Η δεύτερη κατηγορία είναι η έλλειψη ελέγχου για τα αποτελέσματα που προκαλούν κάποιες εμμονές  στη συμπεριφορά μας.
  • Η τελευταία κατηγορία είναι η έλλειψη πρακτικότητας στις πράξεις μας.

(πηγή)

Όλοι ξέρουμε ότι ο σωστός βλαξ διαθέτει σε αφθονία όλα τα στοιχεία και των τριών κατηγοριών, οπότε καταλήγουμε στο συμπέρασμα ότι αυτή η έρευνα είναι βλακεία.


Πως να μη χύνεις τον καφέ

Στην Νότιο Κορέα, οι επιστήμονες, όταν δεν παίζουν Starcraft τρώγοντας ζωντανά χταπόδια, κανουν σοβαρές έρευνες. Mετά από πειράματα και μελέτες, ανακάλυψαν το πως πρέπει να κρατά κανείς την κούπα του καφέ για να ελαχιστοποιηθεί ο κίνδυνος να χυθεί το ρόφημα. Ο σωστός τρόπος, αγαπητοί φίλοι, είναι να κρατάμε την κούπα από πάνω και όχι από το χερούλι, επίσης θα βοηθούσε αν τον μεταφέραμε πηγαίνοντας με την όπισθεν.

kafes.13.8

Kim πάτα το.


Σέξι γλώσσα

Έρευνα που έγινε για τη, με αφορμή την Ευρωπαϊκή Μέρα Γλωσσών (που ήταν εψές), έβγαλε το τοπ 10 των πιο σέξι ευρωπαϊκών γλωσσών.

Η λίστα έχει ως εξής:

  1. Ιταλικά (25%)
  2. Γαλλικά (23%)
  3. Ιρλανδικά (19%)
  4. Ισπανικά (16%)
  5. Σουηδικά (5%)
  6. Ρωσικά (4%)
  7. Πορτογαλικά (2%)
  8. Γερμανικά (1%)
  9. Ολλανδικά (1%)
  10. Ελληνικά (1%)

Υπάρχει πιο ερωτική γλώσσα ΓΤΧ σας ρε κουτόφραγκοι από τα ελληνικά;

Χέητερζ.


Ο χωρισμός βλάπτει σοβαρά την υγεία σου

Ή μικρός μικρός παντρέψου ή μικρός καλογερέψου, λέει ο σοφός ελληνικό λαός. Οι σοφοί Αμερικάνοι επιστήμονες του ομοσπονδιακού Πανεπιστημίου του Μίσιγκαν, δεν έχουν άποψη για το πότε είναι σωστό να παντρευτείς, άλλα μετά από ανάλυση περιπτώσεων 1300 ατόμων, ξέρουν πότε είναι καλύτερο για την υγεία σου να χωρίσεις. Η έρευνα έδειξε ότι αυτοί που χωρίζουν σε ηλικία 35-41 χρονών,  έχουν περισσότερα προβλήματα υγείας, σε σχέση με όσους χωρίζουν σε ηλικία 44 έως 50 ετών.

b7ce75e36865a775a9450d93ebcf0526

Ο χωρισμός βλάπτει σοβαρά δες το καθαρά την υγεία σου, αν είσαι 35-41, μετά OLA POPA.


Τα σκατά που περιέχουν χρυσό

Δε χρειάζεται να πάμε πέρα από σημείο που μετά τον clickbait τίτλο του άρθρου, ορίζει και την ποσότητα χρυσού μέσα στα σκατά, βασικά στα απόβλητα υπονόμου. Έχουμε και λέμε λοιπόν:

Ενδεικτικά, ένα κιλό αποβλήτων των υπονόμων περιέχει 0,4 μιλιγκράμ χρυσού, 28 μιλιγκράμ αργύρου, 638 μιλιγκράμ χαλκού και 49 μιλιγκράμ βαναδίου.

Η επόμενη παρατήρηση το κάνει λίγο πιο σαφές αν δεν έχετε ξεχάσει τη διαίρεση:

Η Κάθλιν Σμιθ τόνισε ότι η προέλευση όλων αυτών των μετάλλων είναι οτιδήποτε καταλήγει σε έναν υπόνομο, μεταξύ των οποίων τα ανθρώπινα κόπρανα. Ερευνητές του Πανεπιστημίου της Αριζόνα, τονίζουν ότι σε κάθε ένα εκατομμύριο κατοίκων αντιστοιχούν πολύτιμα μέταλλα αξίας έως 13 εκατομμυρίων δολαρίων που διατρέχουν τους υπονόμους κάθε χρόνο.

Μπορείτε κοινώς να ψάχνετε με το μικροσκόπιο ένα χρόνο τα σκατά σας και να κερδίσετε 13 δολλάρια. Γιατί να το κάνετε αυτό όταν υπάρχει ο Ιωάννης Τσιλιγγίρης;


Υπάρχει φυσικό αντιγηραντικό στα δέντρα ενός χωριού στην Αρκαδία

Υπήρχε κάποιος που δεν πίστευε ότι το μυστικό της αιώνιας νεότητας που έψαχνε ο Ιντιάνα Τζόουνς είναι στα φύλλα της Αρκαδικής Καστανιάς που μπορεί να βρει κανείς σε ένα χωριό στην Αρκαδία; Να περάσει έξω.

img52901_ceeffcd96de3b2634f04f91dc4e4aed0_650_432

Συγκλονιστικά τα στοιχεία που παρουσιάζονται στο έγκυρο blog τα οποία παίζει να σηκώσανε από τη συσκευασία αντηλιακού.

Η έρευνα απέδειξε ότι τα φύλλα της Αρκαδικής Καστανιάς έχουν υψηλή περιεκτικότητα σε ουσίες φαινολικού τύπου (όπως οι τανίνες) και τερπενοειδή (όπως ουρσολικό οξύ, λουπεόλη και betulin).

Οι ουσίες αυτές έχουν πολυεπίπεδη δράση -αντιοξειδωτική, αντιφλεγμονώδη, λευκαντική και UV προστασία.

Όταν εμείς είχαμε φυσικά αντηλιακά οι άλλοι έτρωγαν βελανίδια,

 

 

Best of internet