Quantcast
ORIGINALS

7 καναλάρχες από σενάρια σειρών που θα έπρεπε να έχουν κερδίσει τηλεοπτική άδεια

Ελάτε να κάνουμε ένα crowdfunding για το ΚΟΛΑΝ ΤΙΒΙ


President Creed · 2 Σεπτεμβρίου 2016

Έληξε δυστυχώς αυτός ο μαραθώνιος δημοπρασιών και sleepover στη ΓΓΕΕ αφού κατέληξε τελικά στην αδειοδότηση 4 καναλιών εθνικής εμβέλειας. Εμείς φυσικά δεν είμαστε απλά περίεργοι να βλέπαμε πως είναι να κοιμούνται στο ίδιο κτήριο Αλαφούζοι, Σαββίδηδες, Μαρινάκιδες και Καλογρίτσες, αλλά σκεφτόμαστε πόσο πιο σοβαρή και αξιόλογη θα ήταν η διαδικασία εάν στο επικό sleep over της ΓΓΕΕ λάμβαναν μέρος και οι μυθικοί καναλάρχες που έχουν περάσει από ελληνικές σειρές . Πόσω μάλλον εάν έπαιρναν και από μια άδεια.

 

ΘΩΜΑΣ ΒΟΥΛΙΝΟΣ – ΤηλεΒΟΑΣ

Ο Θωμάς Βουλινός, ο οποίος ήταν πατέρας του Φώτη στο “Παρα Πέντε“, ήταν ο καναλάρχης του απόλυτου μιζεροκάναλου που έκανε αρνητικές τηλεθεάσεις. Ο ΤηλεΒΟΑΣ επιβίωνε χάρη στο Θωμά ο οποίος έγραφε και τις ειδήσεις για το κανάλι του. Ο Θωμάς στα νιάτα του ήταν ο καλύτερος πειρατής μέσω ασυρμάτων κι επειδή στο “Παρα Πέντε” προασπιζόταν πάντα τη διάδοση της αλήθειας, θα ήταν χρήσιμος στο διαγωνισμό των αδειών ώστε να μας αναμεταδίδει τα όσα συνέβαιναν κεκλεισμένων των θυρών. Εκτός των άλλων, ο Θωμάς είναι και κουκουές και θέλουμε ένα από τα 4 κανάλια να είναι ο διάδοχος του 902.

 

 

ΝΤΕΝΗ ΜΑΡΚΟΡΑ – MEGA

ΜΑΡΚΟΡΑ

Τυπικά, καναλάρχης στο MEGA σύμφωνα με τη σειρά “ΔΥΟ ΞΕΝΟΙ“, ήταν ο Νικηφόρος Κασιμάτης. Όμως ο Κασιμάτης επειδή εκτός από καναλάρχης, ήταν και το φλέρτ της Ντένης Μαρκορά, χρίζουμ τη Ντένη Μαρκορά καναλάρχισσα, επειδή τον έκανε ό,τι ήθελε ούτως ή άλλως. Ο Κασιμάτης σίγουρα θα έστελνε τη Ντένη Μαρκορά στο διαγωνισμό και θα θέλαμε πολύ να ακούσουμε συζητήσεις της με του νέους καναλάρχες.

Το Μέγκα είχε πλούσιο πρόγραμμα και στο πλαίσιο του fiction της σειράς: Το πρωινό το παρουσίαζε ο ογκόλιθος πνευματικότητας Μαρίνα Κουντουράτου, ενώ υπήρχε και η θρυλική εκπομπή “ΧΑΜΕΝΟΙ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ” πάνω στην οποία βασίστηκε η ζωή της Αγγελικής Νικολούλη.

 

ΧΑΡΡΥ ΚΛΙΝΝ – ANT1

ΚΛΙΝΝ_

Από το 1990, δηλαδή αμέσως μετά την ίδρυση του ΑΝΤ1, ο Χάρρυ Κλίνν με το “Χάρρυ Κλυνν Show” πήρε τα όπλα και τα τανκς, έκανε πραξικόπημα στο κανάλι του Αμαρουσίου και έγινε καναλάρχης με τη βία. Το πραξικόπημα του Καναλάρχη Κλυνν, ανακοίνωσε ο Τέρενς Κουίκ σε έκτακτο Δελτίου του ΑΝΤ1 λίγο πριν αντιληφθεί ότι μας ψεκάζουν, και φυσικά λίγο πριν αρχίσουν να ψεκάζουν ανεπιστρεπτί και τον ίδιο τον Χάρυ Κλυνν.

KLINN

 

ΠΑΤΑΒΟΥΚΑΣ – ΚΑΝΑΛΙ 69

KANALI691

O κος Παταβούκας στο επεισόδιο Μεν και ΔενΚαθέ κανάλι και καημός“, μαζί με το δικηγόρο του κο Δάγγα, αποτελεί μια πολύτιμη προσθήκη στον χθεσινό sleepover στη ΓΓΕΕ. Εκπροσωπόντας το Κανάλι 69, ο επιχειρηματίας Παταβούκας ο οποίος κέρδισε τα λεφτάκια του στο ΛΟΤΤΟ περιγράφει τα αγνά του κίνητρα που τον φέρνουν στη διεκδίκηση της τηλεοπτικής άδειας.

 

ΚΑΝΑΛΙ69

 

 

ΛΕΒΕΝΤΟΣΠΥΡΟΣ – KOΛΑΝ

KOLAN

Ο Σπύρος ο ΛΕΒΕΝΤΟΣΠΥΡΟΣ είναι περήφανος ιδιοκτήτης του οριακά απαράδεκτου ΚΟΛΑΝ ΤΙΒΙ, στο οποίο λέει τον πόνο του και προωθεί την πολιτική ατζέντα του ομώνυμου πολιτικού κόμματός του. Εκπομπή έχει και ο Βλάσσης, και ο Γιάννης και ο Χαλακατεβάκης. Γενικά το θες το ΚΟΛΑΝ στο τηλεκοντρόλ σου.

 

MANΘΟΣ ΦΟΥΣΤΑΝΟΣ – ΣΠΑΪ

YfIwGl

Ο μοναδικός τρόπος ώστε να πάρει ρόλο στην τηλεόραση η Γκαρσόνα Β’ θα ήταν να αποκτήσει το δικό του κανάλι ο Μάνθος. Ο Μάνθος θα μπορούσε κάλλιστα να αγοράσει το ΣΠΑΪ στο οποιό μάλιστα είχε κάνει και δηλώσεις στο επεισόδιο Mad Σπίτι. Απλά μπορεί να χρειαστεί να σκοτώσει την πόρσε, αλλά θα αξίζει τον κόπο 100%.

ΣΠΑΪ

 

KAKAΛΟΣ – ΚΑΚΑΛΟΣ ΤΙΒΙ

kakalos

Ο Σμήναρχος Επαμεινώνδας Κάκαλος, ένας άνθρωπος με καλλιτεχνικό όραμα και όρεξη για σκληρή δουλειά, μαζί με το στρατό από πιστά μίνιονς, τους 3 σμηνίτες του, θα μπορούσαν να έχουν τη δικιά τους μερακλήδικη ΥΕΝΕΔ, παράγοντας περιεχόμενο υψηλής ποιότητας όπως το διαφημιστικό “στην Αεροπορία περνάς καλά” αλλά και άλλα στρατιωτικά βιντεάκια, όπως αυτό.

Best of internet