Quantcast
ORIGINALS

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Βρήκαμε και σας αποκαλύπτουμε το σενάριο της 6ης σεζον του Game of Thrones

Μάθαμε πρώτοι τι θα γίνει στην 6η σεζόν και σας σποιλάρουμε ώστε να μην έχετε άλλη αγωνια


vamvax · 20 Απριλίου 2016

ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 1ο

jon snow

Ο Τζον Σνόου είναι ακόμα νεκρός

ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 3ο

stannis

Ο Στάννις, έχοντας μείνει τελείως ταπί, δίνει άλλη μια ευκαιρία στη Melissandre να αποδείξει την αξία της. Η ιέρεια του Ρ’Λορ βλέπει στις φλόγες ότι το Ντορν – Λάννισπορτ έρχεται Χ. Ο Στάννις παίζει όλα του τα λεφτά αλλά πάει κουβά γιατί λήγει 0 – 1 με γκολάκι των λιονταριών στο 92’ (δε σας χάλασε).

ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 4ο

jaroh

Ο Jorah αφού γυρίζει από τα πέρατα της γης έχοντας φέρει εις πέρας άλλη μία αποστολή για την Καλίσι της καρδιάς του, την βρίσκει πάλι να χαμουρεύεται με κάποιον πιο νέο και πιο ντούκι απ’αυτόν. Αποφασίζει να λάβει δραστικά μέτρα και κλειδώνεται στο δωμάτιό του να ακούσει Smiths. Θα της δείξει αυτός.

ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 7ο

jaime

Ο Τζέιμι έχοντας κουραστεί από τα ηλίθια λογοπαίγνια για το χέρι του αποφασίζει να κόψει και το άλλο.

ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 10ο

lol

Ο Μπραν ξυπνάει, ήταν όλο ένα κακό όνειρο. Πηγαίνει χοροπηδώντας στην αίθουσα του θρόνου. Ο μπαμπάς του τον περιμένει με μια τούρτα, είναι τα γενέθλιά του. Όλοι οι χαρακτήρες που θεωρούσαμε νεκροί είναι εκεί για να του ευχηθούν, εκτός από τον Τζόφρι που για κάποιο λόγο έχει όντως πεθάνει. Ο Τζορτζ Ρ.Ρ. Μάρτιν αυτοκτονεί μετά την προβολή του επεισοδίου.

Η μάχη για το «σιδερένιο θρόνο» ξεκινάει και πάλι στα κανάλια Novacinema την Κυριακή 24 Απριλίου στις 04:00 μετά τα μεσάνυχτα. Τα κανάλια Novacinema, αλλάζουν και πάλι τα τηλεοπτικά δεδομένα διότι και φέτος θα μεταδώσουν ταυτόχρονα με την Αμερική και με ελληνικούς υπότιτλους, τον έκτο κύκλο της συναρπαστικής επικής σειράς.

Και αν δε θέλετε να ξενυχτίσετε μπορείτε με τη νέα λειτουργία εγγραφής να την γράψετε και να την δείτε όποτε εσείς θέλετε.

Best of internet