Quantcast
ORIGINALS

Οι 6 άνθρωποι που γάμησαν τα πρέκια του θέματος με τη “μικρή Άννυ” περισσότερο από κάθε άλλον

Βιασμοί, σατανισμοί, καπιταλισμοί και άλλα πράγματα που χρησιμοποιήθηκαν για λίγα like παραπάνω


felix · 7 Μαΐου 2015

Να τα λέμε ως έχουν, αγαπητοί αναγνώστες. Αυτές τις μέρες στο Luben θα τη βγάλουμε τρώγοντας φορεμένες κάλτσες μας, δηλαδή χρήμα γιοκ αφού θα μας περάσουν σε traffic τουλάχιστον 500 ελληνικά sites μέσω του πρώτου σκέλους του αθάνατου τρίπτυχου Αίμα-Φλέμμα-Σπέρμα. Σύσσωμο το ελληνικό ίντερνετ πουλάει το αίμα της μικρής Άννυ, για χάρη της ενημέρωσης, προφανώς.

 

CEUwLniWYAAQzUs

 

Σιγά τη διαπίστωση θα μας πείτε. Όπως λένε οι φίλοι μας οι Αμερικάνοι για τα media, “If it bleeds, it leads” και αυτά είναι τεφαρίκι πράμα για Μάκηδες, Θέμους, Βαξεβάνηδες και λοιπούς δύτες της βρωμιάς καθώς μετανάστες + φόνος + αγγελούδι = $$$.

Ακόμα και μέσα σε όλο τον κανιβαλικό οχετό, υπάρχουν αυτοί που το παράκαναν, το γάμησαν και ψόφησε και μας κάψανε τα αυτιά, τα μάτια και τα μυαλά. Και είναι οι εξής:

 

 

Το Μega Channel

mega_6

Τα τσακάλια από τo γνωστό μαγαζάκι του γνωστου μάστορα σπάσανε όλα τα κοντέρ δημοσιογραφικής ανικανότητας βγάζοντας πολύ ευχαρίστως στον αέρα μια τύπισσα που συστήθηκε ως η ψυχίατρος του ΟΚΑΝΑ που παρακολουθούσε την οικογένεια της μικρής.

Το μικρό πρόβλημα εδώ είναι πως αυτή τη στιγμή η παραπάνω Μαρία Καλογεροπούλου έχει ήδη περάσει αυτόφωρο για διασπορά ψευδών ειδήσεων γιατί φυσικά, δεν είναι τίποτα από όλα αυτά. Βγάλανε και ανακοίνωση που ζητάνε συγγνώμη. Να ειπωθεί εδώ πως το ίδιο έγινε και με τον ΑΝΤ1. Συχωρεμένοι παιδιά.

 

 

Η Νίνα Κασιμάτη, βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ

11198620_10205504634549128_1016337046_n

Φταίει ο καπιταλισμός. Η συνεισφορά της Κασιμάτη, πρώην μέλους του Εθνικού Συμβουλίου του ΠΑΣΟΚ, πρώην θαυμάστριας του Γιώργου Παπανδρέου και νυν βουλευτίνας του ΣΥΡΙΖΑ για την υπόθεση Μικρής Άννυ είναι: μια δόση μαρξισμός μαθητή γυμνασίου + μια δόση συνωμοσιολογία+ μια δόση αντιμνημονιακού αγώνα + μια δόση οράματος Αλλαγή. Μετεξεταστέα, ξαναέλα το Σεπτέμβριο.

 

 

Χρυσηίδα Δημουλίδου

31235

Η νούμερο δύο μεγαλύτερη κομπάρσα του ελληνικού Ίντερνετ δε θα μπορούσε να λείπει από αυτή την ήδη αρκετά άθλια ιστορία και δηλώνει κιόλας ότι καταθέτει τη δική της εκδοχή. Τι λείπει από μια υπόθεση που έχει ήδη φόνο και τεμαχισμό 4χρονου; Ένας βιασμός φυσικά. Το να το κάνει βιβλίο άμα ξεχαστεί λίγο η ιστορία δίνει 1.005 στον ΟΠΑΠ.

Όμως, παρότι ας πούμε συγγραφέας, δεν φτάνει το μεγαλείο του…

 

 

DAVID AVRAMIDIS

3123

O νούμερο ένα κομπάρσος του ελληνικού Ίντερνετ και χειρότερος Αβραμίδης στη χώρα αισθάνθηκε το Κάλεσμα της Φύσης να πει κι αυτός τη μαλακία του στο site του, που πολύ προβλέψιμα λέγεται david-avramidis.gr. Η δικιά του συνεισφορά είναι ότι ο κατηγορούμενος ως δολοφόνος είχε ερωτικές σχέσεις με τραβεστί και άντρα.

 

41fd528b9fd1b8d02120273423df01df

 

 

Το έγκριτο δημοσιογραφικό portal Paraxeno.com

αρφ

Οι συγκεκριμένοι φίλοι παίζουν το χαρτί του Σατανά. Εμείς στηρίζουμε γιατί είναι πιο ψαγμένοι από τους υπόλοιπους που δεν έχουν φαντασία και γιατί μεγαλώσαμε με Δημητροκάλη-Κατσούλα-Μαριέτη. Έξτρα πόντοι για σούπερ εβραϊκή επιτροπή πολιτικής δράσης ακριβώς από κάτω. Και, τελευταίος και καλύτερος:

 

 

Γιάννης Πανούσης, Υπουργός Δημόσιας Τάξης (και εγκληματολόγος)

panousis'

Ο Πανούσης το τερματίζει και με τις δύο ιδιότητες ταυτόχρονα, καθώς δίνει λευκή επιταγή στο Μπάμπη το Σουγιά, τον Τάκη τον Πεταλούδα και το Σπύρο το Γκοτζίλα να τηρήσουν το ονόρε της στενής και να αποδώσουν δικαιοσύνη. Σήμερα μάθαμε ότι τον βάλανε στο κελί που είχαν βάλει τον άλλο διάσημο παιδοκτόνο, το Δουρή. Δηλαδή ναούμε ο Κασιδιάρης σαν Standartenfuhrer Δικαιοσύνης τι θα έκανε;

 

Best of internet