Quantcast

Σχεδόν τριάντα χρόνια Simpsons: δείτε το βίντεο που εξηγεί πώς ξεκίνησαν όλα

Ο δημιουργός της σειράς Ματ Γκρένινγκ μιλάει για τις στιγμές που γραφόταν ιστορία

LUBEN CREW

15 Φεβρουαρίου 2018

Ο δημιουργός της αγαπημένης μας κίτρινης φυλής (όχι η δική σας, Θύμιο Λυμπερόπουλε) των Σίμπσονς, Matt Groening , κλείνει σήμερα 64 χρόνια ζωής!

tumblr_nftkfdyHAg1qh59n0o1_1280

Όπως διηγείται στο βίντεο παρακάτω, περιμένοντας έξω απο κάποιο γραφείο για τη πρώτη του συνάντηση με τους καρχαρίες της αμερικάνικης τηλεόρασης, πήρε την απόφαση να μην παρουσιάσει την ήδη έτοιμη δουλειά του που είχε σαν θέμα έναν ασπρόμαυρο ανθρωπόμορφο γάτο, άλλα να αυτοσχεδιάσει.

Μιας και ήταν στην αίθουσα αναμονής περιμένοντας  ΤΟ ραντεβού της επαγγελματικής του καριέρας, δεν είχε και πολύ χρόνο να το ψάξει ιδιαίτερα – χρησιμοποίησε λοιπόν για τους νέους χαρακτήρες του ονόματα απο την οικογένεια του: όπως το όνομα του πατέρα του (Χόμερ), της μητέρας του (Μάργκαρετ – Μάρτζ) και δυο αδελφών του (Λίζα, Μάγκι).

 

 

Οι αδίστακτοι γιάνκηδες Μαλέληδες εκτίμησαν τις προοπτικές του πράγματος και έδωσαν στον Groening την ευκαιρία να γυρίσει ένα  χριστουγεννιάτικο επεισόδιο-πιλότο, το οποίο προβλήθηκε σαν σήμερα, πριν ακριβώς 25 χρόνια, στις 17 Δεκεμβρίου 1989.

 

 

slide_322867_3054291_free

 

 

tumblr_mpp83cvkJA1suvakpo1_500

 

Best of internet