Quantcast
ORIGINALS

Οι περιλήψεις δέκα “ροζ” βιβλίων (σύμφωνα με το εξώφυλλό τους)

Κύκνοι. Κύκνοι ΠΑΝΤΟΥ


vamvax · 19 Σεπτεμβρίου 2014

 
Κάποιοι λένε ότι δεν μπορείς να κρίνεις ένα βιβλίο από το εξώφυλλό του. Εμείς στο Luben λέμε: «Σιγά το δύσκολο!»:

 
 

Μοιχεία – Πάουλο Κοέλιο

κοέλιο μοιχεία

Μια απατημένη σύζυγος έχει τρελή όρεξη για κεράσια. Το σύμπαν συνομωτεί για να τα αποκτήσει. Ένας οχτάχρονος Σουδανός χρειάζεται φάρμακα για την ελονοσία. Το σύμπαν είναι απασχολημένο με τα κεράσια (Μοιχέσω!)

 
 

50 αποχρώσεις του γκρι

50 αποχρώσεις του γκρι

Βιβλίο δειγμάτων/χρωματολόγιο για σαδομαζοχιστές ελαιοχρωματιστές. Σε αυτόν τον τόμο περιέχονται 50 δείγματα γκρι ξεκινώντας από το «βρόμικο πολυκατοικί» (4577) και φτάνοντας έως το «ξεχασμένη για μια εβδομάδα στο ψυγείο λάπα μόσχου» (4627).

 
 

Ήταν ένας καφές στη χόβολη

ήταν ένας καφές στη χόβολη μαντά

Η ιστορία ένος καφέ και η καταπιεστική σχέση του με τη χόβολη. Χωρίς να θέλουμε να αποκαλύψουμε πολλά για την ιστορία, ο καφές αποδεικνύεται βαρύς γλυκανάλατος. Ένα βιβλίο αφράτο σαν καϊμάκι από τη συγγραφέα κατακάθι της ελληνικής λογοτεχνίας.

 
 

Για όλα υπάρχει λόγος

μαρίνα πετροπούλου για όλα υπάρχει λόγος

Η πρωταγωνίστρα της εικόνας, μπαίνοντας στην ενήλικη ζωή μαθαίνει πως για όλα υπάρχει λόγος. Για παράδειγμα, μια μέρα που πήγε να ρίξει έναν υπνάκο στην παραλία, ο ήλιος της τσουρούφλησε την κουρούπα κι ο αέρας της πήρε το κόκκινο παρεό και μετά έπρεπε να το πάρει πίσω από δυο χοντρούς Γερμανούς τουρίστες που το χρησιμοποιούσαν για να σκουπίζουν τις μασχάλες τους. Έτσι κατάλαβε πως υπάρχει λόγος που οι άνθρωποι δεν κοιμούνται με ντάλα ήλιο στην παραλία. Άλλωστε…ΓΙΑ ΟΛΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΛΟΓΟΣ!

 
 

Η σκοτεινή πλευρά του ήλιου

δημουλίδου σκοτεινή πλευρά του ήλιου

Ένα βιβλίο αστρονομίας από τη Χρυσηίδα Δημουλίδου. Εκτός από την «σκοτεινή πλευρά του ήλιου» το βιβλίο περιλαμβάνει και τα κεφάλαια: «Σείριος: Το πιο λαμπρό αστέρι μετά τη Βουγιουκλάκη», «Πως να προφυλαχτείτε από τα πεφταστέρια» και «Το φεγγάρι, αυτός ο κύλινδρος»

 
 

Το κελάρι της ντροπής

δημουλίδου το κελάρι της ντροπής

Η Μάρθα ζητάει από τον Τζόρτζιο να συζήσουν στο σπίτι της. Μια μέρα ο Τζόρτζιο κατεβαίνει στο κελάρι και ανακαλύπτει μια κούτα γεμάτη με βιβλία της Χρυσηίδας Δημουλίδου. Η Μάρθα αυτοκτονεί από ντροπή.

 
 

Τα πέντε κλειδιά – Λένα Μαντά

μαντά τα πέντε κλειδιά

Όταν η Τζέζαμπελ γυρνάει από τις διακοπές στο Πόρτο Ράφτη, βρίσκει στο πράσινο τραπεζάκι της ένα μπρελόκ που’χει πάνω ένα κλειδί, ενώ το ταμπελάκι του μπρελόκ γράφει «τα πέντε κλειδιά». Που στο καλό πήγαν τα άλλα τέσσερα; Ένα βιβλίο γεμάτο ανατροπές. SPOILER ALERT: Τελικά τα κλειδιά ήταν ανάμεσα στα μαξιλάρια του καναπέ.

 
 

Πέτρινοι Κύκνοι

ευσταθίου πέτρινοι κύκνοι

Μια γιγαντιαία γυναίκα προσπαθεί να κρυφτεί πίσω από κάτι δέντρα. Στο μεταξύ όχι μόνο ο κύκνος είναι πέτρινος, αλλά πάει να τον ταΐσει και με ροδοπέταλα. Πλήρης αποτυχία. Μετά η τεράστια γυναίκα παίρνει μαζί της τον κύκνο σε ένα μακρύ ταξίδι. Αυτό το βιβλίο είναι κάτι σαν αντίστροφος Νιλς Χόλγκερσον.

 
 

Θάνατος με χείλη κόκκινα – Αγγελική Νικολούλη
νικολούλη θάνατος με χείλη κόκκινα
Η Αγγελική Νικολούλη εξιστορεί μια υπόθεση της εκπομπής «Φως στο Τούνελ» στην οποία μια νεαρή ασπρόμαυρη κοπέλα με το μισό βυζί έξω, που δεν ξέρει πότε να σταματήσει με το κραγιόν χάθηκε στο άλσος Πεντέλης. Προφανώς δεν έβλεπε μπροστά της η κοπέλα μ’ αυτήν την καπελαδούρα.

 
 

Η αγάπη είναι το μυστικό – Όμηρος Αβραμίδης

αβραμίδης η αγάπη είναι το μυστικό

Ήταν το μυστικό. Τώρα το μάθαμε όλοι. Ο Όμηρος Αβραμίδης είναι ένας μαρτυριάρης.

 
 

Best of internet