Quantcast
ORIGINALS

8 Ακόμα Σημαίες Που Χρειάζονται Επειγόντως οι Ελληνικές Παραλίες

Καλές οι γαλάζιες σημαίες, αλλά σαν να μη λένε ολόκληρη την αλήθεια


EGO PETRO · 17 Ιουνίου 2014

 

Μπορεί οι Ελληνικές παραλίες να είναι τίγκα στις Γαλάζιες Σημαίες, αλλά η καθαριότητα των νερών δεν είναι το μόνο που μετράει όταν ψάχνεις κάπου να πλατσουρίσεις. Σεβόμενοι τις ιδιαιτερότητες του ελληνικού καλοκαιριού, παρουσιάζουμε οχτώ ακόμα σημαίες που επιβάλλεται να υψώνονται στις παραλίες για να ξέρουμε τί παίζει σε αυτές:

 
 

Η σημαία “Παραλία Αντώνη Κανάκη”

ksaplostra

Αν πλησιάζεις παραλία και δεις αυτή τη σημαία, ετοιμάσου για μπιτσόμπαρα που ξερνάνε ξαπλώστρες ακόμη και μέσα στις τουαλέτες. Ο λίγος χώρος που μένει για τους μη-ξαπλωστράκηδες είναι πάντα δίπλα στα σκουπίδια και συνοδεύεται από έναν ευτραφή μυρωδάτο μεσήλικα να λύνει σταυρόλεξα. Με το ανέβασμα της συγκεκριμένης σημαίας ανεβαίνουν αυτόματα και οι τιμές σε όλα τα είδη και μπαίνει είσοδος 0,50 στην τουαλέτα.

 
 

Η σημαία “Γαμώ την Έξυπνη Σίτα”

kounoupia

Αν τα κουνούπια είχαν λεφτά για σπρέι, οι παραλίες που αξίζουν αυτή τη σημαία θα γέμιζαν με συνθήματα “ΕΔΩ ΜΟΝΟ ΚΟΥΝΟΥΠΙΑ”. Συνδυάζεται απαραίτητα με μπετά παντού και αμέριμνους λοκατζήδες να πλέουν στο απέραντο γαλάζιο. Τη συγκεκριμένη σημαία την αξίζουν μόνο οι παραλίες στο νομό Αττικής και στο Ηράκλειο Κρήτης, γνωστό και ως “Αγρίνιο με θάλασσα”.

 
 

Η σημαία κινδύνου “Γέρος Μπήκε Για Κατούρημα”

papoulias

Η συγκεκριμένη σημαία θα πρέπει να σηκώνεται αμέσως μετά τον εντοπισμό ηλικιωμένου κατευθυνόμενου προς τη θάλασσα, με το ναυαγοσώστη να ρίχνει φωτοβολίδα προς το σημείο κατεύθυνσης της απειλής. Η σημαντικότητα της συγκεκριμένης σημαίας είναι μεγάλη μιας και βοηθάει άμεσα στην αποφυγή της αίσθησης “ξαφνικό ζέσταμα του νερού”.

 
 

Η σημαία-Κεφτές

family

H συγκεκριμένη σημαία μπαίνει σε καθαρά οικογενειακές παραλίες με ανοίγματα από παντού για να φτάσει το Ζαφίρα λίγα εκατοστά πριν την θάλασσα. Ο ιδιοκτήτης της Τupperware τραβάει μαλακία με την κατανάλωση των προϊόντων του και οι τουρίστες μαθαίνουν όλα τα Ελληνικά ονόματα καθώς ξεστομίζονται σε υψηλά ντεσιμπέλ από το στόμα της Ελληνίδας μαμάς.

 
 

Η σημαία “50/50 Emergency”

topless

Η χρήση της είναι προειδοποιητική και ανεβαίνει μόνο στις παραλίες γυμνιστών. Όταν εντοπιστεί η ντεμί γυμνίστρια με το τόπλες και το στρίνγκ ο ναυαγοσώστης ανεβάζει τη σημαία προς ενημέρωση του αντρικού πληθυσμού που, επειδή έτσι ηλίθια δουλεύουν τα μυαλά μας, ιντριγκάρεται περισσότερο στη θέα κώλου με στρινγκ από κώλου σκέτου χύμα.

 
 

Η σημαία “Πλιάτσικας”

platsikas

Η παρουσία αριστερίζοντων πρώην πασόκων κούρων με σαλβάρια και κλασσική κιθάρα τριμμένη με γυαλόχαρτο γιατί “Δυο μήνες την έχω αλλά από τη χρήση έχει διαλυθεί”, σημαίνει και καψουροκουλτουροτράγουδα στο ριπίτ. Αυτή η σημαία θα πρέπει να μπαίνει προειδοποιητικά από ευσυνείδητους ναυαγοσώστες για να προειδοποιήσει αμέριμνους λουόμενους μιας και η αγέλη με τα σαλβάρια μπορεί να βολευτεί σε όλες τις παραλίες μας.

 
 

Η σημαία “Καγκουροπαραλία Alert”

kagouroparalia

Στη συγκεκριμένη παραλία επιτρέπονται οι ρακέτες και το τάβλι είναι υποχρεωτικό. Την αναγνωρίζεις από μακριά λόγω των μαγιό σε απόχρωσεις στάμπιλο. Με κάθε σέλφι κερδίζεις κουπόνι για την μεγάλη κλήρωση ενός μπλε Ινόβα ενώ οι σημαίες θα είναι μόνιμα σηκωμένες σε συγκεκριμένες παραλίες μιας και τα αδέρφια μας καγκούρια δεν είναι αποδημητικό είδος.

 
 

Η σημαία “Φουκοσίμα”

fukoshima

Παραλίες οι οποίες είναι δίπλα σε λιμάνια, εργοστάσια, λύματα επιβάλλεται να έχουν συνέχεια υψωμένη τη συγκεκριμένη σημαία. Τα φαρδιά μαγιό είναι αναγκαία μιας και πιθανότητα φυτρώματος τρίτου ποδιού μετά από βουτιά στα νερά τους είναι πολύ μεγάλη. Η σημαία Φουκουσίμα μπορεί να συνδυαστεί με την “Γαμώ την έξυπνη σίτα”.

 

 
 


Τι να κάνουμε; Τελείωσε η σεζόν! Μπες σε τροπικό μουντ με τους “Τύπους που Συναντάς σε Κάθε Παραλία” ή βγες για πάντα από τροπικό μουντ με τους Έλληνες Διάσημους που Είδαμε με Μαγιό και Πονέσανε τα Μάτια μας

 

Best of internet