Quantcast
ORIGINALS

Roger Waters: “Προς Όλους τους Φίλους μου στην Τουρκία”

Ο θρυλικός μουσικός των Pink Floyd απευθύνει χαιρετισμό στους εξεγερμένους της Τουρκίας


LUBEN CREW · 3 Ιουνίου 2013


roger_waters_by_kot78-d5fnkqx
Προς όλους τους φίλους μου στην Τουρκία:

Είμαι μαζί σας! Είμαστε μαζί σας! Έχετε τόσο δίκιο όταν αντιστέκεστε στις δυνάμεις της απολυταρχίας και της καταπίεσης. Ασχέτως ποιές είναι αυτές.

Αν κατάλαβα καλά αυτά που γράφτηκαν στο ίντερνετ, στην περίπτωση αυτή, αντιστέκεστε στους απολυταρχικούς θρησκευτικούς ζηλωτές.

Η Τουρκία είναι η χώρα σας και σας υποστηρίζουμε και ποθούμε την ελευθερία σας, ενώ παράλληλα, εσείς με τον αγώνα σας είστε τόσο σημαντικοί για τον υπόλοιπο κόσμο.

Κάθε φορά που ένας άντρας, μια γυναίκα ή ένα παιδί βγαίνουν στον δρόμο και υπερασπίζονται τα ανθρώπινα δικαιώματα, τον αυτοκαθορισμό, τη δημοκρατία, την Κυρία Ελευθερία, ο υπόλοιπος κόσμος τους είναι υπόχρεος.

Δεν είμαστε μαζί σας με τη φυσική μας παρουσία μπροστά στα πυρά της αύρας και στα σύννεφα των δακρυγόνων, αλλά το πνεύμα μας είναι εκεί.

Χαιρετίζουμε την αντίστασή σας γιατί ξέρουμε πως δεν είναι εύκολη.

Η μεγάλη χώρα σας βρίσκεται στο κατώφλι ανατολής και δύσης. Η Κωνσταντινούπολη είναι ένας θρύλος στην ιστορία του πολιτισμού. Η αντίστασή σας σήμερα μπορεί να αποτελέσει σημείο καμπής για όλους μας ή επιστροφή στον Μεσαίωνα.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΠΙΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΑΠ’ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΚΑΝΕΤΕ ΣΗΜΕΡΑ.

Με αγάπη και δάκρυα και τεράστιο σεβασμό,

Roger Waters
Απ’ τη σελίδα του στο Facebook

Best of internet