Quantcast
ORIGINALS

Αυτό είναι ένα My Style Rocks μόνο με πολιτικούς, επειδή τι διαφορά έχει;

Οπακ νανογιλέκα, φωσφοριζέ ριχτάρια και χρυσά στραφταλιζέ καλιμαύκια


Χρήστος Πρόεδρος · 30 Νοεμβρίου 2017

«Είσαι ό,τι φοράς» λέει μια παροιμία την οποία μόλις εμπνευστήκαμε, αγαπητοί φίλοι, και η αξία αυτού του σοφού ρητού ισχύει ακόμη περισσότερο για τους πολιτικούς. Μια σωστή ένδυση μπορεί να αναδείξει ακόμα περισσότερο τις πολιτικές αποφάσεις του κάθε δημόσιου προσώπου με εξουσία. Αναπόσπαστο κομμάτι της καταλληλότητας του εκάστοτε πολιτικού για τη θέση που κατέχει, είναι η δυνατότητα του ιδανικού σεταρίσματος της κατάλληλης τσάντας, παπουτσιού, ύφους και τόνου φωνής στις δημόσιες εμφανίσεις σε εκπομπές, συγκεντρώσεις, συναντήσεις ή ακόμα και στη βουλή.

Σας παρουσιάζουμε μερικά από τα πιο κομβικά outfit της πρόσφατης πολιτικής επικαιρότητας που έχουν καλυτερεύσει εμφανώς την πολιτική, οικονομική και κοινωνική πραγματικότητα που βιώνουμε και είμαστε σίγουροι ότι η κριτική επιτροπή του My Style Rocks θα εκτιμούσε ιδιαίτερα.

 

ΑΔΩΝΙΣ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ

– Που πάμε σήμερα;

– Βασικά είμαι αντιπρόεδρος της αξιωματικής αντιπολίτευσης και σήμερα, μετά από δημόσια κατακραυγή, είναι η τελευταία εκπομπή μου στην τηλεόραση. Επέλεξα ένα πουκάμισο με γραβάτα και από πάνω ένα νανογιλέκο από ειδικό ύφασμα με βιοκεραμικές ίνες.

 

ΕΦΗ ΑΧΤΣΙΟΓΛΟΥ

– Ποια είναι η σημερινή εμφάνιση;

– Λοιπόν, έχω μια πρωινή συνάντηση με θεσμούς για κόψιμο αναπηρικών συντάξεων και μετά για χαλαρό ποτάκι σε ένα all day cafe-bar-club. Φοράω μια λευκή φούστα που συμβολίζει την ελπίδα και ένα μαύρο τοπάκι που συμβολίζει την πραγματικότητα και το έχω συνδυάσει με μια τσάντα στην οποία έχω μέσα τις κόκκινες γραμμές τις κυβέρνησης.

 

ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΡΑΜΕΡΟΣ

– Για που ετοιμάστηκες;
– Σήμερα είμαι αντιπεριφερειάρχης Αττικής και πηγαίνω βιαστικά στην τηλεοπτική εκπομπή του Γιώργου Αυτιά για να μιλήσω για τις πλημμύρες στη Μάνδρα και φοράω ανακλαστικό μπουφάν επειδή έρχομαι κατευθείαν από το σημείο της καταστροφής.

 

ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ

– Το κόνσεπτ σου…

– Λοιπόν, σήμερα για να εντυπωσιάσω επέλεξα δερμάτινο ορειβατικό μποτάκι, επιμελώς λασπωμένο και φλις ζακετάκι, γιατί πάω να επισκεφτώ τις πλημμυροπαθείς περιοχές στη Δυτική Αττική.

 

ΦΩΦΗ ΓΕΝΝΗΜΑΤΑ

– Που θα πας;

– Είναι μεσημεράκι της Τρίτης και η Τρίτη είναι η καλύτερη μέρα για να βαφτίσεις στα κρυφά ένα παιδάκι χωρίς να καλέσεις όλα τα σόγια. Έρχομαι από τα γραφεία του κόμματός μου και πάω να βρω την καινούρια μου κολλητή στα βαφτίσια του νέου φορέα της κεντροαριστεράς που γίνονται στο γραφείο μου στη Βουλή.

 

ΡΕΝΑ ΔΟΥΡΟΥ

– Σήμερα που πας;

Είσαι γκατούλα εσύ Σήμερα έχουν πλημμυρίσει εκατοντάδες σπίτια και έχουν πεθάνει δεκάδες άνθρωποι και ως αντιπεριφερειάρχης πάω να μιλήσω στα κανάλια φορώντας ένα αυστηρό λευκό πουκάμισο και ένα tri-blend πουλόβερ με περλέ σκουλαρίκια και αυστηρό γυαλί οράσεως με σκέτο τζάμι. Το μαλλί το έπιασα πίσω επειδή στο κόνσεπτ είμαι υπερβολικά συντετριμμένη ώστε να το κάνω ο,τιδήποτε άλλο.
+ ΒΟΝUS

ΆΝΘΙΜΟΣ

-Που πάμε σήμερα;

– Σήμερα πάω στην ιερά μητρόπολη της Θεσσαλονίκης για μια ολονυχτία ενάντια στους Ομοφυλόφιλους. Φοράω μια χρυσοποίκιλτη εσάρπα, ένα χρυσό στραφταλιζέ καλιμαύκι και στο χέρι κρατάω ένα χρυσό μπαστούνι και ένα χρυσό σταυρό. Σκουλαρίκια δεν έβαλα γιατί θα έκαναν πολύ θόρυβο στο σύνολό μου.

Best of internet