Quantcast
ORIGINALS

Pasok Fighter: To Μεγάλο Ξυλίκι της Κεντροαριστεράς

Δώσε τη μάχη των ιδεών, γίνε ο επικρατέστερος για τη μάχη του νέου φορέα, μέχρι την τελική νίκη


Η μάχη των ιδεών για τον νέο φορέα της κεντροαριστεράς μαίνεται, αγαπητοί φίλοι. Γι’ αυτό και σύσσωμη η χώρα παρακολουθεί με κομμένη την ανάσα κυριολεκτικά οτιδήποτε άλλο. Οι οφσορ της Μαρέβα, το 48ωρο του Κουφοντίνα ή αντισπισιστές που σπάνε κρεοπωλεία είναι μερικά απο τα απολύτως άχρηστα ζητήματα που αναγκάστηκε να ασχοληθεί ο απλός λαός προκειμένου να αποφύγει το έμφραγμα συγκίνησης βλέποντας τη Φώφη να κοντράρει σε τηλεμαχία τον Καμίνη.

Παρολαυτά μπορεί οι πασόκοι να είναι πιο πεθαμένοι και απο το δεύτερο όροφο των Goody’s στη Σόλωνος ωστόσο επιμένουν. Και αυτό πρέπει να τους το δώσουμε. Αυτή την Κυριακή και 13 λοιπόν η κούρσα των εννέα οπλαρχηγών του σοσιαλισμού θα λήξει και μόνο μια ή ένας μπορεί να μείνει στο τέλος.

Στο Luben.TV πάντα πιστοί στο χρέος μας στο να προσφέρουμε αυτό που κανείς δεν είχε ανάγκη, σκεφτήκαμε να τρίψουμε λίγο ακόμα τα μουτράκια σας στα σκατά του πράσινου χιούμορ και υλοποίησαμε το PASOK FIGHTER: Το μεγάλο ξυλίκι. Ο στόχος του game είναι απλός: Διάλεξε τον αγαπημένο σου υποψήφιο, σάπισε στο ξύλο όλους τους υπόλοιπους και επικράτησε ΕΣΥ στη μάχη για την ηγεσία του νέου φορέα.

Χέρια στο πληκτρολόγιο, δυνάμωσε τα ηχεία. Πάτα το κουμπάκι:

Music Credits: ntripod

Best of internet