Quantcast
ORIGINALS

10 εντελώς υπαρκτές ονομασίες αστεροειδών που ανυπομονούμε να συγκρουστούν με τον πλανήτη μας

Ποιον προτιμάτε για να αφανίσει την ανθρωπότητα μια για πάντα;


Χρήστος Πρόεδρος · 8 Νοεμβρίου 2017

Το σύμπαν λειτουργεί με περίεργους τρόπους, αγαπητοί φίλοι και σίγουρα εμείς δεν μπορούμε να τους κατανοήσουμε. Το μόνο που ξέρουμε έως τώρα είναι ότι η Γη είναι επίπεδη και ότι κατά πάσα πιθανότητα κάποιος αστεροειδής θα πέσει πάνω στη Γη και θα αφανίσει το ανθρώπινο γένος.

Από τη στιγμή που κάθε εξάμηνο εμφανίζεται στην επικαιρότητα μια είδηση ή μια προφητεία σχετικά με επερχόμενη σύγκρουση μετεωρίτη / κομήτη / αστεριού πάνω στον όμορφο πλανήτη μας, τουλάχιστον ας διαλέξουμε ποιος από τους εντελώς υπαρκτούς και επιστημονικά καταχωρισμένους αστεροειδείς θα προτιμούσαμε να πέσει να μας πλακώσει.

 

ΡΕΤΣΙΝΑ

Ο αστεροειδής Ρετσίνα ανακαλύφθηκε το 1979 από τον Ελβετό Πάουλ Βιλντ στη Βέρνη. Ο Βιλντ ονόμασε τον αστεροειδή αυτόν Retsina όταν, «με την ευκαιρία της 28ης Γενικής Συνέλευσης της Διεθνούς Αστρονομικής Ένωσης το 1982 στην Πάτρα, έκανε τον γύρο της Πελοποννήσου «με τρεις χαριτωμένες υπάρξεις» πίνοντας άφθονη ρετσίνα». Eάν δεν αξίζει τον κόπο να αφανιστεί η ανθρωπότητα από έναν κομήτη η ονομασία του οποίου εμπνεύστηκε πιθανώς σε κατάσταση μέθης και έρωτα από Ελβετό αστρονόμο κατά τη διάρκεια ενός καταυλακιώτικου τουρ με τρεις αιθέριες υπάρξεις, τότε πραγματικά δεν ξέρουμε πως αξίζει να χαθούμε.

 

ΤΟΜ ΧΑΝΚΣ & MEΓΚ ΡΑΫΑΝ

Ντάμπλ τραμπλ για όσους θέλουν διπλή δύναμη για σίγουρα αποτελέσματα. Η καταστροφή του κόσμου από τη σύγκρουση των αστεροειδών Τομ Χανκς και Μέγκ Ράυαν είναι το ιδανικό σενάριο για όλους όσοι λατρεύουν τις γλυκερές κομεντί τα σαββατοκύριακα στο Μέγκα. Ειδικά από τη στιγμή που το Μέγκα φυτοζωεί, έχετε έναν επιπλέον λόγο ώστε να ελπίζετε σε μια τέτοια κοσμογονική καταστροφή που θα σας θυμίσει το “You’ve got mail” πριν τα σώματά σας εξαϋλωθούν σε αστρική σκόνη.

 

ΜΟΝΤΥ ΠΑΫΘΟΝ

Για τους μύστες του Βρετανικού χιούμορ και για όλους όσοι θέλουν να πεθάνουν με στυλ, ο αστεροειδής “Monty Python” είναι ό,τι πρέπει για να μοιάζει ο μαζικός αφανισμός με ένα καλόγουστο χοντροκομμένο αστείο.

 

ΜΠΕΪΚΟΝ

Ήδη πολλοί από τους αναγνώστες μας έχουν επιλέξει να πεθάνουν αργά αλλά μεθοδικά από το μπέικον, οπότε ο κομήτης θα είναι απλά το κερασάκι στην τούρτα.

 

ZAN KΛΟΝΤ ΒΑΝ ΝΤΑΜ

Για όσους θέλουν μαζικό αφανισμό, αλλά παράλληλα δεν θέλουν να χάσουν την παλιακή χεράτη αίσθηση του νοκάουτ, ο αστεροειδής 29244 Van Damme είναι η καλύτερη λύση. Υπενθυμίζουμε ότι ο Τσακ Νόρις δεν έχει αστεροειδή προς τιμήν του, ενώ από την άλλη ο Βέλγος Βαν Νταμ αλωνίζει το ηλιακό σύστημα σπέρνοντας τον πανικό σε διαβολικούς πλανήτες, όπως ο δικός μας.

 

ΜΕΛΑΝΚΟΛΙΑ

Σινεφίλ αυτοκτονικοί φίλοι μας, για καλή σας τύχη ο αστεροειδής “Μελανκόλια” που σας είχε υποσχεθεί ο Λαρς φον Τρίερ στην ομώνυμη ταινία είναι καθ’ όλα υπαρκτός, οπότε το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να ελπίσετε να τον φέρει ο δρόμος του προς τα εδώ.

 

ΚΑΓΚΟΥΡΑ


Όσο να πει κανείς πρόκειται για μεγάλη καγκουριά να σκας με τα μούτρα πάνω στον πλανήτη γη αδιαφορώντας για τις ζημιές που θα προκαλέσεις, αλλά αν αυτό το unapologetic, πλην ειλικρινές υφάκι σας εκφράζει, τότε εμάς μας περισσεύει.

 

ΚΑΜΠΟΥΡΑΚΗ

Φανταζόμαστε ότι υπάρχει κάπου ένα πολύ εξειδικευμένο και περιορισμένο κοινό που προτιμάει να βιώσει τον απόλυτο αφανισμό από τον αστεροειδή “Καμπουράκη”.

 

ΠΑΟΛΑ

«Της πουτάνας γίνεται;» και «Σπάστε το!», δύο λόγοι που αρκούν και με το παραπάνω για να αντιληφθεί κανείς ότι ο αστεροειδής «Πάολα» είναι ένας πολύ ταιριαστός υποψήφιος για να σπείρει το χάος στον μικρό μας πλανήτη.

 

ΛΟΥΜΠΕΝΟΒ


Η Ρώσικη απειλή και το λούμπεν προλεταριάτο κατευθύνεται με μεγάλη ταχύτητα προς τον πλανήτη γη. Εάν αυτή η πρόταση σας φέρνει ρίγη συγκίνησης, τότε μην ψάχνετε παρακάτω. Εδώ είστε. Αστεροειδής Λουμπένοβ, ανακαλυφθείς μόλις το 1997.

Best of internet