Quantcast
ORIGINALS

Get a Life: Πως να είσαι social χωρίς social media

Η επαφή στα σόσιαλ μπορεί να είναι εύκολη και γρήγορη, όμως, σαν το αληθινό πράγμα δεν έχει


Μαρίτα Αλημίση · 26 Οκτωβρίου 2017
Το άρθρο περιέχει τοποθέτηση προϊόντος

Εμείς στο luben καταβάθος είμαστε ρομαντικά παιδιά. Σκεφτήκαμε, λοιπόν, πως μάααλον είναι καλύτερα να δίνεις μεγαλύτερη βαρύτητα στην πραγματική ζωή αντί να καίγεσαι με τις ώρες σ’ αυτά τα μηχανήματα του διαβόλου. Κι εσύ κι εμείς. Αντικαταστήσαμε, λοιπόν, 5 καθημερινές μας συνήθειες στα social media με 5 αντίστοιχα αληθινά σκηνικά εκεί έξω. Δεν είπαμε να μιλάς και με τηλεκάρτα αλλά get a life, μπορεί και να σ’αρέσει.

Ιnbox

Μ’αρέσει που στέλνεις ίνμποξ στον κολλητό σου ενώ μένετε δίπλα και έχεις να τον δεις μια βδομάδα. Πάρ’του ένα κάφε, ξύπνα τον και καθίστε μισή ώρα να τα πείτε σαν άνθρωποι. Πάντα περισσεύει μισή ώρα αν το θέλουμε.

Bonus: Θα αναγκαστεί να σου ανοίξει και δε θα κάνει δέκα ώρες να δει το μήνυμα επειδή μιλάει με το Μαράκι.

 

Selfie

Μην περιμένεις αιώνες να σου κάνει like το Μαράκι στη selfie (μιλάει με τον κολλητό σου στο ίνμποξ). Εκτύπωσε την φωτογραφία σου με τον ΗP Sprocket Photo Printer, χτύπα της την πόρτα και δείξ’ της την. Αφού μόνο γι αυτή την ανέβασες και το ξέρετε. Επί τη ευκαιρία πες της κι ότι σου αρέσει, καιρός είναι.

Bonus: Δεν θα ξεφτιλιστείς στους υπόλοιπους 700 φίλους σου που σε βλέπουν να κάνεις duckface ένα μήνα τώρα.

Status

Μην εκφράζεις τις διαφορετικές απόψεις σου από τον καναπέ. Αν θέλεις να δηλώσεις κάτι, κάντο ξηγημένα εκεί έξω ακόμα κι αν δεν το περιμένει κανείς από ‘σένα.

Bonus: Θα τραβήξεις την προσοχή της παρέας και θα έχει και κάποιο νόημα.

 

Group



Δέκα τελειωμένοι που συζητάνε για τα ίδια και τα ίδια είστε, παιδιά. Αλλιώς θα κάνατε σελίδα. Μαζευτείτε σ’ ένα σπίτι και πείτε τα.

Βοnus: Θα παραγγείλετε και τίποτα πιτόγυρα.

#Φαγητό

Είναι πολύ απλό. ΦΑΤΟ. Μέχρι να το βγάλεις φωτογραφία θα έχει κρυώσει.

Bonus: Θα δώσεις κι ένα thumb up στον Χόμο Ερέκτους που ανακάλυψε τη φωτιά για να τρώμε εμείς οι πολιτισμένοι ζεστό φαϊ.

Σκέψου το.

Best of internet