Quantcast
ORIGINALS

Πώς να την παλέψεις τις πρώτες μέρες του σχολείου

Ένας μερακλίδικος Luben Οδηγός για να μην είσαι ψάρακας τον Σεπτέμβριο στο σχολείο


Ελευθέριος Γώγος · 13 Σεπτεμβρίου 2017
Το άρθρο περιέχει τοποθέτηση προϊόντος

«Τώρα αρχίζουν τα δύσκολα, τώρα για πες μου τι κάνουμε» τραγουδούσε στα παλαιά χρόνια (τότε που ο κόσμος έδινε με δέσμες) ο Σάκης ο Ρουβάς και μαζί του από σήμερα όλη η μαθητιώσα νεολαία της χώρας. Προχθές έγινε ο καθιερωμένος αγιασμός σε όλα τα σχολειά και ξεκίνησε και επίσημα η σκληρή μαθητική σεζόν 2017-2018. Οι δυσκολίες που θα έχει να αντιμετωπίσει ο κάθε μαθητής της δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης είναι πολλές, άλλα μη σκάτε, ο οδηγός του Luben είναι εδώ για να σας προσφέρει λύσεις στα προβλήματα σας και να σας κάνει την φετινή μαθητική σεζόν λίγο πιο εύκολη.

Τα πάντα έχουν να κανουν με την σωστή θέση

Το καλύτερο θρανίο είναι πάντα το τελευταίο. Τρέξε την πρώτη μέρα να πλασαριστείς εκεί και δεν θα χάσεις. Όπως και στο σινεμά, όσο πιο πίσω, τόσο πιο καλή η θέαση του μαθήματος (dolby δικέ μου) και φυσικά έχεις την φυσική κάλυψη από τους συμμαθητές σου σε περιπτώσεις που θες να είσαι για ευνόητους λόγους, λίγο αφανής στην τάξη.

Η αδυσώπητη πραγματικότητα του πρωινού ξυπνήματος

Τι είναι πιο σκληρό από το να ισοφαρίζεται η ομάδα σου στο 93′; Το πρωινό ξύπνημα για το σχολείο αγαπητοί μας φίλοι. Πόσες φορές δεν είπαμε στη μάνα μας «5 λεπτάκια ακόμα»; Πόσες φορές παίξαμε το χαρτί του πυρετού; Μπορεί να μην υπάρχει κάποια μέθοδος για να σταματάμε τον χρόνο και να μη τρέχουμε τελευταία στιγμή να μπούμε στην τάξη, αλλά μπορούμε να σας απαλύνουμε λίγο τον πόνο του πρωινού ξυπνήματος. Με αυτό εδώ το ηλεκτρονικό ράδιο ρολογάκι, θα μπορείς να ξυπνάς με ξυπνητήρι τον αγαπημένο σου ραδιοφωνικό σταθμό και έτσι να ξεκινάς την σκληρή, σχολική, ημέρα σου με τους δικούς σου ρυθμούς.

Το σωστό γκατζετάκι για το μολύβι σου

Ξεχνάς πάντα την γόμα και την ξύστρα σου και αναγκάζεσαι και ζητάς από τους συμμαθητές σου; Πάντα κάποιος στα καβατζώνει και δεν στα γυρνάει ποτέ πίσω; Το Luben telemarketing έρχεται να σου λύσει αυτά τα σημαντικά προβλήματα με αυτή την γόμα – ξύστρα, τα βασικότερα πράγματα που χρειάζονται για να μαγέψεις του καθηγητές με το μολυβί σου, ή έστω να ζωγραφίζεις σκετσάκια στο τετράδιο όταν βαριέσαι, έρχονται σε μορφή 2 σε 1. How cool is dat?

Κλείσε θέση στην εντεκάδα της τάξης σου

Η Παρακάτω συμβουλή αναφέρεται σε μαθητές αρσενικού γένους που αρέσκονται στη μαγεία της στρογγυλής θεάς.
Είσαι άμπαλος; Το παράκανες λίγο με τα σουβλάκια το καλοκαίρι; Δεν σε παίζουν πλέον οι συμμαθητές σου Δεν έχει σημασία αγαπητέ μας φίλε, υπάρχει πάντα ο σίγουρος τρόπος για να κλείσεις θέση στην εντεκάδα της τάξης σου. Φερε την μπάλα που θα χρησιμεύσει στο να γίνει το ματσάκι με το μισητό, αντίπαλο, τμήμα σε κάποιο κενό ή διάλειμμα και κέρδισε πάντα μια προνομιακή θέση στην ομάδα του τμήματος σου. Αρκεί να μην γίνεις ο τύπος που επειδή είναι δικιά του η μπάλα, είναι δικοί του και οι κανόνες. Δεν θέλει κόπο, θέλει τρόπο.

Δεν ξέρεις τι θες να κάνεις στο μέλλον σου;

Αγαπητοί μαθητές μας, το μέλλον είναι κάτι το απρόβλεπτο. Μπορεί εφέτος οι μαθητές των τελευταίων τάξεων του λυκείου να μην ξέρουν ακριβώς πόσες φορές θα δώσουν πανελλήνιες, μπορεί οι μικρότεροι να μη ξέρουν τι θέλουν να γίνουν όταν μεγαλώσουν. Το θέμα αγαπητοί μας φίλοι, όπως μας έχει διδάξει η εμπειρία άλλα και η ιστορια,  είναι να δώσεις τον καλύτερο σου εαυτό για αυτό που πιστεύεις την συγκεκριμένη στιγμή ότι θες να γίνεις και όλα θα βρουν τον δρόμο τους. Νομίζατε δηλαδή ότι η π.χ η Νατάσα Παζαΐτη ήξερε ότι από νηπιαγωγός θα γινόταν μια μέρα χειρούργος; Keep calm κυνηγήστε το όνειρο σας και όλα θα πάνε καλά και αν όχι, τουλάχιστον δεν θα σας έχουν μείνει απωθημένα.

Για μια πιο ολοκληρωμένη εκπαίδευση και κατανόηση της ύλης απαραίτητα κρίνονται τα σχολικά βοηθήματα. Στα Public εντοπίζει κανείς βοηθήματα όλων των τάξεων και κατευθύνσεων όλων των έγκριτων εκδοτών, όπως Σαββάλας, Πατάκης, Ελληνοεκδοτική, Μεταίχμιο, Μπάρλας, Μαλλιάρης, Παπαδόπουλος και πολλών ακόμα

Best of internet