Quantcast
ORIGINALS

10 πράγματα που πρέπει οπωσδήποτε να πάρεις μαζί σου στην παραλία φέτος το καλοκαίρι

Μια λίστα για τα 10 πράγματα που πρέπει οπωσδήποτε να πάρεις μαζί σου στην παραλία φέτος το καλοκαίρι


Βρισκόμαστε εν μέσω θέρους και όλοι είστε έτοιμοι να πάτε να παραδόσετε ψυχή και σώμα σε κάποια παραλία, κάποια πλάζ, κάποια πισίνα, κάποια δεξαμενή, κάποια μπανιέρα, κάποια γούρνα. Δεν το έχετε κάνει ακόμη και αυτό είναι κάτι που το γνωρίζετε και εσείς, το γνωρίζουμε και εμείς και γνωρίζετε ότι το γνωρίζουμε. Αλλιώς για ποιο λόγο να πατήσετε να δείτε ένα άρθρο με τίτλο «10 πράγματα που πρέπει οπωσδήποτε να πάρεις μαζί σου στην παραλία φέτος το καλοκαίρι» σε οποιοδήποτε site στο ελληνικό ιντερνετ; Για κανένα άλλο πούστη λόγο από το ότι ενδιαφέρεστε να μάθετε ποια είναι αυτά τα 10 πράγματα.

Αυτά είναι:

Ένα Αντηλιακό

Ολοι σας θα έχετε παρατηρήσει ποιό είναι αυτό το πράγμα που εμφανίζεται παντού αυτό το καλοκαίρι, έτσι; Αυτή η μόδα που έχει έρθει να κατακλύσει το ίνσταγκραμ, το φεησμπουκ και όλες τις παραλίες, σωστά;

Φυσικά μιλάμε για τη μόδα που επιτάσσει να αποφεύγουμε το μαύρισμα, καθώς έχει ως αποτέλεσμα να φαίνεται ότι μόλις επιστρέψαμε από ένα σαρβάηβορ που δεν παρακολουθούσε ποτέ κανείς. Ένα αντηλιακό με υψηλό δείκτη προστασίας είναι το λιγότερο πράγμα που μπορείτε να κάνετε εάν σκοπεύετε σώνει και ντε να κάτσετε κάτω από τον ήλιο κάνοντας ηλιοθεραπεία, ή τέλοσπάντων ποζάροντας πάνω σε κάποιο φουσκωτό σωσίβιο έντονου χρώματος που απεικονίζει κάποιο ζώο που δεν έχετε δει ποτέ στη ζωή σας γιατί ζει σε κάποια απομακρυσμένη περιοχή της αφρικανικής σαβάνας.

 

Ομπρέλα


Δε γίνεται να τονίσουμε αρκετά το πόσο πολύ πρέπει να προσέχετε τον ήλιο, προκειμένου ας πούμε να μην καεί η μύτη σας, μιας και έχει ευαίσθητο δέρμα και όχι σκληρό ράμφος ανθεκτικό στην υπερειώδη ακτινοβολία όπως θα είχε κάποιο άλλο πλάσμα του θεού. Εσείς όμως δεν είστε αυτό, οπότε χωρίς ομπρέλα δεν πάτε που-θε-νά, αγαπητοί φίλοι.

Ο ήλιος, όπως είπαμε, είναι ο εχθρός σας και το ανθρώπινο δέρμα δεν έχει, ας πούμε, όμορφα πούπουλα να καλυφθεί και να προστατευθεί από τις άγριες και καυτές ακτίνες του. Καλό θα είναι να κάτσετε κάτω από την ομπρέλα εάν έχετε τατουάζ.

 

Πάουερμπανκ

Θα χρειαστεί σε κάποια φάση να βγάλετε μια σέλφι, να ανεβάσετε ένα story, να κάνετε μια έκτακτη κλήση, αλλά η μπαταρία του κινητού σας θα τα έχει παίξει από το τζιπιές που χρησιμοποιήσατε για να φτάσετε στην παραλία.

Με ένα σακουλάκι πάουερμπανκ έχετε λύσει το πρόβλημα όλης της παρέας.

Φαγητό


Mια εξόρμηση στην παραλία μπορεί να πάρει ώρες ατελείωτες και εάν μάλιστα έχετε επιλέξει κάποιο πιο απομονωμένο σημείο ώστε ο πλυθησμός των φουσκωτών ροζ φλαμίνγκο να είναι μονοψήφιος, τότε σίγουρα η πλησιέστερη καντίνα θα απέχει περίπου πέντε μέρες με το άλογο, οπότε το λιγότερο που μπορείτε να κάνετε είναι να πάρετε κάποιο σάντουιτς, ή ένα ταπεράκι με κάποιο εύκολο και βολικό σνακ.

Καλό θα είναι εάν χωράνε στο πόρτ παγκάζ να πάρετε και μισό κιλό θαλάσσιο άλγος, το οποίο είναι και η βασική τροφή με την οποία τρέφονται τα ροζ φλαμίνγκο ώστε να διατηρούν το ροζ χρώμα τους, το οποίο άλλωστε αυτό κάνει τα ροζ φλαμίνγκο να είναι πραγματικά ροζ φλαμίνγκο.

 

Τρόμπα για τα ροζ φλαμίνγκο


Μια τρόμπα για τα φουσκωτά ροζ φλαμίνγκο δεν είναι απλά χρήσιμη, αλλά απαραίτητη για το καλοκαίρι του 2017. Μην υπερεκτιμάτε τις δυνατότητες των πνευμόνων σας και μην υποτιμάτε τις απαιτήσεις των ροζ φλαμίνγκο σας. Το φούσκωμα ενός ροζ φλαμίνγκο μπορεί να φαίνεται εύκολη υπόθεση, αλλά δεν είναι. Άλλα πράγματα είναι εύκολη υπόθεση. Ξέρετε τι δεν είναι; Ένα φουσκωτό ροζ φλαμίνγκο.

 

Κάποιο φουσκωτό ζωάκι

Καλό θα είναι να προμηθευτείτε τουλάχιστον ένα φουσκωτό ζωάκι για την παραλία. Οι επιλογές είναι απεριόριστες, όσα και τα είδη του ζωικού βασιλείου. Εσείς όμως δεν ενδιαφέρεστε για τις επιλογές, έτσι δεν είναι; Αν ενδιαφερόσασταν τότε δεν θα διαβάζατε αυτό το άρθρο όπως κάνουν τόσοι και τόσοι άνθρωποι μαζί σας αυτή τη στιγμή. Άνθρωποι που έχουν κάτι κοινό μαζί σας. Αυτό δεν ήταν το ζητούμενο; Να ανήκετε στον ίδιο χώρο, να επιλέγετε τα ίδια πράγματα, να σκέφτεστε με τον ίδιο τρόπο, να ανασαίνετε μαζί και να σκέφτεστε μαζί, να κουρνιάζετε κάτω από την ίδια σκιά, έντρομοι, απολύτως τρομοκρατημένοι για το ενδεχόμενο να κάνετε κάτι διαφορετικό από την υπόλοιπη πανίδα και χρειαστεί να αντιμετωπίσετε το παράλογο και άγριο μέλλον μόνοι σας.

Μπορείτε να προμηθευτείτε κάτι τέτοιο:

Ή ακόμα και ένα τέτοιο, σε σχήμα φλαμίνγκο, για όσους έχουν αδυναμία στα ροζ φλαμίνγκο. Εσείς έχετε. Το ξέρουμε και το ξέρετε εξίσου.

Σε περίπτωση που δε σας αρέσουν τα φλαμίνγκο μπορείτε να πάρετε ένα τέτοιο, μιας και περιέχει εμφανώς λιγότερο από το φλαμινγκοειδές ιδεότυπο.

 

Ένα ροζ φλαμίνγκο για το φουσκωτό ροζ φλαμίνγκο

Ή πας θάλασσα προετοιμασμένος, ή δεν πας καθόλου. Τα φουσκωτά ροζ φλαμίνγκο είναι δώρον άδωρον εάν δεν συνοδεύονται από ένα πραγματικό-ζωντανό ροζ φλαμίνγκο. Με μια γρήγορη αναζήτηση στο ίντερνετ για ροζ φλαμίνγκο μπορείτε να βρείτε πολλά αποτελέσματα για την αγορά ροζ φλαμίνγκο, τα οποία αποστέλλονται με ροζ φλαμίνγκο μέσα σε ροζ συσκευασίες με φλαμίνγκο. Δύο λέξεις, τίποτα που να μπορεί να σας δώσει περισσότερη γαλήνη αυτή τη στιγμή. Είστε μέσα σε ένα γεμάτο βαγόνι και σκρολλάρετε βαριεστημένα στο κινητό σας. Είστε σε ένα γραφείο και περιμένετε να σχολάσετε. Είστε σε ένα ταξί ή σε έναν καναπέ. Τίποτα δεν είναι πιο καταπραυντικό από ένα ροζ φλαμίνγκο. Ένα φλαμίνγκο χρώματος ροζ.

Ένα φουσκωτό ροζ φλαμίνγκο για το ζωντανό ροζ φλαμίνγκο

Τα ζωντανά ροζ φλαμίνγκο εκτιμούν ιδιαίτερα την ύπαρξη φουσκωτών ροζ φλαμίνγκο που επιπλέουν. Με το να διατηρείτε τα ζωντανά ροζ φλαμίνγκο σας χαρούμενα, διατηρείτε χαρούμενα και τα φουσκωτά ροζ φλαμίνγκο, για χάρη των οποίων άλλωστε πήρατε και τα ζωντανά ροζ φλαμίνγκο. Δεν υπάρχουν “υπερβολικά πολλά” ροζ φλαμίνγκο όταν πάτε παραλία, ειδικά όταν πρόκειται για χαρούμενα ροζ φλαμίνγκο.

 

Φλαμένκο (ροζ)

Εντάξει, αυτό δεν είναι απαραίτητο, αλλά δε θα σας βλάψει να προμηθευτείτε μια σεβαστή ποσότητα από φλαμένκο, σε περίπτωση που σκοπεύατε ούτως ή άλλως να φέρετε κάποιο χορό μαζί σας. Είστε ένας άνθρωπος που δεν δίνει μεγάλη σημασία στο τι του επιφυλάσσει η ζωή και είναι κατά βάση καλόβολος. Σκέφτεστε αυτό:

Και αυτή τη στιγμή φαντασιώνεστε την Χαρούλα Αλεξίου πάνω σε ένα ροζ μακρυλαίμικο πτηνό να τρέχει γυμνή κάπου σε κάποια άγρια λίμνη, έτσι δεν είναι; Θέλετε να ζήσετε ή να πεθάνετε, δεν έχει καμία σημασία, σημασία έχει να το πράξετε πάνω σε ένα φλαμίνγκο, ένα φλαμένγκο, στα παπάρια σας γιατί είναι το ίδιο. Και είναι ροζ.

 

Ένα ροζ φλαμίνγκο με ρόδες για να κουβαλήσετε τα ροζ φλαμίνγκο

Πραγματικά, θα αναρρωτιέστε που θα φτάσει επιτέλους αυτή η τρελή μόδα με τη λευκή επιδερμίδα φέτος ε; Όχι πολύ μακριά εάν δεν έχετε ένα τετράτροχο φλαμίνγκο για να μεταφέρετε τα ροζ φλαμίνγκο σας στην παραλία. Αν είναι ροζ, φλαμίνγκο, τσουλάει και χωράει μέσα τα ροζ φλαμίνγκο σας, τότε ετοιμαστείτε για το καλύτερο μπάνιο της ζωής σας.

 

Ρουζ για το ροζ φλαμίνγκο

Τα ροζ φλαμίνγκο στην πραγματικότητα δε χρειάζονται πολύ ρουζ, ειδικά τους καλοκαιρινούς μήνες. Ωστόσο καλό είναι να έχετε καβάτζα λίγο ρουζ για τα φουσκωτά ροζ φλαμίνγκο. Μην προβείτε σε ρουζ στα ζωντανά ροζ φλαμίνγκο γιατί αντιδρούν αλλεργικά και και χάνουν το χαρακτηριστικό ροζ τους χρώμα και φουσκώνουν. Προτιμήστε ροζ ρουζ για να διατηρήστε τα φουσκωτά ροζ φλαμίνγκο σας σαν καινούρια.

Οπωσδήποτε ένα τέτοιο


Αν δεν έχετε πακετάρει ένα τέτοιο μαζί με τις πετσέτες και τα αντηλιακά σας δεν πάτε πουθενά. Aυτό το ροζ φλαμίνγκο πρέπει να το πάτε παραλία.

Αφού φτάσατε μέχρι εδώ θα είναι αμαρτία να μην ξεχάσετε να πάρετε και αυτά


Αυτά τα ροζ φλαμίνγκο δεν περιέχουν καθόλου γλουτένη, ξέρουν κολύμπι και τα φουσκωτά ροζ φλαμίνγκο τα λατρεύουν. Ροζ φλαμίνγκο για τα άλλα ροζ φλαμίνγκο για τα φουσκωτά ροζ φλαμίνκο, ιδανικά για παραλίες με, ή και χωρίς άλλα ροζ φλαμίνγκο.

 

 

Best of internet