Quantcast
ORIGINALS

Έξι μεταμφιέσεις που μπορεί να προτιμήσει ο Αρτέμης Σώρρας μέσα στον πυρετό της φυγοδικίας

Ανάλογες ενός διωκόμενου ελλάνιου εθνοσωτήρα και -σίγουρα- όχι για λινάτσες


muslim turing · 5 Απριλίου 2017

Ζούμε σε μια παράξενη εποχή αγαπητοί φίλοι όπου υπό ένα εξίσου παράξενο πρίσμα, όλα έχουν να κάνουν με τον Αρτέμη Σώρρα και τη ΣΩΡΕΙΑ των εγκλημάτων για τα οποία αυτός κατηγορείται. Μόλις πριν απο λίγες μέρες έγινε γνωστό πως ο πρόεδρος της “Ελλήνων Συνέλευσις” καταδικάστηκε επιπλέον για συγκρότηση, διεύθυνση και ένταξη σε εγκληματική οργάνωση, με νέα εντάλματα σύλληψης να εκδίδονται από την εισαγγελία Πρωτοδικών της Αθήνας, και ένα νέο manhunt να ξεκινά. Manhunt που δεν θα μπορούσε να περάσει απαρατήρητο απο την σκηνοθετική ματιά των οπαδών του Αρτέμη.

Τα περιθώρια δείχνουν να στενεύουν πια για τον Αρτέμη Σώρρα καθώς ο ιδιαίτερος ζήλος της Νέας Τάξης Πραγμάτων για την περίπτωσή του έχει στενέψει πολύ τον κλοιό. Σήμερα, διαβάζουμε πως η σύζυγός του σκέφτεται το ενδεχόμενο να παραδοθεί, σύμφωνα με τον δικηγόρο του ζεύγους Βασίλη Νουλέζα.

Αν και στη συγκεκριμένη ιστορία τα πράγματα άργησαν λιγουλάκι να μπουν σε μια σειρά, φαίνονται πλέον να οδεύουν προς μια τελική ευθεία, στο τέλος της οποίας ο Αρτέμης Σώρρας συλλαμβάνεται κάπως, κάπου στην Ελλάδα, την οποία έχει δηλώσει πως δε θα αφήσει. Και εφόσον έχει επίσης δηλώσει πως δε θα παραδοθεί και θα αγωνιστεί ως το τέλος, συμπεραίνουμε πως ακριβώς τη στιγμή της σύλληψης δε θα επιθυμεί να συλληφθεί, ούτε και θα το περιμένει ίσως.

Άρα θα είναι μάλλον ΜΕΤΑΜΦΙΕΣΜΕΝΟΣ.

Αυτό γεννάει κάποιες ιδιαίτερες προσδοκίες για τη μεταμφίεση του την ίδια, με τη φαντασία μας να ταξιδεύει σε μέρη όπου καμία τεχνολογία του Απόλλωνα δε θα μπορούσε να μας πάει. Δεδομένου επίσης πως η καλή μεταμφίεση είναι για αρχόντους, αφήνουμε εκτός τις προφανείς επιλογές Απολλώνιος, Μασκοφόρος Εκδικητής και Ινδιάνα στο Μοναστηράκι, επιλέγοντας-προτείνοντας έξι μεταμφιέσεις ανάλογες ενός διωκόμενου εθνοσωτήρα, και δίνουμε τις πιθανότητες να αποφύγει τη σύλληψη με αυτές.

ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΣ ΞΗΡΟΣ

Το απόλυτο γκλάμορ της μεταμφίεσης, μοντέρνο και σικάτο και δοκιμασμένο. Φίνο oversized απλό μπλουζάκι, που το έχεις συνδυάσει τέλεια με την Ελλάνια παράδοση και τον αέρα του πολέμαρχου. Δε ενοχλούν απαραίτητα το μούσια, γιατί αν και είναι λίγο φλύαρα, τα έχεις ταιριάξει τέλεια με το ξανθό μαλλί και επιπλέον λειτουργούν σαν εξαιρετικό καμουφλάζ. Το πλατινέ μαλλί κάνει ωραία αντίθεση με το σκούρο μούσι, τραβάει τα βλέμματα χωρίς να γίνεται εκκεντρικό, ταιριάζει στον σωματότυπό σου και την ηλικία σου, μπράβο Αρτέμη, μας αρέσεις.

Πιθανότητες να αποφύγει τη σύλληψη: Όχι πολύ μεγάλες, αλλά έχει κερδίσει για πάντα το κοινό.

Kριτής στο Star Academy

Η φανερή εργασία στο τηλεριάλιτι Star Academy είναι μια αρκετά safe επιλογή για τον Αρτέμη, μιας και δε μπορούμε να φανταστούμε άνθρωπο που να το βλέπει. Το hide in plain sight σε όλο του το μεγαλείο. Δε θα χρειαστεί καν να σταματήσει τη ρητορική του, δε θα χρειάζεται καν να είναι κυνηγημένος και θα έχει την ευκαιρία να γνωρίσει νέους φίλους/συμμάχους για τον Μεγάλο Αγώνα.

Πιθανότητες να αποφύγει τη σύλληψη: 100%

Σαουδάραβας Επενδυτής

Η πιο ξεκούραστη ίσως επιλογή, και εντελώς στο στοιχείο του, μόνο που αντί για τα χιλιάδες μέλη της “Ελλήνων Συνέλευσις” θα πρέπει να εξαπατήσει τα -εξίσου απελπισμένα- μέλη της ανάλογης αίρεσης “Παναθηναϊκή Συμμαχία” που έχουν βαρεθεί να βάφουν το γήπεδο με τα ίδια τους τα χέρια και θέλουν επιτέλους πρωτάθλημα. Αυτό του δίνει για πλάκα δύο χρόνια διαπραγματεύσεων, στα οποία οριακά δε θα χρειαστεί να εμφανιστεί ποτέ, ίσως μόνο σε -αυστηρά- μια Συνέντευξη Τύπου στο Κάραβελ. Στα συν πως μπορεί να αγοράσει πανεύκολα τον Παναθηναϊκό με ληγμένα δηνάρια του Κουβέιτ όποια στιγμή το επιθυμήσει, οπότε και θα εξασφαλίσει την οριστική ασυλία απο οποιαδήποτε κατηγορία που κατέχουν οι πρόεδροι μεγάλων ποδοσφαιρικών συλλόγων στην Ελλάδα.

Πιθανότητες να αποφύγει τη σύλληψη: 100%

ΑΝΩΝΥΜΟΣ

Κάπως έτσι:

Πιθανότητες να αποφύγει τη σύλληψη: δεν μπορείς να πιάσεις τους ΑΝΩΝΥΜΟΥΣ.

Stock Photography του apokriatika.gr

Οι προτάσεις ΚΑΓΚΟΥΡΟ ΑΝΔΡΑΣ, ΠΑΠΙΟΣ και ΒΑΣΙΛΙΑΣ ΤΗΣ ΝΥΧΤΑΣ μας συγκίνησαν ιδιαίτερα. Θα μπορούσε σε δεύτερο χρόνο να εργαστεί ως μοντέλο για όλες ανεξαιρέτως τις στολές του καταστήματος.

Πιθανότητες να αποφύγει τη σύλληψη: Αδιευκρίνιστο

Εξώφυλλο της Ελευθέρης (Σ)Ώρ(ρ)ας

Ο χειρισμός της γλώσσας από τους ελλάνιους συνέλληνες μας είναι -όπως είναι γνωστό- δεινός. Εκμεταλλευόμενος αυτή την φοβερή (και καθόλου τυχαία) παρήχηση ο Αρτέμης Σώρρας μπορεί να ντυθεί εξώφυλλο της Ελεύθερης Ώρας και να βρεθεί κρυμμένος στα μανταλάκια. Θα είναι έτσι και κοντά στους απανταχού φανς της οργάνωσης που διαβάζουν την εφημερίδα αλλά θα ταυτόχρονα και… Ελεύθερος… Σώρρας… Το πιάσατε ε;;;

Best of internet