Quantcast
ORIGINALS

Πέντε trash υπερπαραγωγούλες που προτιμάμε να παρακολουθήσουμε αντί για το Star Academy

Αν είναι να κάνεις κάτι, τουλάχιστον καν’ το σωστά


President Creed · 22 Μαρτίου 2017

Παρ’ ό,τι είναι εξαιρετικά ασαφές το πλαίσιο του τηλεοπτικού τοπίου στον ευλογημένο μας τόπο, ωστόσο τα κανάλια φαίνεται ότι σε πείσμα των καιρών πήραν την απόφαση να κάνουν μεγάλες επενδύσεις και όπως πάντα με οδηγό το καλό γούστο μας προσφέρουν για άλλη μια χρονιά υπερθεάματα. Φυσικά ο λόγος γίνεται για το απόλυτο ριάλιτι σόου της χρονιάς 1999, το οποίο έρχεται από το κανάλι το οποίο επειδή δεν ζούσε στα 90s και στο 00s, φαίνεται να έχει βαλθεί να κάνει ένα catch up.

Το Epsilon το οποίο μοιάζει να γεννήθηκε νεκρό και το κουφάρι του να επιβιώνει βαλσαμωμένο με υαλουρονικά, φέτος κατέβασε άλλη μια εξαιρετική ιδέα: Να μας σερβίρει ένα reality show τύπου Fame Story, με την υπογραφή όμως της υψηλής αισθητικής του Epsilon.

Κάπως έτσι, 2017, Epsilon TV, Star Academy, παρουσιαστής ο Σιχαμένιος, κριτική επιτροπή Άννα Βίσση, Νίκος Καρβέλας, Πέτρος Κωστόπουλος και Ναταλία Γερμανού, οι οποίο φυλάσσονταν σε θερμοκρασία δωματίου στο χρονοντούλαπο της ιστορίας, ξανασερβίρονται, αλλά τελικά δεν τρώγονται με τίποτα. Γι’ αυτό αγαπητοί φίλοι, εάν θέλετε τρασίλα, πάρτε πέντε προτάσεις με εντελώς κατεστραμμένες υπερπαραγωγούλες που δεν προσπαθούν να πείσουν ότι είναι κάτι περισσότερο από αυτό που είναι στην πραγματικότητα:

ΠΕΝΤΕ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΟΥ ΠΡΟΤΙΜΟΥΜΕ ΝΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΑΝΤΙ ΓΙΑ ΤΟ ΣΤΑΡ ΑΚΑΝΤΕΜΙ

 

Αντρικά ΑΝΤΙΚΑΛΛΙΣΤΕΙΑ στο Ερωτοδικείο

Μεγάλη παραγωγή για ανάδειξη των ταλέντων που βρίσκονται σε πληθώρα στον τόπο μας, με πολλούς αξιόλογους συμμετέχοντες και εξ’ ίσου αξιόλογους κριτές.

 

Την εκπομπή του Αγίου Πέτρου

Εξαιρετικό πάνελ με εξωφρενική διασημότητα (σ.σ. Άγιος Πέτρος αυτοπροσώπως), σαφώς ανώτερο λέβελ διασημότητας από την Απόλυτη.

 

Τις Στιγμές Γέλιου με τον Μιχάλη Χαριτάκη

Το γνωρίζατε ότι το πραγματικό όνομα του Νότη Βολανάκη, ξακουστού και ως NoVo, είναι Μιχάλης Χαριτάκης; Ο Μιχάλης Χαριτάκης στη μια και μοναδική στιγμή γέλιου του στο ιντερνετικό του κανάλι Maya TV, αποδεικνύει ότι μπορούμε να γελάμε και να περνάμε καλά παρά τις δυσκολίες που μπορεί να αντιμετωπίζουμε και προσφέρει μια εξαιρετική εναλλακτική και φτηνή διασκέδαση από το σπίτι. Ακριβώς ό,τι ευαγγελίζεται και το ρηάλιτι του Epsilon δηλαδή.

 

Τον κύριο Παπανικόλα να μιλάει για αιμορροΐδες σε φαρσέρ

Οικολογία, Υγεία, Ευεξία, Κος Παπανικόλας με πολλά τηλεοπτικά χιλιόμετρα στο ενεργητικό του, παρουσιάζει το πρόβλημα των αιμορροΐδων με μεγαλύτερη δεξιοτεχνία απ’ ό,τι ο Μένιος Φουρθιώτης τους τραγουδιστές του Star Academy.

 

Τον Τσακωμό του Τουλάτου με τον Λάσκο

Εξαιρετική εναλλακτική επιλογή για όσους θέλουν να ακούσουν ασυναρτησίες τύπου Νίκου Καρβέλα, αλλά δεν θέλουν να βλέπουν τη φάτσα ή να ακούνε τη φωνή του Νίκου του Καρβέλα. Παραλήρημα Λάσκου εναντίον Τουλάτου και τούμπαλιν, χωρίς Καρβελικές παρενέργειες.

 

Best of internet