Quantcast
ORIGINALS

4+1 πιθανά σενάρια για το που εξαφανίστηκε ο Πολέμαρχος Σώρρας και δεν τον βρίσκει η Αστυνομία

Μήπως ο Αρτέμης βρίσκεται πλέον εκτός του πλανήτη μας;


Τσαγκ · 20 Μαρτίου 2017

O Αρτέμης Σώρρας μετά την καταδίκη του (και την καταδίκη της γυναίκας του) σε 8 χρόνια φυλάκιση χωρίς αναστολή και χωρίς έφεση την Παρασκευή,  έχει εξαφανιστεί από προσώπου γης. Παρότι χτες εμφανίστηκε σε ένα 20 λεπτό παραληρηματικό βίντεο στο οποίο καλούσε τους οπαδούς του να ξεσηκωθούν και λέγοντας μεταξύ άλλων παρανοϊκών:

“Ο πολεμιστής αν χρειαστεί σκοτώνει για να πετύχει το σκοπό του. Θα είμαι πάντα μαζί σας ακόμα και αν δεν είμαι μαζί σας. Αγωνιστικούς χαιρετισμούς.”

Οι αρχές, οι οποίες τον αναζητούν για να τον χώσουν στην ψειρού δεν έχουν ιδέα που μπορεί να βρίσκεται. Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, η αστυνομία εικάζει ότι ο Αρτέμης μετά της γυναικός του βρίσκεται εκτός Ελλάδος και πιθανότατα έχουν περάσει μέσω θαλάσσης στην Ιταλία και από κει αεροπορικώς σε κάποια χώρα της λατινικής Αμερικής.

Το Luben θέλοντας να συνδράμει στις προσπάθειες της  ΕΛ.ΑΣ για την σύλληψη του Αρτέμη, έχει αναπτύξει πέντε πιθανά σενάρια για τα whereabouts του καταζητούμενου που ελπίζουμε να βοηθήσουν τις αρχές στον εντοπισμό του.

Λονδίνο

Ο Αρτέμης σάν άλλος Θησέας το έσκασε μαζί με την Μαρί (τέως Κυριακού) από τον “λαβύρινθο” της ΕΛ.ΑΣ και του Μίνωα (ακόμα Κυριακού) με το ιδιωτικό αεροπλάνου του ισχυρού άντρα του ΑΝΤ1 με προορισμό το Λονδίνο. Με τα άπειρα χρήματά του, τις επιστημονικές γνώσεις του και το μικρο κομπόδεμα από τα κοσμήματα που φέρεται να καβάτζωσε η Μαρί,  χρηματοδοτούν μυστικό πρόγραμμα γενετικής με σκοπό να δημιουργήσουν ένα ανθρωπόμορφο φασόλι, τον Μάικ. Ο Μάικ φυσικά δεν θα έχει λαιμό, καθ’εικόνα και ομοίωση του “πατέρα του”.

Πγιονγιάνγκ

Ο Αρτέμης τα βρήκε με τον ιδίου βεληνεκούς Κιμ Γιονγκ Ουν και την έκανε προς Βόρεια Κορέα. Ο Έλ-λην πολέμαρχος πριν καταδικαστεί, είχε συνεννοηθεί με τον υπέρτατο ηγέτη Κιμ να του δώσει διαστημική τεχνογνωσία, μερικά τρις Κουβεϊτιανά δηνάρια και γενικά οτιδήποτε άλλο γουστάρουν οι άνθρωποι της Πιονγιάνγκ έτσι ώστε να διαλύσουν τους Αμερικάνους καθότι τους έχει και ο ίδιος άχτι. Οι Αμερικάνοι χρωστάνε στον Σώρρα εδώ και καιρό κάτι τρισεκατομμύρια δολάρια και ο ηγέτης των Ελλήνων Συνέλευσις είναι πεπεισμένος ότι οι μυστικές τους υπηρεσίες βρίσκονται πίσω από την καταδίκη του.

Ουάσινγκτον 

Όταν ο Ντόναλτ Τραμπ αντίκρισε το χρέος που του άφησε ο προκάτοχος του για την αγορά διαστημικής τεχνολογίας από τον Αρτέμη, τα έχασε.  Τον τελευταίο καιρό μάλιστα μη βλέποντας τον τρόπο που μπορούσε η χώρα του να ανταποκριθεί στο τεράστιο χρέος, σκεφτόταν να ξεκινήσει κανένα νέο πόλεμο.Ο Αμερικάνος πρόεδρος  για καλή του τύχη δέχτηκε το Σάββατο ένα τηλεφώνημα που του έσωσε την πολιτική καριέρα και συγχρόνως κάποια τυχαία χώρα της Μέσης Ανατολής. Στην άλλη μεριά της γραμμής ήταν ο πολέμαρχος Σώρρας.

Ο πολεμάρχος του ζήτησε να τον κρύψει για λίγο στον Λευκό Οίκο μέχρι να δει τι θα κάνει με τους “τρελούς” πατριώτες του που θέλουν να τον φυλακίσουν, γιατί υποτίθεται ότι υπεξαίρεσε λίγες δεκάδες χιλιάδες ευρώ. Σε αντάλλαγμα για αυτή του την φιλοξενία, θα του έκανε σκόντο ένα τρισεκατομμύριο και τα άλλα δυο από τα χρωστούμενα θα έμπαιναν σε πρόγραμμα με άτοκες δόσεις.Ο Τραμπ οργάνωσε άμεσα μια black op επιχείρηση με την κωδική ονομασία “Free the Neckless” και μετέφερε με μυστικότητα τον Σώρρα και την γυναίκα του στην Ουάσινγκτον, στο τσακ πριν τον εντοπίσουν οι ελληνικές αρχές.

Αμαζόνιο

Μέσω Ιταλίας, όπως προέβλεψαν και οι ελληνικές αρχές,  ο Αρτέμης έφτασε στη Βραζιλία και έγινε μέλος της ελληνική κοινότητας που ζει κρυμμένη βαθιά στην ζούγκλα του Αμαζονίου. Εκεί τον υποδέχτηκε ο φύλαρχος της κοινότητας, ο οποίος είναι τεράστιος με παχύ μουστάκι και πούρο λέγοντας του “Καλώς ήρθες αγαπούλα”. Η ιστορική αυτή ελληνική κοινότητα δημιουργήθηκε το 1989 από μια φουρνιά συνελλήνων μας που και αυτοί όπως ο Σώρρας εέχαν κατηγορηθεί άδικα για υπεξαίρεση χρημάτων στην υπόθεση των πάμπερς του Κοσκωτά.

Άλφα του Κενταύρου

Ο Αρτέμης αποφασισμένος ότι δεν θα έχει την ίδια μοίρα με τον Κολοκοτρώνη, επικοινώνησε με τον πατέρα του τον Δια και του είπε τα καθέκαστά. Ο Δίας στεναχωρήθηκε με την φάση και με την βοήθεια της Αθηνάς (συν Αθηνά και χείρα κινεί) διέλυσε τον κυτταρικό ιστό του Αρτέμη και της γυναίκας του, τον μετέφερε στο Άλφα του Κενταύρου (που χει δικά μας παιδιά) και τους ξανασυνέθεσε, μέχρι να ωριμάσουν οι συνθήκες και ο πολέμαρχος να επιστρέψει.

 

 

 

Best of internet