Quantcast
ORIGINALS

ΖΜΑΚ: Πήγαμε να δούμε τι παίζει με τους ελληνικούς αγώνες ΚΑΤΣ και φάγαμε όντως ξύλο [VIDEO]

Η Τριπλέτα του Luben εναντίον του αμερικάνου μεγιστάνα Kris Ka$$ σε ένα (πραγματικά) μάχιμο ρεπορτάζ


LUBEN CREW · 16 Ιανουαρίου 2017

Πόσοι αγαπητοί φίλοι και φίλες από εσάς είναι σε κατάλληλη ηλικία για να θυμούνται ποιοί ακριβώς είναι αυτοί εδώ οι κύριοι;

Λίγοι; Πολλοί; Δεν έχει ιδιαίτερη σημασία γιατί το ΖΜΑΚ είναι εδώ για να σας μάθει αν όχι αυτούς τους ίδιους τότε πολλές άλλες παρόμοιες φάτσες με ελληνικές μάλιστα αστυνομικές ταυτότητες, όπως τον ΣΟΥΒΛΑΚΟ, τον ΑΠΟΛΛΩΝΑ, τον ΧΑΣΑΠΗ, τον αμερικανό μεγιστάνα KRIS KA$$ και το ΚΑ$$ COMPANY και ανθρώπους δηλαδή που έχουν ένα πράγμα κοινό: Κάνουν PRO-WRESTLING.

To Pro-Wrestling γνωστότερο στην Ελλάδα ως «Αγώνες ΚΑΤΣ» ή αγώνες ελεύθερης πάλης είναι μια μορφή λαϊκού θεάματος που υπάρχει σε διάφορες μορφές σε όλες τις χώρες και χάνεται στα βάθη των δεκαετιών. Από την Lucha Libre στο Μεξικό μέχρι τους «Γίγαντες του ΚΑΤΣ» στις ΗΠΑ και την ελληνική παράδοση με τον Σουγκλάκο, τον Τρομάρα και τον Τζιμ Λόντο, η σεναριακή πάλη είναι μια μορφή ποπ κουλτούρας συχνά παρεξηγημένη και περιθωριακή.

Μπορεί κάποιος να σας πει ότι οι ρόλοι των διάφορων μαχητών είναι γραφικοί και ότι οι μάχες βγάζουν γέλιο, εμείς όμως θα σας πούμε ότι το ρινγκ είναι στην πραγματικότητα ένα θεατρικό σανίδι στο οποίο ανεβαίνει ένας θίασος με σκοπό να κάνει τον κόσμο να περάσει καλά και για να το καταφέρει αυτό είναι πρόθυμος να ιδρώσει και να ματώσει! Αυτό είναι respect.

Έτσι ματώσαμε και εμείς, όταν η Τριπλέτα του Luben επισκέφτηκε το ΖΜΑΚ Arena πίσω από τα Village για ένα ακόμη μάχιμο ρεπορτάζ. Είχαμε σκοπό να γνωρίσουμε τους έλληνες πυγμάχους και να τους κάνουμε ρόμπα. Τα πράγματα δεν πήγαν ακριβώς όπως το περιμέναμε…

zmak

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το ΖΜΑΚ, επισκεφτείτε τους:
Στο Facebook
Στην ιστοσελίδα τους
Και στο [email protected]

Best of internet