Quantcast

Ο Santeri Ojala διασκευάζει διάσημα τραγούδια σαν να είναι κουφός (VIDEOS)

Το bad lip-reading σε άλλη διάσταση

Mandrill

21 Οκτωβρίου 2014

Κυρίες και κύριοι, σας παρουσιάζουμε τον μάστορα της κιθαριστικής κωμωδίας!

 

Santeri+Ojala

 
 

Ο φινλανδός Santeri Ojala, γνωστός στο κοινό ως StSanders, έχει ένα περίεργο ταλέντο, που μόνο στο ίντερνετ θα μπορούσε να βρει τη θέση του: αντικαθιστά τη μουσική και τα lyrics από γνωστά ροκ και ποπ τραγούδια, με τις δικές του ερμηνείες. Aλλά με ένα twist! Ξηγιέται ένα ιδιοτύπου είδους lip reading και στα φωνητικά και στα όργανα! Kαι στην προσπάθεια του να μείνει πιστός σ’ αυτά που συμβαίνουν στα video clips, καταλήγει να μεταμορφώνει τους αγαπημένους μας τραγουδιστές, σε ατάλαντους ψυχανώμαλους και τα τραγούδια, σε φάλτσα κακοπαιγμένα οργιαστικά παραληρήματα που μόνο το μυαλό ενός χιλιοκατεστραμμένου από την πρέζα, ερασιτέχνη παράφρονα θα μπορούσε να έχει γεννήσει.

Τίποτα δεν είναι ιερό γι’ αυτόν τον διάβολο από τον παγωμένο βορρά. Ισοπεδώνει, σατιρίζει και ξεφτιλίζει όλα αυτά που αγαπάτε κι αγαπάμε.

 

 

Το Bohemian Rhapsody, εδώ που τα λέμε, δεν ήθελε και βοήθεια για να γίνει περίεργο. Τα καταφέρνει μια χαρά απο μόνο του. Αλλά μετά το μαγικό “άγγιγμα” του Santeri, θα αναφωνήσετε κι εσείς “Oh please! Damn this bullshit’s bad!”:


 
 

Kι αυτό, για να φρικάρετε τον γερο-πατέρα σας που χόρευε σαν τεντυμπόης στα σφαιριστήρια, ακούγοντας το “ΣΑΤΗΣΦΑΞΩ”, πίνοντας γκαζόζες και κάνοντας παρέα με μαλλιάδες και γιεγιέδες με καμπάνες.

Right in his childhood!


 
 

Κάποια στιγμή κατά τη διάρκεια του βίντεο κλιπ που ακολουθεί, θα αναρωτηθείτε: “ΤΙ ΣΚΑΤΑ ΒΛΕΠΩ; ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ; ΠΩΣ ΒΡΕΘΗΚΑ ΕΔΩ;” Αλλά μην τα παρατήσετε. Γίνεται ακόμα χειρότερο, όσο περνάει η ώρα:


 
 

Δεν το ξέρατε ότι ο ‘Ελβις έκανε και stand up comedy; Ούτε εμείς. Μετά από αυτό το βίντεο, το μάθαμε αλλά δεν είμαστε σίγουροι πλέον για τίποτα άλλο.


 
 

Εγώ μεγάλωσα με αρχές και η μαμά μου μού είχε πει να μην κοροϊδεύω τον Ozzy, γιατί ο θεός έχει περίεργη αίσθηση του χιούμορ και μια μέρα μπορεί το δίκο μου παιδί να γεννηθεί Ozzy και μετά ποιός είναι ο μαλάκας της υπόθεσης; Ακριβώς!

(Σημείωση: Λίγα πράματα σ’ αυτό τον κόσμο, τον γεμάτο χίππηδες, με διασκεδάζουν περισσότερο από τα παλαμάκια και τις άναρθρες κραυγές του Ozzy, σ’ αυτό το βίντεο:)


 
 
Περισσότερα στο νέο κανάλι του το οποίο είναι κάπως λειψό σε σχέση με το ορίτζιναλ που του το κλείσανε, γιατί το youtube τα έχει κάνει πλακάκια με τις δισκογραφικές και κάπως τους τσούζει να τους χαλάμε το ίματζ και να χρησιμοποιούμε τα βίντεο τους επί ματαίω. Περισσότερα projects του StSanders θα βρείτε στην ιστοσελίδα του.

 

 

Περισσότερα bad lip-reading εδώ

Best of internet