Quantcast
TV

Τελικά δε θα μεταναστεύσει στην Αμερική ο Πάνος Μουζουράκης επειδή έπιασε δουλειά στο the Voice (VIDEO)

Συγνώμη που σας κάναμε να πιστέψετε ότι φεύγει για άλλη ήπειρο

LUBEN CREW

26 Οκτωβρίου 2016

Θυμάστε, αγαπητοί φίλοι, την εξαιρετικά δημοφιλή είδηση που ανέφερε ότι ο Πάνος Μουζουράκης μεταναστεύει στην Αμερική για να κάνει διεθνή καριέρα;

Σήμερα ενημερωνόμαστε από το κανάλι Epsilon ότι ο 36χρονος ambassador της ψευτοχίπικης εκδοχής του περιβόητου καραφλάζ “έκλεισε για το the Voice”. Φυσικά και όχι στο αμερικάνικο, αλλά στο ελληνικό που θα παρουσιαστεί στον ΣΚΑΪ.

 

 

Ο ίδιος είχε δηλώσει πριν από μερικούς μήνες ότι “Αν όλα πάνε καλά, τον Ιούλιο θα βγει η πράσινη κάρτα και από Σεπτέμβρη θα φύγω για Αμερική” και φυσικά ότι ”

εκεί θα πάω να δοκιμαστώ. Τώρα νιώθω πιο έτοιμος, σε σχέση με τα προηγούμενα χρόνια. Με όσους παραγωγούς έχω μιλήσει μου είπαν “οκ, κάτι έχεις εσύ”. Λες και με έπεισαν να το κάνω. Θα το κάνω κι ό,τι βγει!

Δεν ξέρουμε εάν τελικά οι παραγωγοί δεν βρήκαν τι είχε ο Πάνος ο Μουζουράκης και εάν, τέλος πάντων, δεν αναγνώρισαν την αξία του, αλλά ευτυχώς η ελληνική τηλεόραση για άλλη μια φορά δεν άφησε τον Μουζουράκη να μεταναστεύσει στο Χόλλυγουντ.

Τουλάχιστον, σύμφωνα με ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες από το πολεμικό τηλεοπτικό πεδίο, η εταιρία παραγωγής έχει κάνει επαφές με την συντρόφισσα Πάολα για να συμμετέχει και αυτή στην κριτική επιτροπή, αλλά η Πάολα δεν έχει πάρει ακόμη απόφαση για το αν θα συμμετέχει.

Best of internet