Quantcast

Nerdgasm: Τα κλασσικά παιχνίδια Castlevania αποκτήσουν τη δική τους animated σειρά στο Netflix φέτος

Ήρθε η ώρα να δούμε την οικογένεια Belmont στη μεγάλη οθόνη

LUBEN CREW

9 Φεβρουαρίου 2017

Castlevania-Netflix

Ήρθε η ώρα που κάθε nerd που σέβεται τον εαυτό του μπορεί να τρέξει γυμνός στο Σύνταγμα από χαρά. Σύμφωνα με το Netflix, φέτος είναι η χρονιά που θα προβληθεί η πρώτη σεζόν μιας animated σειράς πάνω στα θρυλικά games Castlevania.

circle-of-the-moon-castlevania-930x523

Σύμφωνα με την ιντερνετική υπηρεσία, αυτή τη χρονιά θα έχουμε στις οθόνες μας το Castlevania Season 1, Part 1, παρότι δεν αποκάλυψε συγκεκριμένη ημερομηνία. Στο site του Netflix, η σειρά περιγράφεται σαν μια σεζόν σε τέσσερα μέρη, με κάθε μέρος να έχει διάρκεια περίπου 40 λεπτά, ενώ στην επίσημη περιγραφή αναφέρεται πως η σειρά θα ασχολείται με τη πασίγνωστη οικογένεια κυνηγών βαμπίρ Belmont και πιο συγκεκριμένα “με το τελευταίο εν ζωή μέλος της απόκληρης οικογένειας Belmont, να προσπαθεί να σώσει την ανατολική Ευρώπη από την εξαφάνιση από το χέρι του Vlad Dracula Tepe του ίδιου“.

castlevania

Ο παραγωγός της σειράς Adi Shankar δήλωσε στο IGN πως η σειρά θα είναι προσαρμογή συγκεκριμένα του παιχνδιού Castlevania III: Dracula’s Curse, αλλά δεν έδωσε περισσότερες λεπτομέρειες (ο πρωταγωνιστής του Castlevania III ήταν ο Trevor belmond). Από την άλλη, είπε πως “Θα είναι ένα Castlevania φτιαγμένο στο στυλ του Game of Thrones“, σημειώνοντας πως ο πασίγνωστος Warren Ellis που είναι παραγωγός και σεναριογράφος “πρόσθεσε πολύ βάθος στο υλικό“.

castlevania (1)

Τέλος, δήλωσε πως η σειρά θα είναι αυστηρός ακατάλληλη με τόνους βίας, ενώ όταν ρωτήθηκε για το αν η σειρά θα απευθύνεται στους βετεράνους φαν των Castlevania ή σε καινούριους, είπε απλά πως θα είναι η καλύτερη μεταφορά video game στην οθόνη που έχει γίνει μέχρι στιγμής.

Best of internet