Quantcast

Κυκλοφόρησε το trailer του Fast and Furious 8 και είναι τόσο καγκούρικο όσο νομίζετε

110% approved για κάθε κάγκουρα που σέβεται τις νικελομένες ζάντες του.

Τσαγκ

13 Δεκεμβρίου 2016

fast-and-furious-8-reveals-explosive-teaser-trailer-and-official-title

Έχει περάσει σχεδόν 1.5 χρόνος από το υπερεπιτυχημένο Fast and Furious 7 και οι οπαδοί του franchise μπορούν να πάρουν μια μικρή μυτιά καμένου λάστιχου από το ολοκαίνουργιο teasaraki από την 8η συνέχεια της σειράς.

fast8

 

Στα  3 λεπτά που κρατάει το τρέιλερ, βλέπουμε εκατοντάδες αμάξια να διαλύονται με διαφόρους ευφάνταστους τρόπους, τον Βιν Ντίζελ να προδίδει την “οικογένεια” του και να γίνεται ο “κακός” της ταινίας για τα μάτια της Σαρλίζ Θερόν και το κυνήγι του αυτή την φορά να αναλαμβάνουν ο The Rock και ο Jason Statham. Οκ αυτή πάνω κάτω είναι η υπόθεση και μεταξύ μας, κάνενα δεν νοιάζει.

 

fandf

Αυτά που ενδιαφέρουν το κοινό του franchise, είναι οι διάφορες σκηνοθετικές υπερκαγκουριές, όπως η σκηνή που οι “κάλοι” της σειράς παγιδεύουν τον Βιν Ντίζελ με τεράστια κεντριά που έχουν στα αμάξια τους.

fandf2

Ή το κυνηγητό με άρματα και τουμπανιασμένα τζιπ στους πάγους της Ισλανδίας όπου μετά από γιγαντιαίες εκρήξεις σκάει μύτη για να κυνηγήσει τα οχήματα και ένα… υποβρύχιο

fast8

 

faf3

Φυσικά υπάρχει και ένα μίνι πέρασμα από στην λάτιν Κούβα με τα κωλοφτιαγμένα βίνταζ αμάξια της, για να σπάσει και λίγο ο πάγος.

faf4

Με λίγα λόγια βλέπουμε πάνω κάτω όλη την ταινία σε fast forward, συντροφιά φυσικά με όλα τα κλισέ που χαρακτηρίζουν την σειρά Fast and Furious και την έχουν κάνει τόσο δημοφιλή στην πιτσιρικαρία.

faf5

Ο τίτλος της ταινίας θα είναι “The fate of the furious” και αναμένεται στου κινηματογράφους στις 14 Απριλίου.

 

110% approved για κάθε κάγκουρα που σέβεται τις νικελομένες ζάντες του.

 

 

 

Best of internet