Quantcast

Ο τεράστιος Snoop Dogg μοίρασε 3000 γαλοπούλες για τη φετινή μέρα των Ευχαριστιών σε πόλη του L.A. (VIDEO)

Να μην έχεις να πληρώσεις για τη γαλοπούλα σου και να στη φέρνει ο Snoop Dogg

LUBEN CREW

25 Νοεμβρίου 2016

Ξεχνάμε ήδη τη Black Friday και πάμε στην επόμενη εισαγόμενη εορτή. Χτες ήταν η μέρα των Ευχαριστιών και ο γλυκούλης Snoop Dogg αποφάσισε να τσοντάρει γαλοπούλες στους άτυχους Αμερικάνους που δε μπορούν να έχουν τη γαλοπούλα τους, μαζί με μέλη της διοίκησης της μικρής πόλης Inglewood και παίχτες της ομάδας των Rams τη Δευτέρα.

Είναι η τρίτη χρονιά που ο Snoop, οποίος έχει καταγωγή από το Long Beach χαρίζει χιλιάδες γεύματα μαζί με το δήμαρχο του Inglewood James T. Butts δίνοντας χαρά σε οικογένειες που το έχουν ανάγκη. Η πόλη ανήκει στην περιοχή του νότιου Los Angeles.

Οι περισσότεροι ήταν κάτοικοι του Inglewood, αλλά και κάμποσοι άνθρωποι που δεν ήταν κάτοικοι της πόλης στήθηκαν στην ουρά για ώρες για να παραλάβουν κατεψυγμένες γαλοπούλες και άλλα φαγητά, προκειμένου να ετοιμάσουν ένα τίμιο γεύμα για τη μέρα των Ευχαριστιών. Ο Snoop δήλωσε πως του αρέσει πολύ να δίνει σε κοινότητες που το έχουν ανάγκη.

“Να μπορεί να επιστρέψεις και να δώσεις πίσω όταν έχεις τη δυνατότητα, να χαρίζεις το χαμόγελο στα πρόσωπα των ανθρώπων, να μπορείς να τους ταΐσεις…Αγαπάω το να βοηθάω επειδή που μου δόθηκε η δυνατότητα. Είμαι το δώρο που συνεχίζει να δίνει.”

Ο Snoop Dogg είναι αυτός που δίνει και τα περισσότερα χρήματα για τη δωρεά, παρότι χώνονται και τοπικές επιχειρήσεις. Στο σκηνικό πέρασε τον περισσότερο χρόνο του να δίνει χειραψίες και να βγάζει φωτογραφίες με οπαδούς του.

Πολλοί κάτοικοι δήλωσαν πως ζουν δύσκολους καιρούς και πως αυτή η δωρεά εξασφάλισε πως μπορούν να έχουν φαγητό στο τραπέζι τους αυτή τη μέρα των Ευχαριστιών. Συνολικά, μοιράστηκαν περίπου 3000 γαλοπούλες στο σκηνικό της Δευτέρας.

Best of internet